Nosič na kola na tažné zařízení.
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Nosič na kola na tažné zařízení.
Prosím můžete mi poradit jaký zvolit nosič na kola, který se upevňuje na tažné zařízení za ix20? Jde mi o převoz dvou kol. Cenově se mi líbí Siena 2. Co vy na to? Máte někdo zkušenosti s touto značkou? Nebo poradíte lepší?
- Reklama
- jiri.vacha
Re: Nosič na kola na tažné zařízení.
Siena není špatná volba,když jsem řešil tuto otázku tak jsem po ní také koukal,zkušenosti s ní ale nemám .Já potřeboval na čtyři kola,což bylo šíleně drahé a divně řešené,takže jsem to řešil jiným způsobem
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
Díky za odpověď. Máte někdo další nějaké zkušenosti s nosičem kol umístěným na tažném zařízení na ix20? Díky za info.
.. no já mám Siena 3 a na vození kol to stačí. (jen mám v zatáčkách strach, že se to na té kouli zhoupne a proboří to nárazník)
Hyundai ix20 1.4/66kW Classic (Crystal White), LPG BRC, disky 16" PROLINE B700, 6.5x16" (ET45) @ GoodYear 205/55 R16.
Myslíte, že něco takového je skutečně možné? Nějak jste mě postrašil.
nic se neboj,mám koupený obyčejný nosič -nesklápěcí na TZ z Aukra na 2 kola,
nosič je dobře upevněný na kouli vůbec nehrozí žádný posun nosiče ani kol za jízdy,jezdím s ním běžně i po dálnici ,kola drží jak přibitý.Na mém accentu i při
naložení kol otevře kufr a naložím i vyložím vše potřebné.
nosič je dobře upevněný na kouli vůbec nehrozí žádný posun nosiče ani kol za jízdy,jezdím s ním běžně i po dálnici ,kola drží jak přibitý.Na mém accentu i při
naložení kol otevře kufr a naložím i vyložím vše potřebné.
New Accent 1,4 Dynamic -celadon blue 11/2008-prodáno 2/2014
Hyundai Sonata NF 2,4
Hyundai Sonata NF 2,4
.. podle mě to možné je... koule je koule, ten spoj drží jen tlakem kov na kov, takže v extrémní zátěži nosiče a prudce projeté zatáčce si mysím že to možné je ..Vlabonvi píše:Myslíte, že něco takového je skutečně možné? Nějak jste mě postrašil.
Hyundai ix20 1.4/66kW Classic (Crystal White), LPG BRC, disky 16" PROLINE B700, 6.5x16" (ET45) @ GoodYear 205/55 R16.
koudý : nevím jaké máš ty uchycení na TZ,ale u mého nosiče se to pohnout do strany nemůže.Je to jištěno 2x.Jedno jištění -kulatina vytvarovaná a nasazená na trubce závěsu-brání posunu nosiče do strany.Druhé jištění je šroub kterým vše aretuješ a zabraňuješ dalšímu posunu.
New Accent 1,4 Dynamic -celadon blue 11/2008-prodáno 2/2014
Hyundai Sonata NF 2,4
Hyundai Sonata NF 2,4
Tak to jste mě trochu uklidnili. Tak já půjdu do nosiče Peruzzo Siena 2. Snad to bude dobrá volba. Cenově je myslím na trhu nejlepší.
a mate niekto toto? http://www.thule.com/fitguide/default.a ... &Market=NZ
a toto tazne? http://taznezariadenia.sk/sk/tazne-zari ... -1625.html
mi pride nejake dlhe. je rozdiel v taznych zariadeniach teda v tyh tyckach myslim v dlzke, teda vzdialenosti gule od naraznika?
Dakujem za rady.
a toto tazne? http://taznezariadenia.sk/sk/tazne-zari ... -1625.html
mi pride nejake dlhe. je rozdiel v taznych zariadeniach teda v tyh tyckach myslim v dlzke, teda vzdialenosti gule od naraznika?
Dakujem za rady.
Ix20 1.6 automat STYLE strieborna metaliza svetla od 28.5.2012 Predany 6.9.2024 pri 172 000km
Ix20 1.6 automat STYLE strieborna metaliza pastelova od 29.6.2019
Ix20 1.6 automat STYLE strieborna metaliza pastelova od 29.6.2019
-
- **
tažní je rovnaký.typizovaný
Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100