janiczka
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: janiczka
Fuji: aaa, dalsi z Faceu
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
Tomu nerozumím Harde
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Aha to asi že mě vlak jménem facebook objel
možná...a nebo se Hard vyzná v meziklubových vztazích
Ja? Kazdopadne
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Aha
Ted zrovna nechapu smyl. Jj na Fcb jsem a ?Hardcam píše:Fuji: aaa, dalsi z Faceu
No niiic, jen koukam, jak je to ti s janiczkou vsechno provazany
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
njn neuděláš nicHardcam píše:No niiic, jen koukam, jak je to ti s janiczkou vsechno provazany
janiczka píše:..Jinak zrovna ten den jsem se vozila, ale běžně takhle řídím...a dle přítelovo reakce to má úspěch Je to sice pro chlapa k nepochopení, ale vyhovuje mi to
Hardcam píše:Chlapi, chlapi, zeny bezne ridi v kozackach nebo dokonce na poradnejch jehlach...jak jsem zenu sledoval, tak na tom (kozacky s 5-6cm podpatkem) ani nic neni.
Řízení vozu v botách na podobných podpatcích, stejně tak jako dejme tomu v sandalích, bez pevně upnuté paty (žabky a pod.), je známka nezodpovědnosti dotyčného řidiče - řidičky. Až se v podobné obuvy takový řidič dostane do krizové situace, kdy bude muset instinktivně a prudce brzdit, tak pak to pochopí. Bohužel to s největší pravděpodobností odnese i auto v předu, páč při rychlém a prudkém vyšlápnutí spojky a zároveň při maximálním nástupu na brzdu, se tam ten "nepraktický" podpatek prostě plete a dotyčná žena bude asi najednou hoodně překvapená. Kolegyně v práci, která běžně chodí do práce v kostýmu a k tomu samozřejmě patří i obuv na podpatcích, se zcela běžně a automaticky v autě přezouvá, do vhodnější obuvy. Párkrát jsem s ní jel jako spolujezdec a je to ten typ ženy, co boří mýty o tom, že ženy neumějí jezdit, parkovat a řešit krizové situace. Naprostej profík a jezdí s přehledem, svižně, rychle a jistě. Párkrát jsem se s ní během jízdy bavil i o tom, jestli jí to přezouvání třeba 5x denně nevadí. Odpověď: Nevadí. Přezutá jsem za půl minuty a jen hloupá pipka jezdí v botách na podpatcích, páč si nedokáže domyslet, co boty na takových podpatcích mohou během jízdy způsobit.janiczka píše:nene, opravdu na tom nic neni, jde jen o zvyk
Hyundai i30 Comfort, 1,6 CRDi VGT - 85kW, Vivid Blue, 07 / 2010.
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Ridicka v podpatkach mi vadi mnohem min, nez radoby manazer ritici se v Octavii z jednani na jednani.
Pomer ridicek se ted vyrazne zvysuje a presto dle statistik pusobi mnohem min nehod, takze jebat je za podpatky mi neprijde na miste.
Pomer ridicek se ted vyrazne zvysuje a presto dle statistik pusobi mnohem min nehod, takze jebat je za podpatky mi neprijde na miste.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
To mluvíš z vlastních zkušeností ? Přál bych ti se s ní svézt a mluvil by jsi jinak. já mám tu čest s Janiczkou jezdit už 3tím rokem a to řídila už jiný koráby než je i30. Audi 100, Audi A4, Audi A6, VW T4 a nikdy problémy s podpatky neměla. A to už jsme zažili spoustu krizovek od šílených řidičů až po srnky. Ale to bude asi tím že jezdí hlavou a snaží se předvídat. A to že jezdí v podpatkách snad neznamená že je to hloupá pipka ne ? Kdyby jsi takhle radši odsuzoval ožralé a zfetované řidiče. Je to tvůj názor, ale neměl by jsi včechny házet do jednoho pytlelada 71 píše:janiczka píše:..Jinak zrovna ten den jsem se vozila, ale běžně takhle řídím...a dle přítelovo reakce to má úspěch Je to sice pro chlapa k nepochopení, ale vyhovuje mi toHardcam píše:Chlapi, chlapi, zeny bezne ridi v kozackach nebo dokonce na poradnejch jehlach...jak jsem zenu sledoval, tak na tom (kozacky s 5-6cm podpatkem) ani nic neni.Řízení vozu v botách na podobných podpatcích, stejně tak jako dejme tomu v sandalích, bez pevně upnuté paty (žabky a pod.), je známka nezodpovědnosti dotyčného řidiče - řidičky. Až se v podobné obuvy takový řidič dostane do krizové situace, kdy bude muset instinktivně a prudce brzdit, tak pak to pochopí. Bohužel to s největší pravděpodobností odnese i auto v předu, páč při rychlém a prudkém vyšlápnutí spojky a zároveň při maximálním nástupu na brzdu, se tam ten "nepraktický" podpatek prostě plete a dotyčná žena bude asi najednou hoodně překvapená. Kolegyně v práci, která běžně chodí do práce v kostýmu a k tomu samozřejmě patří i obuv na podpatcích, se zcela běžně a automaticky v autě přezouvá, do vhodnější obuvy. Párkrát jsem s ní jel jako spolujezdec a je to ten typ ženy, co boří mýty o tom, že ženy neumějí jezdit, parkovat a řešit krizové situace. Naprostej profík a jezdí s přehledem, svižně, rychle a jistě. Párkrát jsem se s ní během jízdy bavil i o tom, jestli jí to přezouvání třeba 5x denně nevadí. Odpověď: Nevadí. Přezutá jsem za půl minuty a jen hloupá pipka jezdí v botách na podpatcích, páč si nedokáže domyslet, co boty na takových podpatcích mohou během jízdy způsobit.janiczka píše:nene, opravdu na tom nic neni, jde jen o zvyk
Přesně o botách to není je to o hlavě a myšlení.
- Docent
- **
- Kontaktovat uživatele:
To lada 71: Nechci nijak hanit tvé svaté rozhořčení, ale můj brácha jezdí celý život v sandálech nebo pantoflích... A to si s kamiónama a poslední 2 roky jako testovací řidič Mercedesu, takže tvoje teorie má trošku trhliny. Fakt to není v botách, je to v hlavě.
P.S: Někde jsem měl fotku, jak nasazuje u Železné Rudy v 10 cm sněhu řetězy v pantoflích a kraťasech, ale asi už ji nenajdu .
P.S: Někde jsem měl fotku, jak nasazuje u Železné Rudy v 10 cm sněhu řetězy v pantoflích a kraťasech, ale asi už ji nenajdu .
Naposledy upravil(a) Docent dne 07 dub 2012, 20:57, celkem upraveno 1 x.
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Hyundai i20 Inclusive Plus