![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Moderátoři: miooo, Moderátoři
No ja mam Servisni knizku Slovinskou, mam stribrnaka a prave uz mam velke zrcatka s blinkrama, ve vybave executive, u nas elegance se sibrem, 4X4 spinam u ESP a mezi kolebkovym prepinacem na vyhrev sedacek u radicky mam USB/AUX vstup.tomba4268 píše:ne ne je to starý model 114Kw, ale určený pro finský trh a já to koupil za 620t. u euroautopartner-Jihlava,bezva jednání a tak vůbec no a má to výbavu Dynamic+pár drobností asi navíc (ty el. sklopný zrcátka,dešťový a světelný senzor a tak), ale jinak nic převratnýho a blinkry v zrcátkách ani náhodou ty jsem tady viděl u BLACK EditionDusanCZ píše:tomba4268 píše:tak budu doufat, že to bude ok,dnes jsem ho dovezl-cesta s tempomatem pohodička i když jsem se jen tak brouzdal po dálnici (kolem 100km/h) je to přece jen funglovka tak to nechci hned trápit.Všiml jsem si ale,že byly orosené přední světlomety když jsem zaparkovala mám dojem,že se to tady někde řešilo,tak jdu hledat,jinak samo dík za přání šťastných km
co mas za motor, jeste 114kW ci uz mas facelift s 145kW ??
a pokud mas 114 tak mas uz sklapeci zrcatka a blinkry v nich, ci jsi chytnul nejakou zlevnenou skladovku ?
Gratulácia, daj bližšie infopetrbuchta píše:Ahoj santaři,příští týden pro něho jedu.Dlouho jsem nevěděl jaký SUV koupit,ale od mýho dobrého kámoše jsem rozhodl vzít santu fe,tak jsem zvědav jak mě bude dlouho sloužit.Pak dám info atd..
V lete bude nový model, už si mohol počkať...tomba4268 píše:Taky gratulace, hezky si to užívejMě můj Fanouš (tak jsme Santu pokřtili) pořád stojí ve firmě na parkovišti, už dva měsíce takže jsem trochu na prášky
ale příští týden to už snad vypukne, tak jsem zvědavý jak mi to půjde s autom. No a tak vůbec, spotřeba,jízní vlastnosti atd. Uvidíme a můžem hodnotit a porovnávat. TomBa
sosi píše:V lete bude nový model, už si mohol počkať...tomba4268 píše:Taky gratulace, hezky si to užívejMě můj Fanouš (tak jsme Santu pokřtili) pořád stojí ve firmě na parkovišti, už dva měsíce takže jsem trochu na prášky
ale příští týden to už snad vypukne, tak jsem zvědavý jak mi to půjde s autom. No a tak vůbec, spotřeba,jízní vlastnosti atd. Uvidíme a můžem hodnotit a porovnávat. TomBa
tak kolegáčci, minulý týden při jízdě zdechnul motor, opětovně naskočil ale nechtělo se fanoušovi couvat, jen tak škubavě posunoval vzad, no a druhý den jsem dojel do práce a zastavil u vrat a to byl poslední pohyb mého santíka.Zdeněk ČB píše:Ber to tak: komu se s autem nic neděje, nemá důvod psát a pídit se po řešení .... Proto se možná zdá že každý majitel SF má nějaký ten problém. Nesmíme opomíjet tu mlčící spokojenou většinu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |