Novy clen + dotaz
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Novy clen + dotaz
Zdravim vas chlapi a damy
Od vcera jsem hrdym majitelem Coupecka, jizda je v tom opravdu pozitek! Snad bude slouzit a sypat tak, jako do ted!
A k memu dotazu, nevite nebo nemate nekdo zbytecnou plastovou objimku pod mlhovku? Jednu mam prasklou a chtel bych ji vymenit.
Prikladam presne co mam na mysli, i kdyz si myslim, ze to neni treba
Diky vsem!
m
Od vcera jsem hrdym majitelem Coupecka, jizda je v tom opravdu pozitek! Snad bude slouzit a sypat tak, jako do ted!
A k memu dotazu, nevite nebo nemate nekdo zbytecnou plastovou objimku pod mlhovku? Jednu mam prasklou a chtel bych ji vymenit.
Prikladam presne co mam na mysli, i kdyz si myslim, ze to neni treba
Diky vsem!
m
- Reklama
Re: Novy clen + dotaz
Oooo, tak vítej v klubu. Vypadá velice pěkně žluťásek
Hlavně ať ti slouží a dělá jen samou radost
No jinak já náhradní objímku nemám ....
Hlavně ať ti slouží a dělá jen samou radost
No jinak já náhradní objímku nemám ....
Scoupe 94,1,5iLs 65Kw červený s černou kapotou - R.I.P
Coupe FX 2003, 105 Kw, stříbrný šíp
- LiberaleMiguel
- **
vypadá fakt pěkně v te žluté. Kdyžtak se přidej na Facebooku do skupiny Tuscani Club CZ jestli chceš
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
- Chodimpozde
- *
Zdravim, tak ja se taky pridam... Ted vas sem budu chodit otrvovat Predvcerejsky jsem si konecne po dlouhem teseni se dovezl dvoulitr 2002ku. Jen jeste nejezdim pac musim vymenit vlnovec, olej a udelat rozvody. A jeste kotel ruznych veci... Ty prvni dve veci uz snad zitra.
to Holyhole: Vidim ze jsi ze zlina. Ja z luhacovic, mam to kousek neznas nejaky dobry servis kam bych to dal na ty rozvody?
to ODie : bohuzel nemam ale pokud je to jedina vec co tve coupecko postrada tak jsi stastny clovek a zavidim
to Holyhole: Vidim ze jsi ze zlina. Ja z luhacovic, mam to kousek neznas nejaky dobry servis kam bych to dal na ty rozvody?
to ODie : bohuzel nemam ale pokud je to jedina vec co tve coupecko postrada tak jsi stastny clovek a zavidim
- Přílohy
-
- IMAG0228 (1).jpg (188.45 KiB) Zobrazeno 2653 x
Coupe 2G - 2.0 G4GC rok 2002 102kw
- LiberaleMiguel
- **
joo, stříbrná je TOP ale na plecháčích jsem Coupe ještě teda neviděl
HolyHole: Diky moc! Muzu Ti rict, ze oproti memu staremu Golfu IV 1.6 je to opravdu nesrovnatelny zazitek. At uz jizdni vlastnosti ci celkovy dojem. Rozhodne jsem si udelal radost a ted se tesim jak malej kluk, kdy mam v praci "padla", abych se mohl zase projet
LiberaleMiguel: Pozadal jsem o clenstvi Me se hrozne libila i cervena, ale nakonec jsem vzal zlutaka kvuli celkovemu stavu vozu
Chodimpozde: Tohle je zatim jedina viditelna zavada (kdyz pomineme otravne oderky a fleky od komaru ). Asi budu muset zajit do ofiko prodejny, za kolik me ji daji
LiberaleMiguel: Pozadal jsem o clenstvi Me se hrozne libila i cervena, ale nakonec jsem vzal zlutaka kvuli celkovemu stavu vozu
Chodimpozde: Tohle je zatim jedina viditelna zavada (kdyz pomineme otravne oderky a fleky od komaru ). Asi budu muset zajit do ofiko prodejny, za kolik me ji daji
Náhodou já to mám na plecháčích každou zimu Ale jinak s toustříbrnou méš rechtLiberaleMiguel píše:joo, stříbrná je TOP ale na plecháčích jsem Coupe ještě teda neviděl
to: Chodimpozde
ty jo fakt, jsi z Luha tak to bysme mohli dát někde spicha a pokecat. Jinak čeče žádnej servis kterej by stál za hřích neznám. Já si všecko dělám sám
ty jo fakt, jsi z Luha tak to bysme mohli dát někde spicha a pokecat. Jinak čeče žádnej servis kterej by stál za hřích neznám. Já si všecko dělám sám
- LiberaleMiguel
- **
kurňa po bouračce mi zbyla jedna celá mlhovka, aji s tím kroužkem, dokonce to byla ta levá, ale někde jsem ji ztratil
- Chodimpozde
- *
To holyhole : no až budu normálně jezdit ( jinam než do servisu) tak bych se urcite stavil do Zlina navíc bych potřeboval pár rad. To děláš doma i ty rozvody?
Coupe 2G - 2.0 G4GC rok 2002 102kw
Jjj, rozvody jsem měl v plánu měnit už loni. Akorát sem nedokázal povolit jednu řemenici, takže letos to nějak mosím povolit a vyměnit. Jinak všechno co jde tak dělám doma v garáži s kámošem
Das ist aber shade! ;D Neda se svitit. Kazdopadne jsem volal do autorizovanyho servisu a pani me sdelila, ze tenhle dil original vyjde na 150kc, tak to je vcelku snesitelna castkaLiberaleMiguel píše:kurňa po bouračce mi zbyla jedna celá mlhovka, aji s tím kroužkem, dokonce to byla ta levá, ale někde jsem ji ztratil
nech mě hádat ,nešla ti povolit spodní řemenice u te ku+vy jsem stravil dva dny, pak jsme to zkoušeli povolit přes metrovou trubku a vysi jsme nani 2 a mrcha se ani nehla,nakonec jsme to zapřeli o zem a protočili jsme motor starterem a bylo po problemu
Prodej levných autodílů.
Jj, přesně, ta mrcha spodní řemenice nejde povolit mrcha. No já mám v plánu na to vzít pneumatický utahovák, tak snad to tím půjde.
ten jsem zkoušel jako první ale mame pouze do 250Nm tak pak šla na řadu ta tyčka jak jsem psal
Prodej levných autodílů.