Mimochodem, není to tenhle kabel? Sice neoriginální, ale zas nestojí 1300Kč.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34654
iPod / iPhone
Moderátor: Moderátoři
Re: iPod / iPhone
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- Reklama
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
má šanci to někdo zkusit?
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
kábel ako kábel. a tie origo sú len zderstvá. pokiaľ nájdeš niečo seriózne čo sa ti hneď nepoláme a nechceš nejaké špeciálne pozlátené konektory tak ti to môže byť jedno.
na slovenskej stránke som ho našiel dokonca za 82,56 € pre imodel i30 čo je už naozaj veľmi veľa. pre i20 stojí 62,53€
a pre ix35 ho v ponuke ani nemajú. mňa by zaujímalo aký je v tých kábloch rozdiel dokonca majú aj rovnaké číslo pri tom napísané. majú v tom bordel...
na slovenskej stránke som ho našiel dokonca za 82,56 € pre imodel i30 čo je už naozaj veľmi veľa. pre i20 stojí 62,53€
a pre ix35 ho v ponuke ani nemajú. mňa by zaujímalo aký je v tých kábloch rozdiel dokonca majú aj rovnaké číslo pri tom napísané. majú v tom bordel...
Naposledy upravil(a) labtor dne 30 čer 2010, 09:15, celkem upraveno 1 x.
SANTA FE 2,2 CRDI 4WD ELEGANCE AT 7 miestne
----------------------------------------------
ACCENT 1,5 12V MT
Coupé 2.0 CVVT
ACCENT 1,5 12V MT
Coupé 2.0 CVVT
To zkusíš jednoduše. Prostě se připravíš o jeden oběd v závodce a objednáš kabel. V nejhorším to nebude zase až taková ztrátaFISHkaa píše:má šanci to někdo zkusit?
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Tak problem s vystupem zvuku z navigacni aplikace Navigon z iPhonu je vyreseny. Nastesti je mozne v predvolbach aplikace zvolit vystup zvuku, zda do repro auta a nebo repro telefonu. Pokud zvolim vystup do telefonu, tak zvuk-povely z Navigonu, jde z repro telefonu, zatimco v aute hraje dal hudba z radia. Jen je zarazejici, ze o teto volbe neni v manualu aplikace nikde ani slovo, musel jsem to hledat pomerne dlouze na webu......jeste ,ze ten Google mame.....
Jinak k tomu neoriginalnimu kabelu - mam jen ten originalni, dostal jsem ho od sveho prodejce k autu, jako darek zdarma, ale do neoriginalniho bych osobne nesel. Je mozna o par stovek levnejsi, ale mam veskrze negativni zkusenosti s jinymi neoriginalnimi kabely pro iPhone, konkretne s kabely na prenos videa z iPodu/iPhonu do televize.Originalni kabel Apple ma v sobe jakysi chip, ktery neoriginalni kabely casto nemaji a proto s nimi napriklad video prehravat nejde. Obavam se, aby podobny problem nebyl i u neoriginalniho kabelu pro prenos audia do radia v ix35. Mozna se mylim, ale neprekvapilo by mne to.
Jinak k tomu neoriginalnimu kabelu - mam jen ten originalni, dostal jsem ho od sveho prodejce k autu, jako darek zdarma, ale do neoriginalniho bych osobne nesel. Je mozna o par stovek levnejsi, ale mam veskrze negativni zkusenosti s jinymi neoriginalnimi kabely pro iPhone, konkretne s kabely na prenos videa z iPodu/iPhonu do televize.Originalni kabel Apple ma v sobe jakysi chip, ktery neoriginalni kabely casto nemaji a proto s nimi napriklad video prehravat nejde. Obavam se, aby podobny problem nebyl i u neoriginalniho kabelu pro prenos audia do radia v ix35. Mozna se mylim, ale neprekvapilo by mne to.
- kubad
- **
- Kontaktovat uživatele:
na IX55 mě ten kabel z DX bohužel nefunguje, ale k autu sem od prodejce dostal originál takže nemám problémXMira píše:Mimochodem, není to tenhle kabel? Sice neoriginální, ale zas nestojí 1300Kč.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34654
:hyu: IX55 3,0 V6 Premium +/- 10,5ltr/100km, 64tkm na tachometru 06/2010
New Yaris 1.33 Style Dual VVT-i Multidrive S mé drahé polovičky 01/2012
New Yaris 1.33 Style Dual VVT-i Multidrive S mé drahé polovičky 01/2012
-
juramac píše:Podle informaci na webu je mozne pripojit do audia iPod , ale jen prostrednictvim specialniho kabelu, ktery se zasouva do USB i AUX najednou a obsahuje udajne chip, ktery umoznuje ovladani iPodu z volantu . Zajimalo by mne, jestli je tento znackovy Hyundai kabel soucasti dodavky, nebo zda je potreba si jej objednat extra, jako prislusenstvi a take by mne zajimalo, zda je funkcni i s iPhonem. S iPod Touch funkcni udajne je. Mate nekdo vice informaci nebo zkusenosti s timto kabelem a resenim pripadne z jinych modelu?
Mám i30 ve výbavě Trikolor Exclusive a iPhone 4. Kabel se mně nechtělo kupovat za neuvěřitelně mnoho peněz od dealera, a tak jsem zapátral na eBay. A byl jsem úspěšný. Za USD 10 (včetně poštovného) mi z Hong Kongu dorazil během cca 14 dnů. Funguje naprosto bez problémů a jsem přesvědčen, že je naprosto univerzální pro celou řadu vozů Hyundai. Bohužel není k dispozici kabel delší než oněch cca 30 cm, ale i s tím jsem si poradil poměrně dobře. Koupil jsem držák, který se zastrčí přes těsnící kroužek do 12V napájení. Na těle držáku je zástrčka replikovaná, takže o ni nepřijdete a můžete tak cokoliv dalšího připojit. Dál je na kotvící části těla držáku vyvedeno 2 x USB. Držák funguje bez problémů. Sice se na jeho vrcholu iPhone na nerovnostech krapet pokyvuje, ale není to žádné drama. V iPhone mám nainstalovanou navigaci TomTom. Je nastavitelná tak, že při přehrávání hudby z iPhone (režim iPod) ztiší hudbu kvůli navigačním pokynům. Tohle řešení můžu doporučit. Stejně tak doporučuju (i když je to o 30 éčkách za rok) přikoupit si k TomTom i službu HD Traffic. Tahle věc už mě dostkrát zachránila před zácpou, nabídla objízdnou trasu, prostě bezvadná funkcionalita. Když se vrátím zpět k podpoře iPhone (iPod) v i30, ovládání je pro náročnější poněkud těžkopádné, ale i zde je řešení. Z volantu umíte ovládat pouze přepínání skladeb na předchozí/následující a samozřejmě hlasitost. Zbytek děláte na ovládacím panelu "autorádia". Řešení/usnadnění ovládání spočívá v sestavení dostatečného počtu playlistů v iTunes, synchronizaci s telefonem. Na ovládacím panelu pak zvolíte, který playlist chcete přehrávat a odpadne tak poněkud nepohodlné hledání interpretů/žánrů či samotných skladeb otočným voličem. Suma sumárum, jsem spokojený.
Yves
Hyundai i30 Trikolor Exclusive (Ice Blue), 1.6 CRDi VGT 85kW, 255Nm
Hyundai i30 Trikolor Exclusive (Ice Blue), 1.6 CRDi VGT 85kW, 255Nm
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem se odhodlal a koupil ( http://www.ebay.com/itm/330723851992?ss ... 1439.l2649 ) kablík za pár korunek.
S mým, jinak nevyužívaným iPodem nano či co to je za bazmek, to funguje skvěle. Nechápu proč ovládání hudby nefunguje stejně pohodlně i na USB flashu! Ipod se ovládá pravým kolečkem na autorádiu (líp než samotný jabko) - parááda.
Konečně ta divná jablečná věc, co mi ležela doma a prášilo se na ni, našla užitek
S mým, jinak nevyužívaným iPodem nano či co to je za bazmek, to funguje skvěle. Nechápu proč ovládání hudby nefunguje stejně pohodlně i na USB flashu! Ipod se ovládá pravým kolečkem na autorádiu (líp než samotný jabko) - parááda.
Konečně ta divná jablečná věc, co mi ležela doma a prášilo se na ni, našla užitek
Člen Hyundaiclub.cz