Accent, model 2001, tahne kolem oken
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Accent, model 2001, tahne kolem oken
Cau.
Auto je bez nehody, rocnik 2001, najeto 40000, okna se oeviraji mechanicky.
Pri rychlostech kolem 80km/h zacne piskat vzduch. Kdyz chytnu za tu klicku na zavirani, jako bych chtel zavrit okno, tak to prestane, kdyz to pustim, je to to samy..
Nevim, jestli je zavada v mechanizmu, nebo uz jsou na tom spatne tesneni kolem oken....
Diky za radu
Auto je bez nehody, rocnik 2001, najeto 40000, okna se oeviraji mechanicky.
Pri rychlostech kolem 80km/h zacne piskat vzduch. Kdyz chytnu za tu klicku na zavirani, jako bych chtel zavrit okno, tak to prestane, kdyz to pustim, je to to samy..
Nevim, jestli je zavada v mechanizmu, nebo uz jsou na tom spatne tesneni kolem oken....
Diky za radu
- Reklama
něco je o tomto problému na hmaservice v sekci Technical Service Bulletin/Body/DOOR WINDOW GLASS GRIP REPAIR PROCEDURE.
Sice je to pro accent 96´ ale může to být dost podobné.
U tvého ročníku je tam toto: Door Accent Rattle Noise From Door Hinge Area,docela pěkná oprava-demontovat závěsy dveří ošmirglovat je na straně ke karoserii na kov,včetně karoserie!,pak to napatlat nějákým antikoro voskem a dát to dohromady,sesadit dveře a je po problému
Sice je to pro accent 96´ ale může to být dost podobné.
U tvého ročníku je tam toto: Door Accent Rattle Noise From Door Hinge Area,docela pěkná oprava-demontovat závěsy dveří ošmirglovat je na straně ke karoserii na kov,včetně karoserie!,pak to napatlat nějákým antikoro voskem a dát to dohromady,sesadit dveře a je po problému
Re: Accent, model 2001, tahne kolem oken
Ten samej problem s oknama u rv.99. - Prostříkal jsem dokola lištu (a hlavně nahoře) SILKALEM - otřel. A nefouká ani při 180km/h. Je však pravda, že před týdnem jsem měl dole tapecírunky a promastil jsem to dole taky. Zkus nejdříve ty vršky okolo okna a nešetři.
Hyundai Accent LS (X3) - 1.3 - 1999 - 3 dv.
Kolem oken už netáhne, ale celkem dost mě štve, že při dešti nemohu stáhnout okýnka, protože do acce kvalitně prší. No a nededej bože ještě k tomu pustit stěrače.
Nemáte někdo na autě kolem oken ofuky (deflektory) -
chtěl bych vědět jestli to alespoň trochu pomůže než zbytečně vyhodim prachy. Dík
chtěl bych vědět jestli to alespoň trochu pomůže než zbytečně vyhodim prachy. Dík
Hyundai Accent LS (X3) - 1.3 - 1999 - 3 dv.
Přesně to samé mě štve taky. Už několikrát jsem osprchoval sám sebe roztokem proti hmyzu Ty ofuky mi byly nabídnuty za cca 550,- tak o nich uvažuju, ale nevím zda to pomůže.imax píše:Kolem oken už netáhne, ale celkem dost mě štve, že při dešti nemohu stáhnout okýnka, protože do acce kvalitně prší. No a nededej bože ještě k tomu pustit stěrače.
Tak už mám ofuky. Kolem oken už v žádném případě nehučí ale na pořádnym dešti jsem je ještě neotestoval. Jel jsem v dešti asi 10 min a okna jsem stáhnul asi o 20 cm a v autě ani kapka. To samé je i od ostřikovačů.
Jelikož jsou to docela krasavci a účel plní - nezbývá než doporučit. Cena je 650,- (černej kouř) - Pokusím se dát ještě dnes foto do ALBUMU.
Jelikož jsou to docela krasavci a účel plní - nezbývá než doporučit. Cena je 650,- (černej kouř) - Pokusím se dát ještě dnes foto do ALBUMU.