Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
Tak toto sa naozaj dobre číta.
http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... ticle=9735
http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... ticle=9735
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Elegance, G9
Petusko73:
No umíš potěšit. Hodně z nás si říká, že /-/ nejsou špatný a tohle to jen dokládá. Apropo, tudle byl někde před sněmovnou ukazovanej "vrak" Ponyho na odtahovce a od tý doby si všímám i starších /-/áček - hramada z nich je v originál laku, s 6 ciframa na počitadle ujetých km a ve velice slušném stavu..... Konzervový auta se můžou jít vycpat!
No umíš potěšit. Hodně z nás si říká, že /-/ nejsou špatný a tohle to jen dokládá. Apropo, tudle byl někde před sněmovnou ukazovanej "vrak" Ponyho na odtahovce a od tý doby si všímám i starších /-/áček - hramada z nich je v originál laku, s 6 ciframa na počitadle ujetých km a ve velice slušném stavu..... Konzervový auta se můžou jít vycpat!
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
dotaz na pneu
Na novém accentu mám gumy 185/65 R14 86H.
Mám doma zimní 175/65 R14 82T,které jsou ve výborném stavu.
Zjistil jsem ,že tento rozměr ale není uveden v techničáku.
Myslíte,že tyto gumy můžu obout na svého miláčka ?
Díky
Mám doma zimní 175/65 R14 82T,které jsou ve výborném stavu.
Zjistil jsem ,že tento rozměr ale není uveden v techničáku.
Myslíte,že tyto gumy můžu obout na svého miláčka ?
Díky
opel astra 1,6 1995
Tak tu ju.Ale jestli to dáš až na zem,tak bych tam nedával 15" ale 16" bude to hezčí a lepší,jelikož podvozek na zem a malý kola nedělají dobrotu.David C3 píše:ahoj to víš že podvozek bude! Štelovatelna výška a tuhost ale dam to uplně na zem a nové kola 8x15 RH s limcem at je na jaře nějaká změna... )
petusko: jednou z funkcii palubneho compu je aj ukazovatel vonkajsej teploty. Vnutornej nie ...
toto uz asi nesuvisí s tvojou otázkou
Alarm magicar s dialkovym startom ma v kabíne teplotne cidlo takze si vies doma na dialkovom pozriet kolko stupnov mas v aute a potom popripade si auto nahriat.
toto uz asi nesuvisí s tvojou otázkou
Alarm magicar s dialkovym startom ma v kabíne teplotne cidlo takze si vies doma na dialkovom pozriet kolko stupnov mas v aute a potom popripade si auto nahriat.
mx5/swiftsport/santafe/accent