Ahoj. Neporadíš mi ako zdemontujem airbag?Santík píše:Tak oprava multifunkčního volantu hotová sundal jsem kroužek pod volantem, rozebral ho a vyčistil všechny spoje, pásek byl v pohodě a už zase všechno funguje, rádio i tempomat
Nastavení tempomatu?
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Re: Nastavení tempomatu?
New Santa Fé 110kw 2006
- Reklama
Ahoj.krapikjunir píše:Jak se dostanu naten krouzek pod volantem?co k tomu vsechno potrebuju a co mam vsechno sundat. Diiiiky.
Ja som sa tu tiež pýtal ale nakoniec som navstívil strýčka googla a už som sa k tomu dostal. Takže na pravej a lavej strane volantu sú dva šróby ktoré držia airbag . Odšrobuj a opatrne vytiahni airbeg z volantu ale predtým ako začneš tak odpoj bateriu a počkaj 3 min pretoze môže dojst k aktivacii airbagu potom odpoj káble a odšrobuj volant.ten krúžok je nacvaknutý na 3 západkach.
Mne stačilo len očistit kontakty a šlape to.
New Santa Fé 110kw 2006
-
- *
Ahoj tak dekuju za radu,jen jak to pujde tak se dotoho pustim a dam vedet,snad to bude jen tahle blbina,tampomat mi chybi,v te zimne venku semi dotoho nechtelo,ted uz bude lip.
dik
dik
Standa fe 114KW 2007
Bora GT sport 96kw
Lupo 1.4 tdi 55kw
Bora GT sport 96kw
Lupo 1.4 tdi 55kw
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
co v pripade pokial mi funguje tempomat ale nesvieti SET na pristrojovke? napady?
Hyundai i30cw 1.6 CRDi Automat 2014 Style, Creamy White
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black
reklamovat přístrojovku...Mikro píše:co v pripade pokial mi funguje tempomat ale nesvieti SET na pristrojovke? napady?