První dojmy
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: První dojmy
Je fakt,ze radio blaupinkt videt neni,ale pioneer jo:-)
A jak si to myslel s tim,ze je do aut hur videt?praveze je do nich videt lip ne?
Samozrejme polarizace funguje jen pokud mas slunce jakoby bokem,ne proti slunci.
A jak si to myslel s tim,ze je do aut hur videt?praveze je do nich videt lip ne?
Samozrejme polarizace funguje jen pokud mas slunce jakoby bokem,ne proti slunci.
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
- Reklama
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
tak sem se koukal hyundai.sk a naši sousedé už mají možnost konfigurovat kombi a kromě toho mají na výběr dva typy látkového čalounění a modrý kožené interiér k tomu ještě mají možnost přiobjednat led zadní světla a osvětlení prostoru pod dveřmi a vnějších klik..... tady v ČR jsem to v nabídce neviděl
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
Limitz: možnost konfigurovat kombi na českých stránkách Hyundai opravdu zatím není, nicméně ta doplňková výbava:
- dva typy látkového čalounění máme také, můžeš si vybrat černý nebo béžový textil (všiml jsem si u SK navíc možnosti toho modrého interiéru)
- LED zadní světla (zde bych možná kecal - nejsem si 100% jistý), ale mám pocit, že LEDky tam jsou
- osvětlení prostoru pod dveřmi (zrcátky) a za vnějšími klikami dveří je také k dispozici (neuvádějí to jen v ceníku)
Čeho jsem si spíš všiml a zatím nevím, zda-li to i30 v ČR má, je senzor nízké hladiny kapaliny v ostřikovači. Nemáte někdo zkušenost?
- dva typy látkového čalounění máme také, můžeš si vybrat černý nebo béžový textil (všiml jsem si u SK navíc možnosti toho modrého interiéru)
- LED zadní světla (zde bych možná kecal - nejsem si 100% jistý), ale mám pocit, že LEDky tam jsou
- osvětlení prostoru pod dveřmi (zrcátky) a za vnějšími klikami dveří je také k dispozici (neuvádějí to jen v ceníku)
Čeho jsem si spíš všiml a zatím nevím, zda-li to i30 v ČR má, je senzor nízké hladiny kapaliny v ostřikovači. Nemáte někdo zkušenost?
Hyundai i30 1,4 T-GDI 7-DCT Style Ultimate, Demitasse Brown
Hyundai Tucson 2,0 CRDi 4x4 Style Premium, Polar White
Hyundai Tucson 2,0 CRDi 4x4 Style Premium, Polar White
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
těmi dvěma typy látkového čalounění sem neměl na mysli barvu, mají na výběr mezi typem GL a GLS, u těch LED světel a osvětlením sem si nebyl jistý, stejně tak u toho senzoru nízké hladiny v ostřikovačích, a ještě tam uvádějí chromované vnitřní kliky, ale to předpokládám je v nějakém vyšším stupni výbavy i u nás..... celkově ale na slovensku mají mnohem přehledněji zpracovaný ceník a navíc větší svobodu v možnosti si sestavit auto
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
No, o tej slobode je to viac ako diskutabilné. Na prvý pohľad, ale na druhý? Nemožnosť u GDI vybrať inú výbavu ako najvyššiu. To je myslím veľmi vážny nedostatok. Mne by napríklad úplne stačil stredný stupeň výbavy plus auto klíma. Žiaľ, motor GDI ku nej nedostanem. Uvidíme ako to bude v januári 2013, pokiaľ s tým nič nespravia tak sa kôli takej maličkosti pripravia o zákazníka. Celkovo nechápem tej nemožnosti kombinovať motor s výbavou (no, možno u najslabšieho motora pochopím, že tam nepôjde maximálna výbava, ale zvyšok mi uniká).
Škoda Fabia Kombi Mk3, 1,0 TSI, 81kW (2018)
Ex:
Ford Focus Kombi Mk1, 1,6 Zetec-SE, 74kW (2004)
Ford Focus Kombi Mk1, 1,6 Zetec-SE, 74kW (2002)
Ford Mondeo Turnier Mk1, 1,8 Zetec, 85kW (1994)
Ex:
Ford Focus Kombi Mk1, 1,6 Zetec-SE, 74kW (2004)
Ford Focus Kombi Mk1, 1,6 Zetec-SE, 74kW (2002)
Ford Mondeo Turnier Mk1, 1,8 Zetec, 85kW (1994)
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
jn, já sem se zaměřil právě na tu nejvyšší výbavu, takže mi nemožnost pořídit k 1,6 gdi nižší výbavu unikla
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
nema niekto ponatia ako vyzeraju tie zadne skupinove LEDky? ci je to komplet vsetko robene v LED alebo su LED len brzdove?
i30 2012 1.6 GDI, Cool Red
tak som zistil - zadne LEDky su len brzdove, zbytok ziarovky. nejak takto:
skoda ze nespravili tie zadne svetla komplet v LED a mali to dat standardne, ved ktorekolvek dnesne auto ma zadok v LED. a nie pytat za brzdy v led 300 eur
skoda ze nespravili tie zadne svetla komplet v LED a mali to dat standardne, ved ktorekolvek dnesne auto ma zadok v LED. a nie pytat za brzdy v led 300 eur
i30 2012 1.6 GDI, Cool Red
Tak tomu říkám promrhaná šance se od konkurence ještě více vzdálit A za 300Eur? Tak to ať si nechají.
Hyundai i30 N Performance
Kia Pro Cee'd GT 2015 Prodáno
Hyundai i30 1.6 GDI Style 2012 Sold
Fiat Stilo Abarth 2.4, 2002 Sold
Fiat Bravo HGT 2.0 20V,1996 Crash
Fiat Uno 1.4,1991 Sold
Fiat Uno 1.4,1991 Sold
Vseho docasu, na starou i30 komplet LED svetla jsou, tak na novou budou cobydup, jen se musi chytnout za nos ten spravny vyrobce. Na starou i30 vychazi cca 10tKc a je vic variant (tusim dve nebo tri).
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
v Korei jsou už k dostání komplet zadní LED světla a dokonce i zadní mlhovky, viděl sem to zatím jen na youtube, ale někdo tady už dřív odtud objednával věci na coupe a i s dopravou to vycházelo levněji než to koupit u nás, problém by však mohl být s homologací....
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem zapátral a našel tohle http://www.doctc.com/shop/goods/goods_v ... id=hyun_55 v přepočtu na koruny to vychází na necelé 3000kč
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
Muzete mi ty nebo Koralek rict, jak se na ty strance dokazete orientovat? ja Korejce rad, to jo, ale na tyhle strance jsem uplne mimo, chapu jen obrazky
nebo jedete pres google trans? Posilaj do CR?
nebo jedete pres google trans? Posilaj do CR?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
google mi to přeložit nechtěl orientoval sem se jenom podle obrázků a cenu sem taky pochopil jinak do ČR určitě posílaj, kdysi tu ten odkaz někdo nechával s tím že si od nich objednal něco na coupe a tuším že si pochvaloval i poštovné a že kluci šikmoocí schválně na zásilku dali nižší cenu kvůli clu či co jinak je tam i nějaké odhlučnění pro podběhy
kromě "tuningových" zbytečností tam mají i docela zajímavé věci, jako např. upgrade pro smart key kde stačí k autu jenom dojít a ono se samo odemkne a zamkne po vzdálení se od auta, pak třeba modul na automatické zavírání všech oken atd.
kromě "tuningových" zbytečností tam mají i docela zajímavé věci, jako např. upgrade pro smart key kde stačí k autu jenom dojít a ono se samo odemkne a zamkne po vzdálení se od auta, pak třeba modul na automatické zavírání všech oken atd.
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
Ty světla jsou prostě nádhera. A nevíte někdo, na kolik by vyšly ty moduly pro zamikání a na ty okna? A nevíte, jak by to bylo se zárukou, třeba jen ty světla, nebo ty moduly? Musel bych si i ty světla nechat nainstalovat v servisu? Chlapci a děvčata, mohli by jsme se dohodnout a udělat nějakou hromadnou objednávku, co vy na to? Já ty světla prostě chci! Těch i30 tady za chvilku bude až moc, tak by bylo dobré se trošku odlišovat a tohle pozvedne auto o level výše, žádný hnusný čirý optiky, ale opravdu vkusná světla. Tak kdo by do toho šel se mnou?
Hyundai i30 N Performance
Fiat Uno 1.4,1991 Sold
Fiat Uno 1.4,1991 Sold