Takze ja se k tobe amaize pripojuju v pribore, nakonec po dalnici nejedu, nechce se mi manzelce kupovat dalnicku Neuvedomil jsem si ze ji mam jen na svem aute. Telefon nekde na tebe mam tusim, ale radeji mi ho posli SZ i s casem v kolik budes asi vyjizdet. At vim v kolik budes projizdet kolem Pribora at si to nacasuju.
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn. i10 1.2 - byvavalo i20 1.6 - byvavalo Getz 1.6 - byvavalo
Keďze pochádzam z tohoto regiónu, rád by som vám odporučil nejakú reštauráciu, ale akurát viem povedať že na Baračku by som nešiel. Keď už v tej cenovej skupine, tak radšej penzión Baske alebo Kursalón. Inak je to kúpeľné mesto, čiže možností je tam pomerne dosť.
myslím,že z jídlem se domluvíme až tam,ty ceny jsou podobné,půjde spíš o to kolik nás bude a jestli bude tolik volného místa
a když seš "místní" tak proč tu není už dávno nějaký nápad
jinak napište sem kdo vlastně má zájem přijet , aby v tom byl trochu přehled
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km † R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
Som aj nie som miestny. Už viac než 10 rokov tam chodím len na návštevy rodiny, takže ta miestna znalosť dosť vyprchala a navyše som toto "srazové" fórum objavil pred pár dňami.
Čo som vedel, som tu doteraz napísal. Ak ma ešte niečo do soboty napadne, dám vedieť.
Už několik let se chystám dětem ukázat Čičmany nedaleko Trenčína. Když jsem zahlédl toto vlákno, začalo se to ozývat hlasitěji. Třeba by to zajímalo i někoho z vás. Posílám tedy námět k pouvažování ...
Se mnou to nakonec vypadá tak na 10 %.
Budu-li mít tu pondělní služebku (což se dozvím až v pátek), vyrazím svým autem už v sobotu, jinak teď musím dost šetřit...