Opět tu máme jaro a s ním i tradiční jarní Severočeský sraz, místo a lokalita je stejné - Děčínský Sněžník
Přílohy
Pozvánka Hyundai sraz DS 2.JPG (242.08 KiB) Zobrazeno 5723 x
Hyundai Sonata 2,0i DCVVT-121kW rv 4/2010 výbava Premium, barva šedá metalíza, hodně dobrý a komfortní vůz střední třídy
Ford Mondeo 2005 2.0 TDCi 96kW Ghia - nic moc
Škoda Felicia combi 1998 1.6MPi 55kW GLXi, naprosto spolehlivá a dobře zajetá
Hoj, hoj, hoj . Rád vidím kolegu Dextrona, už jsem si několikrát říkal, kam se asi tak poděl. Nějak jsi během roku moc nepřispíval a nebylo o tobě vědět. Já za sebe plesám radostí a už se nemůžu dočkat. Samozřejmě tímto potvrzuji svou účast a ouplně mi kapou sliny na klávesnici, díky Pavlovovu reflexu a vzpomínce na svíčkovou, kterou jsem si tam v hentom místním Gasthausu vloni naložil. Byla luxusní .
Hyundai i30 Comfort, 1,6 CRDi VGT - 85kW, Vivid Blue, 07 / 2010. Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30.Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF "Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Saldy: je to až za 2 měsíce jinak se také připojuji...dorazíme s rodinkou když se nic nepřihodí. Viděl bych to ale tak cca na půl 12 náš příjezd. Už se těšíme....
i30U CW 1,6 CVVT (93kw) Moonlight blue 6/2010
AUDI 80, 1,9D r.v. 1991 (pořád dobře slouží manželce) http://www.stavmato.cz/ levné stavební materiály
No to je škoda, zrovna na ten den je naplánovaná nějaká rodinná oslava u mojí přitelky... Jinak bych to měl kousek, víkendy často trávím na Litoměřicku.