robis vo VW a auto mas H-acko ja byt tvoj sef, hned si preradenyjuryno píše:ja nechapem tych manazerov. keby radsej auto bolo o 800 eur drahsie a tym posilili kvalitu. tak by mali aj meno a aj vacsi zisk do buducna. kdezto oni ocividne maju strategiu - predat Teraz co najviac nech to je aj hrdzava kolobezka. kazdopadne je velmi chore ze ake nekvalitne auta davaju do obehu. skoda lebo dizajn sa mi velmi lubi. kazdopadne velmi moc nekvalitne su i30, i20 a ix20. sory ak som sa niekoho dotkol.
robim vo volkswagene a ukazoval som sefovi forum z nosovic ze ako sa tam lakuje, kde pisali samotny pracovnici. potom som sa ho spytal, ze aj u nas sa tak lakuje? proste na mna kukol ci som normalny, ze nie to je nepripustne take nieco...
Zablokovanie auta v plnej rýchlosti.
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Re: Zablokovanie auta v plnej rýchlosti.
HYUNDAI I30 FASTBACK, 1,4 TGDI
- Reklama
juryno píše:ja nechapem tych manazerov. keby radsej auto bolo o 800 eur drahsie a tym posilili kvalitu. tak by mali aj meno a aj vacsi zisk do buducna. kdezto oni ocividne maju strategiu - predat Teraz co najviac nech to je aj hrdzava kolobezka. kazdopadne je velmi chore ze ake nekvalitne auta davaju do obehu. skoda lebo dizajn sa mi velmi lubi. kazdopadne velmi moc nekvalitne su i30, i20 a ix20. sory ak som sa niekoho dotkol.
robim vo volkswagene a ukazoval som sefovi forum z nosovic ze ako sa tam lakuje, kde pisali samotny pracovnici. potom som sa ho spytal, ze aj u nas sa tak lakuje? proste na mna kukol ci som normalny, ze nie to je nepripustne take nieco...
Vo VW BA je lakovna?
1,6 AT
40500km
40500km
kde je vladko88? vysledok celeho problemu sa nedozvieme?
HYUNDAI I30 FASTBACK, 1,4 TGDI
- PetrUL
- **
- Kontaktovat uživatele:
Taky by mě zajímalo jak je na tom vladko88?
Po přečtení jeho příspěvku se občas přistihnu, že i na rovinkách držím volat pevněji než jindy
Po přečtení jeho příspěvku se občas přistihnu, že i na rovinkách držím volat pevněji než jindy
ix20 1,6 CVVT 16V,TRIKOLOR
Vanilla White, 11/2011
Vanilla White, 11/2011
Zdravím všetkých.
Od nešťastnej udalosti som nabehal asi cca 300 km, bezproblémov. Napísal som mail riaditelovi do Nošovic a ten ma doporučil na HYUNDAI do Bratislavy. Po konzultácií s pracovníkom distribútora pre Slovensko, vozidlo bolo prijaté v pondelok znova do servisu na hlbkovú kontrolu. Dúfam, že sa problém vyrieši. Pre auto pôjdem asi v piatok.
Od nešťastnej udalosti som nabehal asi cca 300 km, bezproblémov. Napísal som mail riaditelovi do Nošovic a ten ma doporučil na HYUNDAI do Bratislavy. Po konzultácií s pracovníkom distribútora pre Slovensko, vozidlo bolo prijaté v pondelok znova do servisu na hlbkovú kontrolu. Dúfam, že sa problém vyrieši. Pre auto pôjdem asi v piatok.