Kvalita laku
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Kvalita laku
ahoj, jak je to s kvalitou laku u IX20 ?
Přemýšlím o koupi ix20 v barvě bílé - CreamyWhite a druhej kandidát je metalíza SteelGrey. Jde mi o to, zda třeba ta bílá nezačně časem žloutnout, a jak je to také s tvrdostí a odolností laku CreamyWhite oproti metalíze. Jaké máte osobní zkoušenosti.
Díky moc za vaše postřehy, rady ...
Přemýšlím o koupi ix20 v barvě bílé - CreamyWhite a druhej kandidát je metalíza SteelGrey. Jde mi o to, zda třeba ta bílá nezačně časem žloutnout, a jak je to také s tvrdostí a odolností laku CreamyWhite oproti metalíze. Jaké máte osobní zkoušenosti.
Díky moc za vaše postřehy, rady ...
- Reklama
Re: kvalita laku u IX20
Hyundai i30 biely - ani jeden skrabanec za rok, 2x som ho voskoval, ale tvrdost laku vyzerala byt ok...
Hyundai Accent MC - modra metla - lak bol na tom horsie ako na bielej i30tke...
Hyundai Accent MC - modra metla - lak bol na tom horsie ako na bielej i30tke...
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
ix 20 biely, 5-6 oderkov od kamienkov-podbeh, predna kapota, dvere, male dubky, neviditelne z dialky a koniec koncov kazdu jednu som s bielym klasickym sprejom zatrel-dal som na sirku kusok farby a urobil s nou bodku tam, kde bol oderok a mam problem najst, kde bolo odrate.ja by som bielu odporucal, aj ked je taka nevyrazna na aute,ale ma aj vyhody-napr. s tym zatieranim dubiek. predtym som mal metalizoveho megana a original zarobenu farbu a ked som bodkoval, bolo to tmavsie ako samotny lak. Cize cim menej narocnejsia farba, tym lepsia udrzba... moj nazor, skusenost a spokojnost
- petulko666
- *
lak je na hovno... ale tak...clovek si zvykne uvidim ako bude po piatich rokoch vypadat
HYUNDAI IX20 -1.6 DOHC CVVT 16V - 91.5 KW /124 HP - STYLE
Jestli myslíte,že má lak nahovno,tak vám můžu ukázat,jak vypadá Mercedes Viano za milion po pár letech.To samé soused co má Vito.
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
taky mám bílou a lak po dopadu kamínků odleze až na plech. měl jsem opla u kterého se nestalo, že by kámen prorazil i základovou barvu !!! neexistuje snad i origoš opravná tužka?Erik-TT píše:ix 20 biely, 5-6 oderkov od kamienkov-podbeh, predna kapota, dvere, male dubky, neviditelne z dialky a koniec koncov kazdu jednu som s bielym klasickym sprejom zatrel-dal som na sirku kusok farby a urobil s nou bodku tam, kde bol oderok a mam problem najst, kde bolo odrate.ja by som bielu odporucal, aj ked je taka nevyrazna na aute,ale ma aj vyhody-napr. s tym zatieranim dubiek. predtym som mal metalizoveho megana a original zarobenu farbu a ked som bodkoval, bolo to tmavsie ako samotny lak. Cize cim menej narocnejsia farba, tym lepsia udrzba... moj nazor, skusenost a spokojnost
1.6i trikolor A/C TWC-bílá 12/2011
- PetrUL
- **
- Kontaktovat uživatele:
Origoš lak v lahvičce se štětečkem (velikost cca jako lak na nehty pro ženský) jsem koupil v ais za 200 Kč. Zatíral jsem nárazník, který mi už 2 x odřel nějaký šikula ...
ix20 1,6 CVVT 16V,TRIKOLOR
Vanilla White, 11/2011
Vanilla White, 11/2011
stavil jsem se do servisu, kde mi originál lahvičku nenabídli, ale barvu mi namíchali. a pozor nechtěli ani korunu no, pravda přislíbil jsem, že budu jezdit na garančky
1.6i trikolor A/C TWC-bílá 12/2011
Kde najdu kód,číslo barvy ?
Mám šedou metalízu Steel Gray II (ZAR) podle nabídky v konfigurátoru
V servise po mě chtějí pořád číslo barvy , kde ho mám hledat?
Dík za radu
Mám šedou metalízu Steel Gray II (ZAR) podle nabídky v konfigurátoru
V servise po mě chtějí pořád číslo barvy , kde ho mám hledat?
Dík za radu
Vito, rovnako ako Spritner hrdzaveli už po 3 rokochenjoy píše:Jestli myslíte,že má lak nahovno,tak vám můžu ukázat,jak vypadá Mercedes Viano za milion po pár letech.To samé soused co má Vito.
Sú to pracovné dodávky, tie by som nedával za príklad
Keď už porovnávať, tak rovnaké, napr. Roomster má podstatne kvalitnejší lak a predovšetkým aj v miestach, kde Hyundai je nastriekaný len farbou bez laku (motorový priestor, vnútorná časť 5. dverí).
Hyundai i20 1,2 LPG BRC 02/2011 ice blue metallic 100.000 km
Já ti dám pracovní dodávku!
Přísahám, že žádné jiné auto nechci víc!
Přísahám, že žádné jiné auto nechci víc!
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
Viano vychádza zo základov Vita, rovnako ako Caravelle z Transportéru. Ja som na takéto autobusy primladý , ale keď už vyberať tak radšej VW Sharan
Hyundai i20 1,2 LPG BRC 02/2011 ice blue metallic 100.000 km
- frawd
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kvalita laku
Neviem či je to slabou zimou, alebo lak na aute po 3 rokoch konečne vytvrdol. Už nie je po zime taký otlčený ako po tej prvej. Nepribudli skoro žiadne ďubky po kameňoch.
2014 Hyundai ix20 1,6 A/T Style
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
Lak je problem dneska.. Musia sap ouzivat vodou riesitelne - vsetky stoja za prd.
ix20, 1,4b, 2013
Tak po "zimě" jsem včera při umývání auta našel na kapotě auta na dvou místech odřený lak až na plech. Co s tím?
PS: úplně si pamatuji ty rány, při kterých se to stalo
PS: úplně si pamatuji ty rány, při kterých se to stalo