Sorry pánové, ale nevím, kdo tady vytváří flame. Vážený luizi, nemáš pocit, že je to už v osobní rovině? Kdybych tady napsal, že teď právě je venku tma, což ve 22:54 hod opravdu je, tak ty budeš tvrdit, že kecám, protože je právě venku nádherně slunečno. Ty řeči o sockách si nech od cesty, v žádném mém příspěvku nic takového není a navíc, já takové řeči osobně fakt dost hrubě nesnáším. Nevkládej mi do úst, či textu to, co tam nikde není. Já jsem pouze vyjádřil svůj názor na motor 1.6 GDi, ty máš názor jiný, já ti ho opravdu, ale opravdu neberu, takže se uklidni, dej si studenou sprchu, popř. použij froté ručník a hlavně - najdi si jiného nepřítele nebo jiný terč svých příspěvků. Já o nějaké naprosto zbytečné a hlavně malicherné konflikty vážně nestojím. Takže mě už laskavě vynech, budu ti velmi vděčný.luiz píše:Rozjíždět se před předjetím několik kilometrů? Já ti nevím, to o tvých jezdeckých schopnostech leccos naznačuje. Každý rozumný člověk před předjížděním podřadí a výkon se dostaví při vyšších otáčkách hned. Zase to nepřeháněj, taková hrůza to není. A jaký máš potom názor na vozy s motory 1.4, 1.2 atd? To si kupují jenom hlupáci a socky co se před předjetím musí rozjet víc jak 3 km?
Teď ta technická záležitost - asi tě hodně překvapím, ale o podřazování před předjížděním jsem už taky něco zaslechl (něco se šušká) a možná se budeš divit ještě víc, dokonce jsem to s ix35 1.6 GDi i zkusil, dokonce motor vytočil a ono to stejně tak nějak nejelo. Prostě bych měl docela strach s touto motorizací a dejme tomu s naloženým autem předjíždět. Ale jak říkám, je to moje zkušenost, můj názor, nikomu ho nevnucuji.