Takže v prvé řadě se omlouvám za kvalitu, ale mobil to prostě líp neumí, nicméně s trochou snahy lze přečíst název piva, zbytek poradí strýček google. Asi dva pivovary nemám, jelikož to bylo zcela nečitelné... ale i tak je myslím z čeho vybírat. Páter černé hory, což jsem bral loni a za sebe řikám super 11° by stál circa 15kč, takže cenově stejné jako kozlík. Nejdražší je lobkowicz - od nich jsem měl pouze lahvové nealko a narovinu fakt paráda, na možnosti nealka! Ale to je cenově asi jako plzeň, 30l soudek tak 1500-1600kč (11° premium samozřejmě) což je dobrej ranec

kvasar co jsem měl taky loni by přišel circa na 18-19kč, ale je to 14° a někteří pamětníci vědí
z té silnější ligy mám vyzkoušenou Prácheňskou perlu od Platana a Zachariáše od Ježka, volume 6 respektive 6,1%

chuťově opravdu bomba, ale nechci z hyu srazu udělat sjezd ochlastů, protože máme všichni ověřeno, že po šestém kousku je to velmi špatné co se společenské úrovně týče
takže sypte návrhy, můj je následovný - 50l kozel, 30l páter a 20 nebo 30l něčeho lepšího, tam bych se přimlouval za kvasar nebo toho zachariáše