První dojmy
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: První dojmy
Tak samozřejmě, že je ta čeština lepší. Je ale s podivem, že někdy jí ta mašinka umí, ale vlivem reinstalace se pak tváří, že neumí a instalačka může být úplně stejná. Mě se to takhle stalo u Garmina. Kdysi uměl i češtinu a teď umí jen anglicky. Přitom instalačka zcela stejná a stejně instalovaná.
Btw. televizi ten můj současný společník umí taky, ale vůbec netuším jestli to bude fungovat, neboť asi v Reichu ještě tehdy DVB-T nebyl standardem. (r.v. 2004).
Btw. televizi ten můj současný společník umí taky, ale vůbec netuším jestli to bude fungovat, neboť asi v Reichu ještě tehdy DVB-T nebyl standardem. (r.v. 2004).
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
- Reklama
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
v dnešní době příjem televize problém není, pokud bych chtěl do i30 navigaci, tak bych radši volil nějakou neorigo, která toho umí daleko víc.... za 25 000 kč toho moc originální navigace neumí
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
Navigace za 25000 a neumí česky? Eště že jsem jí nechtěl. Mně hlavně sere ten hluk od kol - to je velkej problém. Vychvalujte si to - já už bych to nechtěl.
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Je to opravdu s podivem, nebot Chevrolet Cruze má češtinu nebo cestinu v navigačním zařízení. Je to konkurent, ale proč to neumějí dodatLimitz píše:to že PP neumí česky bych ještě bral, ale to že navigace neovládá češtinu docela zamrzí, snad by nebyl takový problém montovat do aut určených pro konkrétní trhy navigace s jazyky kterými se tam mluví s těmi dveřmi sem měl taky problém u předváděčky, všechny ostatní dveře šly zavřít dobře, jen s řidičovými se muselo bouchnout.... být to auto moje, tak hned při předávání bych to reklamoval
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
mi samotnému to hlava nebere... jak už sem psal udivuje mě že pro konkrétní trh nejsou schopni nabídnout navigaci v rodném jazyce, když výrobci "neorigo" navigací tohle dělají... u i30 bych opravdu neváhal a volil jinou navigaci, která umí přehrávat i DVD a má příjem televizního signálu navíc za lepší peníz
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
jen velmi decentně jsou horší odrazy FIITECHI30 píše:Kapku mě štve že palubovka je vidět v předním skle..odraz. Jinak pohoda auto.....už jste někdo přemyšlel vytlumit přední podběhy.Mohlo by to pomoci a nebude to problém pořešit za rozumný peniz.Teda doufám že nejde hluk dveřma...
Teď jsem dostal e-mail na dotaz jestli je v pořádku, že české auto neumí česky. Hodně lidí to určitě potěší.
Dobrý den,
děkuji za Váš e-mail a zejména za Vaše pozitivní dojmy z vozu Hyundai i30. A že naše české auto neumí česky? Berte to pozitivně: Máte možnost se procvičit hned v několika světových jazycích… J
Ale vážně – jak jsem byl včera v Praze informován, česká verze navigace a PC se aktuálně namlouvá ve studiu a dostupná by měla být někdy v Červenci – srpnu. Jsem si jist, že všichni zákazníci budou osloveni svými prodejci, aby věděli, kdy se mohou pro českou verzi dostavit.
S pozdravem
Petr Vaněk
Ředitel
Public Relations Department
Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.
Průmyslová zóna Nošovice
739 51 Nížní Lhoty 700 | Czech Republic
Phone: +420-596-14-1651 | Mob: +420 606 759 790
Email: pvanek@hyundai-motor.cz
Web: www.hyundai-motor.cz
Dobrý den,
děkuji za Váš e-mail a zejména za Vaše pozitivní dojmy z vozu Hyundai i30. A že naše české auto neumí česky? Berte to pozitivně: Máte možnost se procvičit hned v několika světových jazycích… J
Ale vážně – jak jsem byl včera v Praze informován, česká verze navigace a PC se aktuálně namlouvá ve studiu a dostupná by měla být někdy v Červenci – srpnu. Jsem si jist, že všichni zákazníci budou osloveni svými prodejci, aby věděli, kdy se mohou pro českou verzi dostavit.
S pozdravem
Petr Vaněk
Ředitel
Public Relations Department
Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.
Průmyslová zóna Nošovice
739 51 Nížní Lhoty 700 | Czech Republic
Phone: +420-596-14-1651 | Mob: +420 606 759 790
Email: pvanek@hyundai-motor.cz
Web: www.hyundai-motor.cz
Hyundai i30 1,6crdi style ice blue 06/2012-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
Pan ředitel má smysl pro humor. Ale jsou to dobré zpávy,že PC a navigace bude mít češtinu.
Jo snažil se. Jeho odpověď jsem zveřejnil také proto aby byl tady corpus delicti kdyby to nedodrželi.
No to vis,hlas z navigace dostane ve studiu chripku,chytne to i holka z navigace a mas zpozdeni jedna basen:-D
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
Tady nejde o zpoždění ale o to zda vůbec.
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hele, když vám ta chybějící CZ tak vadí, proč jste po tom nepátrali už před koupí?
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Tak to je dobrá zpráva. Jak už jsem zde na fóru psal, tak mi z Hyundai odpovídali něco v podobném smyslu (přeci jen Kia Ceed již češtinu v navigaci má), nicméně to ještě nevěděli přibližný termín uvolnění. Teď to je tedy potvrzené ze strany pana ředitele.
Už se těším, až bude navigace mluvit česky (člověk by si na tu angličtinu zvykl, přeci jen těm základním hlasovým pokynům je rozumět, nicméně v češtině je to mnohem komfortnější).
Už se těším, až bude navigace mluvit česky (člověk by si na tu angličtinu zvykl, přeci jen těm základním hlasovým pokynům je rozumět, nicméně v češtině je to mnohem komfortnější).
Hyundai i30 1,4 T-GDI 7-DCT Style Ultimate, Demitasse Brown
Hyundai Tucson 2,0 CRDi 4x4 Style Premium, Polar White
Hyundai Tucson 2,0 CRDi 4x4 Style Premium, Polar White
Dalin: Super práce Mě na ten můj mail zatím neodpověděl nikdo, tak jsem ho znova přeposlal na mail, který zde uvádíš ty
Hyundai i30 N Performance
Kia Pro Cee'd GT 2015 Prodáno
Hyundai i30 1.6 GDI Style 2012 Sold
Fiat Stilo Abarth 2.4, 2002 Sold
Fiat Bravo HGT 2.0 20V,1996 Crash
Fiat Uno 1.4,1991 Sold
Kia Pro Cee'd GT 2015 Prodáno
Hyundai i30 1.6 GDI Style 2012 Sold
Fiat Stilo Abarth 2.4, 2002 Sold
Fiat Bravo HGT 2.0 20V,1996 Crash
Fiat Uno 1.4,1991 Sold
Som čerstvým majiteľom Hyundai i30 1,6 mpi Confort z doplnkamy aut.prevodovkou a mnoha inými..zatial prvé dojmy len z cesty z Autopredajne domov ..tie Korejské gumy ozaj sú hlučnejšie.
Hyundai i30, 2012 1,6 Mpi. automat