Elantra... havárije..foto
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Elantra... havárije..foto
Elantra po havarijí u Roudnice nad Labem. Řidička po usílovném vyprošťování (údajně přes 60min) .. několikrát zlomené končetiny.
(Strhla vozidlo do příkopu před bezohledným vozidlem, které jelo v protisměru při předjíždění). Přeji brzké uzdravení a bez následků.
Elantra 2.0 CRDi 16V 2001
dříve - Forman - LPG
dříve - Forman - LPG
- Reklama
Clovece, tak ta je...!
O bourackach mi ani nemluvte, vcera jsem byl svedke jednoho karambolu u nas na vesnici...
Vyjdu takhle z baraku a taktak stacim uskocit pred blaznem, ktery jel tk stovkou a jeste tomu daval...byla to cervena Honda civic, ten stary typ...
jenze nedomyslel, ze za mostem je dost tahla zatacka, nebrzdil a uz bylo slyset jen piskani gum a ranu jak svine.. !
dojedu tam a vidim, ze to napral celne do stromu, auto odletlo o kus dal, uz u nej byli lidi a snazili se ho vyprostit, ale neslo to...mel uplne rozmasirovane koleno, za chvili omdlel, tak ho prikrili dekama a volali rychlou...
Z toho auta se zaclo fest kourit, meli jsme strach, ze to vybouchne, tak jsem valil pro klice do auta a vytahnul baterku. Po chvili prijeli hasici, tak jsem jel dal. A po ceste potkal rychlou...
Teda hnus zazitek, to auto bylo na odpis, a ridic byl snad pry i opily...
Lidi, uz nejedu rychle....
O bourackach mi ani nemluvte, vcera jsem byl svedke jednoho karambolu u nas na vesnici...
Vyjdu takhle z baraku a taktak stacim uskocit pred blaznem, ktery jel tk stovkou a jeste tomu daval...byla to cervena Honda civic, ten stary typ...
jenze nedomyslel, ze za mostem je dost tahla zatacka, nebrzdil a uz bylo slyset jen piskani gum a ranu jak svine.. !
dojedu tam a vidim, ze to napral celne do stromu, auto odletlo o kus dal, uz u nej byli lidi a snazili se ho vyprostit, ale neslo to...mel uplne rozmasirovane koleno, za chvili omdlel, tak ho prikrili dekama a volali rychlou...
Z toho auta se zaclo fest kourit, meli jsme strach, ze to vybouchne, tak jsem valil pro klice do auta a vytahnul baterku. Po chvili prijeli hasici, tak jsem jel dal. A po ceste potkal rychlou...
Teda hnus zazitek, to auto bylo na odpis, a ridic byl snad pry i opily...
Lidi, uz nejedu rychle....
Minulost - Hyundai Accent 94 1.5 12V
- Lantra 96 1.8 16V
Teď - Lantra 99 2.0 16V
- Lantra 96 1.8 16V
Teď - Lantra 99 2.0 16V
Bohužel je to tak,člověk si moc nevybere,bač obojí je zkázaJiří píše:Hm,tak to já bych asi ani nesjížděl do toho příkopu,protože nějaká ta srážka se stromem je určitě daleko horší než čelní střet,no i když je fakt těžko říci,co by člověk v té chvíli udělal....Je to loterie....
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Zalezi na typu auta, do ktereho narazis...je rozdil, kdyz proti tobe jede Smart, anebo Jeep...
A taky, kdyz se srazi dve auta, mackaji se u obou aut deformcni zony, kdezto kdyz narazis do pevne prekazky, odnese to jen auto...
A taky, kdyz se srazi dve auta, mackaji se u obou aut deformcni zony, kdezto kdyz narazis do pevne prekazky, odnese to jen auto...
Minulost - Hyundai Accent 94 1.5 12V
- Lantra 96 1.8 16V
Teď - Lantra 99 2.0 16V
- Lantra 96 1.8 16V
Teď - Lantra 99 2.0 16V