Tak máme za sebou Garanční prohlídku(30tis. km) v AutoMIMA Opava.
Jen pro informaci-olej a filtry(všechny) jsem si udělal sám v 15.tis.-protože si myslím,že interval 30tis. je na diesel-v záběhu přece jen trošku šibeniční
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
a ještě jednou díky Hardcamovi za super ceny oleje a ostatních dílů a bleskový obchod(Pavle už se chystej na 45tis.-to si opět udělám sám,ne že bych klukům v Mima nevěřil,ale KKD
Moje dojmy:-nemám co dodávat.
Od přijetí-perfektní jednání,naprostá vstřícnost,přístup k zákazníkovi dle mých představ.
Auto přistaveno v 8:00,hotovo ve 14:00.
Není problém z dovozem-odvozem,v případě potřeby vás odvezou a dovezou zpět do města
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
i k vyzvednutí vozu.
Auto je předáno jako hotové krásně umyté,vyleštěné.O servisní prohlídce je vystaven protokol-prostě klasika,prohlídky zapsána v servisní knížce-potvrzeno autoriz. servisem-prohlídka karoserie-nutnost kvůli záruce v kooperaci s Hyundai Opava-SUPER!!!
Součást prohlídky-mimo úkony klasické prohlídky 30tis. Kontrola klimatizace-případně doplnění,geometrie...
Celková cena,včetně všech kapalin-olej,Texaco 5W40,filtry,podložka,kontrole klimy,geometrie,nakonzervování brzd.třmenů spec.mazivem atd.: 3970.-
Nemám co bych dodával.Jsem spokojen.Doporučuju!!!! Prostě vyzkoušejte a názor si udělejte sami
Borci,ještě jednou vřelé díky-užijte si to na srazu na Vysočině-já na Vás budu myslet u Svijanského mázu-na oslavě mých kulatých 50tin
A zvláštní poděkování Davidu Plevovi za tip a informace.