Kuna a el. instalace
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Kuna a el. instalace
Teraz sa mi nechce loziť pod auto. Niekedy v marci plánujem. Keď bude teplejšie. Prečo si myslíš, že to tam nedám? Schválne to zajtra pôjdem do garáže priložiť.
Nepripadá mi iný ako tento- http://www.agauto.sk/detail/kryt-motora ... 15346.html
Nepripadá mi iný ako tento- http://www.agauto.sk/detail/kryt-motora ... 15346.html
aktuálne - Ford Focus III Turnier, 2,0 TDCi, 103kW, strieborná, Titanium
:hyu: i30 1.4CVVT, Indigo Blue, Classic plus - predané
- Reklama
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mozno to tam das ak ti prisiel original na i30 ale toto na kryt pod motor i30 nevyzera. Nesedia zaoblenia a dve dieri su tam navyse.
ten co si dal v druhom odkaze je uplne iny
ten co si dal v druhom odkaze je uplne iny
- Přílohy
-
- P1050319.JPG
- (1.2 MiB) Zatím ještě nestaženo
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Tu to je už namontované. Síce nie na mojom aute, ale je.
- Přílohy
-
- kryt.jpg (136.03 KiB) Zobrazeno 1885 x
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale vsimni si ze tie dve dieri nemaju sroby, takze to bude dost plapolat ak to nejako nedomyslis. A navyse tie dieri su tam dost zbytocne ked sa nedostanes k filtru a vypustaciemu srobu oleja To uz mohli poliackovci spravit v celku, ked to aj tak musi ist pri vymene oleja cele dole.
Áno, to máš pravdu. Je však treba myslieť na to, že to je na všetky motorizácie i30-ky. Uchytenie sa dá domyslieť, v tom by som problém nevidel. Jednoducho tam dorobiť "packu" na uchytenie. Pri výmene oleja aj tak musel ísť dole originál kryt z výroby. či už 4 skrutky viac alebo menej je jedno. Pre mňa je dôležité, že tam už konečne nepolezú mačky. Aj tie otvory naviac sa dajú prelepiť kusom plastu. Absolútne v tom nevidím problém. Ale budem to robiť, len ak tam ostane príliš veľký otvor. Inak to nechám tak.
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ako hovoris, bude to treba domysliet. Ale ako to ze povodny kryt musi ist dole ? Ved nicomu nezavadza.
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
minule som otvoril kapotu a pozeram ako puk, slapaje po motorovom kryte. Je mozne ze sa aj macky vyhrievaju na motore ? Lebo doma mam auto v garazi a tam sa mi nedostane ani len mys. Cez vikendy parkujem u priatelky pred cinziakom, tak jedina moznost kedy tam ta potvora mohla vliezt je pocas statia na parkovisku. Chlpy neboli, takze cica odysla este po svojich
Vítej do klubu - Po návštěvě manželčiných rodičů to vypadá na motoru jak podlaha v Zetoru po jarní orbě. Ale zas tak moc mi to nevadí. Kočičáci se chovaj slušně a hřejou si kožich. Jen přezouvat je budu muset naučit.
Říkám si, že když jsou tam mačky, kuna už se nevejde.... a jsem spokojenej
Říkám si, že když jsou tam mačky, kuna už se nevejde.... a jsem spokojenej
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Taky bojuju
na ponku mam polozeny hadry na cisteni (palubka a tak) a nejaka mrcha mi je vsechny natahala do hnizda v zakouti u pravyho tlumice. Nastesti zatim jiny skody nezpusobila, jen vyzrala ten filc na stene, ale to jsem vyspravil.
na ponku mam polozeny hadry na cisteni (palubka a tak) a nejaka mrcha mi je vsechny natahala do hnizda v zakouti u pravyho tlumice. Nastesti zatim jiny skody nezpusobila, jen vyzrala ten filc na stene, ale to jsem vyspravil.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
asi odizolujem zopar kablov, napojim na baterku a natiahnem ich napriec motorovym priestorom
-
- *
Kuna v motoru
Ahoj vsem,
dnes jsme jeli po meste a najednou jsme citili smrad z vydechu topeni. Pri klimatizaci to nedelalo, pouze pri foukani bez klimatizace. Zvedl jsem proto kapotu auta a nasel jsem tam nasledujici spoust viz foto. Ty cucky byly vsude mozne, tak jsem to vybral a vyhazel. Asi to udelala nejaka kuna nebo hlodavec. Nejvice me stve, ze nejsme z vesnice a nechapu, kde se to vzalo. Ale mame to max 14 dnu, protoze jsem pred nedavnem doleval smes do ostrikovace a nic jsme tam nemeli. Muj dotaz zni, co se s tim da delat ? Koupit nekde nove odhlucneni motoru ? Na kolik to vyjde ? Myslim ze vymenu bych zvladl ale nevim jestli to nebude mit vliv na zaruku. Auto mame v zaruce je stare asi pul roku. A jak zabranit tomu aby se to neopakovalo ? Diky moc za kazdou radu.
dnes jsme jeli po meste a najednou jsme citili smrad z vydechu topeni. Pri klimatizaci to nedelalo, pouze pri foukani bez klimatizace. Zvedl jsem proto kapotu auta a nasel jsem tam nasledujici spoust viz foto. Ty cucky byly vsude mozne, tak jsem to vybral a vyhazel. Asi to udelala nejaka kuna nebo hlodavec. Nejvice me stve, ze nejsme z vesnice a nechapu, kde se to vzalo. Ale mame to max 14 dnu, protoze jsem pred nedavnem doleval smes do ostrikovace a nic jsme tam nemeli. Muj dotaz zni, co se s tim da delat ? Koupit nekde nove odhlucneni motoru ? Na kolik to vyjde ? Myslim ze vymenu bych zvladl ale nevim jestli to nebude mit vliv na zaruku. Auto mame v zaruce je stare asi pul roku. A jak zabranit tomu aby se to neopakovalo ? Diky moc za kazdou radu.
Hyundai i30cw, 1.6 CVVT / 93kW, 11/2011
Re: Kuna v motoru
Odhlucneni kapotu stoji skoro 4000Kc a o kunach je tady tema, nebud linej a hledej.
P.S. a viz foto - kde?
P.S. a viz foto - kde?
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
-
- *
-
- *
tady ta sranda je za 4 tisice ? no to je huste. Bude vadit kdyz to tam necham tak jak to je ? motor je hokej, tak aby se nejak neoloupal ten lak.
Hyundai i30cw, 1.6 CVVT / 93kW, 11/2011
To mas naftovou, ne? Protoze na benzinovy jsem to od vyroby snad ani nevidel, ja jsem to dodelaval loni. Asi se nic nestane, kdyz to sundas...nebo koupit univerzal.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP