Jak namontovat přední stropní světlo?
Moderátoři: frawd, Moderátoři
-
- **
Jak namontovat přední stropní světlo?
Ahoj,Potrebujem poradit prosím.Na ix20 Clacic chcem namontovat predné stropné svetlo.Treba zhánat konzolu na uchytenie alebo tam je?Na i20 viem ako to je ale na svoje neviem.Vdaka za rady!!
Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100
- Reklama
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak namontovat přední stropní světlo?
Přesunuto a přejmenováno. Takle by ti asi nikdo nepomohl
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
-
- **
Díky !,Díky! Dúfam,že už se někdo ozve a přispěchá s radou,starýmu mantákovy po mrtvici
Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100
-
- **
jak se na to koukám,ani takto nikdo nepomůže Mechanici stávkují
blba otazka: classic nema to vnutorne svetlo pri vnutornom zrkadle?
ix20 1.6 Style, Honda Civic 8g 1.8
EX: Honda Civic 8g Type S
EX: Toyota Corolla E10 1.3
EX: Renault 5 1.4
EX: Honda Civic 8g Type S
EX: Toyota Corolla E10 1.3
EX: Renault 5 1.4
-
- *
Ani tricoloru to tam nedávaj... Potvory...
Ix20, 12/2011, Tricolor, 1,6 CVVT, 92Kw, hnědá metla
Bylo:
I30 CW, 5/2010, Comfort, 1,6 CRDi, 85Kw, stříbrná metla
Getz, 2006, 1,1i
Bylo:
I30 CW, 5/2010, Comfort, 1,6 CRDi, 85Kw, stříbrná metla
Getz, 2006, 1,1i
-
- **
svetlo je len v strede.A nechcem do toho rezat-tapacíru-Neviem či je tam konzola na uchytenie,ani v servise mi to nevedel povedat .A vyhrážal sa stratou záruky,ked si to tam dám-svetlo origo-,že to nieje vo výbave.nejaký blb
Taky jsem tenhle problém řešil a prodejce mi světlo dodatečně domontoval. Cena světla a práce byla cca 2.500,- Kč.
Hyundai IX20 1.4 DOHC CVVT 16V - TRIKOLOR
Třeba to bude někoho zajímat:
Dnes jsem si přední stropní světlo namontoval, tak popíšu pár informací.
- Tapecírunk je jen jakýsi papundekl o síle cca 6-7mm, vyřezání otvoru je velmi snadné. Světlo sedne přesně do prolisu.
- Ve střeše je příprava pro namontování světla, ale jsou tam prázdné uchycovací otvory, do nich je třeba vložit takové plastové futra, do kterých se světlo přichytí dvěma šrouby, vlastně se jedná o jakési "moždinky". Ty jsem koupil v autodílech, byl jsem překvapený že se něco takového prodává.
- Kabeláž ke světlu připravená není, přivedl jsem ji od středního stropního světla.
- Konektor středního světla má rozdílně zapojené piny než konektor světla předního.
A to je asi tak všechno.
Dnes jsem si přední stropní světlo namontoval, tak popíšu pár informací.
- Tapecírunk je jen jakýsi papundekl o síle cca 6-7mm, vyřezání otvoru je velmi snadné. Světlo sedne přesně do prolisu.
- Ve střeše je příprava pro namontování světla, ale jsou tam prázdné uchycovací otvory, do nich je třeba vložit takové plastové futra, do kterých se světlo přichytí dvěma šrouby, vlastně se jedná o jakési "moždinky". Ty jsem koupil v autodílech, byl jsem překvapený že se něco takového prodává.
- Kabeláž ke světlu připravená není, přivedl jsem ji od středního stropního světla.
- Konektor středního světla má rozdílně zapojené piny než konektor světla předního.
A to je asi tak všechno.
ix20 1.4 CVVT, Trikolor, tempo, white
Bufe díky, jsi šikula. Pokazil jsi nám ale bobříka mlčení. Drželi jsme ho od 11. září. Byl to asi rekord!
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
to byla malá pieta za mrtvé z Manhattanu ...
buffe, díky, taky jsem na to koukal, ale odrazuje mě cena toho světla, tys ho splašil kde ?? za kolik ?? a jak jsi rozpinoval ten střední konektor ?? mě se to na první pokus nepodařilo...
buffe, díky, taky jsem na to koukal, ale odrazuje mě cena toho světla, tys ho splašil kde ?? za kolik ?? a jak jsi rozpinoval ten střední konektor ?? mě se to na první pokus nepodařilo...
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Tak na mrtvé z Manhattanu jsem zrovna nepomyslel...
Světlo: přišel jsem k němu jako slepý k houslím, nějak jsem nad tím uvažoval, hledal na netu, až jsem se zmínil kamarádovi a za tři dny jsem ho měl na stole, nechtěl za to nic, dostal láhev slušné whisky. Bylo zabalené z výroby a jediné co o něm vím je, že se vyrábí ve Španělsku. Určitě vím, že není kradené, na to jsem alergický. S připojením jsem si moc starostí nedělal, příslušný konektor jsem neměl, na ty nože připájel krátké vodiče, zakončil svým konektorem a fertyg. Konektor ze středního světla jsem nerozebíral, vodiče jsem přerušil, opět spojil, připájel odbočku, natáhl smršťovací bužírku a zafoukal horkým vzduchem. No...a když už jsem si to světlo připravoval, tak jsem udělal takovou zhovadilost: v tom světle je nějaký prostor, do něj jsem si načmáral a vyrobil spínaný zdroj 12V/2x5V-2x1,2A. Z něj napájím kameru a navi.
Světlo: přišel jsem k němu jako slepý k houslím, nějak jsem nad tím uvažoval, hledal na netu, až jsem se zmínil kamarádovi a za tři dny jsem ho měl na stole, nechtěl za to nic, dostal láhev slušné whisky. Bylo zabalené z výroby a jediné co o něm vím je, že se vyrábí ve Španělsku. Určitě vím, že není kradené, na to jsem alergický. S připojením jsem si moc starostí nedělal, příslušný konektor jsem neměl, na ty nože připájel krátké vodiče, zakončil svým konektorem a fertyg. Konektor ze středního světla jsem nerozebíral, vodiče jsem přerušil, opět spojil, připájel odbočku, natáhl smršťovací bužírku a zafoukal horkým vzduchem. No...a když už jsem si to světlo připravoval, tak jsem udělal takovou zhovadilost: v tom světle je nějaký prostor, do něj jsem si načmáral a vyrobil spínaný zdroj 12V/2x5V-2x1,2A. Z něj napájím kameru a navi.
Naposledy upravil(a) Buff dne 04 říj 2014, 22:21, celkem upraveno 2 x.
... a kámoš by nechtěl ještě jednu lahvinku ???
já mám zdroj na kameru v tom středním
já mám zdroj na kameru v tom středním
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Sorry, rád bych pomohl, ale není to v mé moci. Bylo to přes třetí osobu a ten nechtěl nic a ani si nevzal tu láhev. A kamaráda zneužívat nejde.
Našel jsem něco TADY, ale ten paznecht odmítá poslat za hranice...
Našel jsem něco TADY, ale ten paznecht odmítá poslat za hranice...