Aktuální ceny PHM

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Hardcam

Re: Aktuální ceny PHM

Příspěvek od Hardcam »

Chasnik: my tady Ono nemame, ale ted jsem sluzebne par cest absolvoval a jelikoz je to aktualni problem, i pres lakavou cenu konkurence jsem jel k nim. Mam zajem na tom, aby prezili, protoze jen diky tomu zustanou ceny PHM na, rekneme, unosny cene. Ale samozrejme i tak si o cenach PHM myslim svoje, at je nabizi kdokoliv. Tim, ze se dav ovci presune ke konkurenci, docilime jen toho, ze se vratime tam, kde jsme byli. Coz s metalitou Cechu tak jistojiste dopadne. TO fandim i proto, ze je to rodinna firma a ne evropsky koncernovy magnat, tak snad to ustoji. Mj. na TO za velmi rozumnou cenu poridite obcerstveni, ale i oleje a za to palec nahoru.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Reklama

mechoun
**

Příspěvek od mechoun »

Hardcam píše:Zajimalo by me, kdo z vas Tank ONO podporil v tyhle pro ne nelehky dobe? Honite se za halirema a Shell pomalu nici toho, diky komu PHM nakupujete za nejnizsi cenu ve vasem regionu, kde tyto firmy spolu sousedi. Pokud by Shell byl uspesny a konkurenci zlikvidoval, pak se vam vesele vysmejou do...obliceje a cenu zase pekne porostou.
Plzní, kde ostatní nyní srazili ceny na úroveň Tank ONO jezdím cca 2x do měsíce, a i teď zásadně tankuju u nich. V kvalitě totiž nevidím absolutně žádný rozdíl. Tož tak to mám já s tou podporou 8)
4) 2/2020: Mazda 6 Revolution 2,0i s manuálem
3) 9/2015: Toyota Corolla
2) Už nemám, ale byla a stále je dobrá, protože byla ještě z Ulsanu: I30 1,6 CVVT Comfort, Champaigne Silver na 16" Alu od 9/2007
1) Asi 6 aut...
benny
**

Příspěvek od benny »

Plzeň
Shell Koterovská - Natural ( Fuel Save ) 95 - 33,50 Kč
- Diesel - 32,50 Kč
Většina čerpacích stanic v Plzni zlevnila benzin na úroveň cen co má Shell.
New Accent - 1,4i , elegance , gold biege , 10/2008
Josef

Příspěvek od Josef »

Porovnání
Ceny Tank Ono
Jednotná cena 33,50 =D>
http://www.ceskybenzin.cz/aktualni-ceny ... nk+Ono/82/
Ceny Shell
Rozptyl 33,50 – 38,90 :shock:
http://www.ceskybenzin.cz/aktualni-ceny ... i/Shell/2/
Gandalf

Příspěvek od Gandalf »

Já podpořím ONO, kdykoliv je mám po cestě. V Brně a okolí bohužel nejsou, ale v Jihlavě jsem bral plnou a totéž udělám tento týden v Jindřichově Hradci, i když mám po cestě v Třeboni Shell se stejnou cenou - 33,50 Kč :wink:

Proti molochům je třeba vždy bojovat, i když jsem jen kapka v moři. S velkými bankami jsem taky dávno skončil a přestože mám v současné době cca. 6 účtů (běžné i spořící) a 5 karet (debetky i kreditky), tak za poslední 3-4 roky mne banky nestály ani korunu, naopak úroky na spořících účtech 2,7-4,5 % mi minimalizují ztráty na inflaci u peněz, které potřebuju mít aspoň omezeně dostupné. Ale pardon za OT, nechal jsem se unést "molochy"... :wink:
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Josef

Příspěvek od Josef »

Chasnik píše: O TO jsem několikrát slyšel, že část jejich prodeje pochází z výprodeje státních palivových rezerv (nejen těch českých) i tvrzení, že čachrují se spotřebkou. Roli v cenotvorbě může hrát i fakt, že jejich pumpy jsou stavěny levně, bez velkých shopů a parkovišť, takže odpis investic (které se musí v ceně zákonitě objevit) je u nich v porovnání s ostatními distributory nižší. Ale je možné, že úplně vše s těmi daněmi není košer. Ale dokud tu jsou, tak aspoň drží nějakou hladinu. Protože bez nich by ty ceny byly úplně někde jinde. Žádný další významnější distributor už ceny dole nedrží.
Tolik kontrol, jak kvalitativních, tak daňových na základě záště konkurence jiná společnost za posledních 8 let nezažila :shock: A hle oni stále existujou bez vážnějších problémů :D/
Takže obava tankovat u TO bude asi lichá :lol:
Vilda

Příspěvek od Vilda »

Taky bych všechny podpořil tankováním u TO, ale na praze 5 není ani jedna :(

Teď jsem byl týden na šumavě ... okolo Sušice a tankoval jsem benzin u Robin Oilu za 35. 30 kč. Áca na něj jezdil úplně stejně jako na Shell .... žádný pokles výkonu nic, prostě pohoda. Takže ho zkusim tankovat i v praze .... je to jedna z mála čerpaček tady v okolí, která dokáže s cenou hýbat taky dolů .....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024

Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný

Yamaha Midnight Star 1300 De luxe

New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

benny píše:Většina čerpacích stanic v Plzni zlevnila benzin na úroveň cen co má Shell.
Ses trochu splet, ne? :mrgreen:

Toz to je chlapi dobre, zepodporujete, ja tam nikdy nevidim ni auto (driv ve fronte u stojanu 3-4 auta).

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Limitz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Limitz »

ve Zlínském kraji je TO jenom jedna :( a ještě dost z ruky, ale teď ve Zlíně na parkovišti u jednoho obch. centra otevřeli novou samoobslužnou benzínku (Prim) a Nat. 95 stojí 34,50, takže aspoň něco =D>
:hyu: Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 :hyu: R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km :D
Limitz89@seznam.cz
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

Ahold (Hypernova) Brno - diesel 35.40

narazil som tam http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=954

najazdil asi asi 200km a ide to krasne ticho, paradne za plynom.. Bye-bye Vif. Mne sa to davkovanie u vifu zdalo dost podozrive. Pol deci na 40l nadrz... hmmm, koncentrovana kozmicka technologia? Dojazdim plechovku co mam doma a prejdem na ekolube kompltne
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Myslis, ze az takova zmena nastala? Ja pouzivamcas od casu Xeramic (250ml na andrz, obsah baleni 250ml), ale rad vyzkousim cokoliv :mrgreen:

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

pocitovo mi to pripomina Aral Ultimate. A v nadrzi boli pred dotankovanim asi 2 litre, takze slo fakt o plnu nadrz. Uvidim ked vyjazdim tych nadrzi par. Doporucuju to pridavat kazde druhe tankovanie plnej nadrze (info rovno z ekolube, kde pracuje jeden borec s ktorym hravam futbal).. ten inak vyslovil aj pochybnost o extremnej koncentracii VIFu a jeho ucinkoch. A tak som nad tym premyslal a fakt - aj STP to ma tak, ze do nadrze sa leje 250ml, zrejme aj ten Xeramic. Niezeby som rakusakov podcenoval, ale kozmicky program nemaju a tak to davkovanie VIFU bude asi neucinne. Tento ekolube vychadza po zlave u sosobneho odberu 100kc, co sa da

v kazdom pripade som chcel podotknut, ze to co som bral vcera u Hypernovy je jedno z Brnenskych minimalnych cien, vsetko je len horsie. A to je sakra nefer v porovnami so zvyskom krajiny
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
tomason
*

Příspěvek od tomason »

Vif mě taky nenadchl teď používám Wynns supremium diesel.Funguje to podle nafty.S cetanovým číslem u spodní hranice normy kouzlo neuděláš.
Agip D8 Klíčany nafta 33,2 načural 34,1
S ONO mám špatnou zkušenost s benzínem s naftou tam nejezdím zdroje nejsou CZ kvalita občas pokulhává.
mnkk

Příspěvek od mnkk »

Táto flaška s 250ml sa používa na každý 3tí krát. A to mi tiež nepríde ako super nápad. Tie 2 nádrže sa čím aditívujú? Ničim podla mňa.
Santa Fe 2,2 CRDi 143kW TM

ex
H1 Tour 2,5 CRDi 125kW TQ
i30 1,4 cvvt 80kW LPG FDh
Santa Fe 2,2 CRDi 147kW DM
Gandalf

Příspěvek od Gandalf »

Příště se na "podporu" Tank Ono vykašlu. Jel jsem disciplinovaně na Tank Ono v Jindřichově Hradci a u všech stojanů fronta několika aut, zatímco o pár km vedle v Třeboni měl Shell za stejnou cenu poloprázdno.
A nejvíc mě točili experti, co si přivezli ještě čtyři 20-l kanystry v kufru a pak se šklebili na čekající, ve smyslu "voják se snaží, voják má..." Dokonce chlap přede mnou tam přijel s velkým kombíkem, z kufru vylovil takový plechový 5-l pidikanystřík, jen ten naplnil a šel k pokladně. To vše v 35°C, že je to baví... :roll:
Ale zase jsem se krásně projel přes půl republiky, i když s mojí "babičkou" Almerkou, protože Accentík teď odpočívá po svém úrazu od vandala.
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Odpovědět

Zpět na „Pokec“