Akce Otestuj a vyhraj - velké zklamání a fail Hyundai
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Akce Otestuj a vyhraj - velké zklamání a fail Hyundai
OTakovyhle auto si stejne nema cenu kupovat driv nez na stary kolena... Protoze kdyz si to koupis driv,tak co si koupis potom?nic slabsiho asi ne.a abysi koupil neco silnejsiho,tak litas v milionech.
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
- Reklama
Hlasuj, toto je kvalitni nazor
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
té poslední větě se prostě musím smátHardcam píše:Nn, svezl jsem se jen tady a tim zelenym, jak je na nem napsano Otestuj a stejne nevyhrajes. Osobne bych to zavisti nenazyval, ono asi ve zkratce neni moc co krome vykonu. Pani odsud co s nim jezdila minuly tyden ma Coupe 2G a rikala, ze ji vyhovuje vic a nemenila by.
Nevim, cemu se smejes. O penezich to neni, pani na to ma to neni jen o vykonu, ale taky o vyuziti auta a tady Coupe 2G jednoznacne vede.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Smát se můžeš,ale to stejné jsem tady psal i já a jak je vidět,nejsem sám.Výkon u 3,8V6-ano,super-na posledním srazu ve Žďáru jsme měli dost času na vyzkoušení i na dálnici (2,0T je lemra líná a nenažraná s děsnou zadrhávající převodovkou a klepající se řadičkou během jízdy jak ve staré V3S) ,ale jinak-materiály,zpracování,provedení,slícování,čalounění,černočerná neútulná plastokabina,praktičnost a denní použitelnost.....v tom G.nesahá GK ani po kolena(BOHUŽEL ).Čekal jsem,že se mě z Genesisu nebude chtít vystoupit,ale opak a zklamání je pravdou.hawk píše:té poslední větě se prostě musím smátHardcam píše:Nn, svezl jsem se jen tady a tim zelenym, jak je na nem napsano Otestuj a stejne nevyhrajes. Osobne bych to zavisti nenazyval, ono asi ve zkratce neni moc co krome vykonu. Pani odsud co s nim jezdila minuly tyden ma Coupe 2G a rikala, ze ji vyhovuje vic a nemenila by.
Naprosto přesně a krátce to vystihl Hardcam slovy "kromě výkonu,není co závidět" .Ostatně mizerné prodeje(kromě fíglu z března,kdy zaregistroval G.na značky kvůli téhle akci a vylepšil si tím prodeje-stejně tak u Velosteru a i30)a naprosto šílenému pádu ceny G.,které se po pár měsících provozu a doslova pár tisíci km prodávají za POLOVINU prodejní ceny ,ukazují,že to zrovna výhra není .
Pravda je,že z inzerátů na mírně jetý,ani ne rok starý G.3,8V6 za skoro poloviční prodejní cenu,už se dá dívat,jako na dobrý nákup pro druhého majitele.Za půl mega-pěkný auto bez výhrad.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hard: a směji se dál (a to nejenom proto že jsem se v něm 2 dny vozil a vím o jak moc je v mnoha ohledech lepší - je to nové auto - je to tedy i logické)....je to o osobních preferencích...ale, to auto je bráno jako sportovní (GK je pseudo sportovní,ale bylo to ve své době nejsportovnější auto v nabídce ) Tzn. na nějakou denní využitelnost ti já z vysoka víš co Sportovní auta jsou určena ne na rodinné výlety ale na zablbnutí si o víkendech a na požitek z jízdy, kdy výkon auta hraje velmi důležitou roli - z tohoto hlediska nesahá GK Genesisu (3,8 V6) ani na paty - to je prostě fakt - To G je prostě podle mě skoro ve všem lepší. Ten, kdo tvrdí opak prostě lže sám sobě a proto opakuji znovu: té větě se prostě musím smát a trošku se divím vám dvěma, (no Borkovi ani vlastně ne, ten si kupoval GK jako nové, takže si jej musí obhajovat za každé situace, i když je to fakt někdy směšné ) že i když jste v G jeli a i když se tady pasujete na foru za odborniky na auta, že toto tvrdíte....Tak a teď do mě
-
- Kontaktovat uživatele:
noo... GC a sportovni auto? Je to presne tak "pseudosportak" jako stary coupe.... na zavodeni je to auto trosku moc velky a tezky... Genesis je kategorie Gran Turismo, nebo jak se to pise.... rychle, ale ne sportovni, na to nema... a vyuzitelnost obou aut si je podobna... dva plus dva a s obema autama se da jezdit denne.. akorat s vyssima nakladama u GC.
Tak to proste je... nedelejme si z Genesise nebo bozskeho...
Jak jsem uz psal, GC 3,8 po FL si chci casem koupit, protoze mi to auto vyhovovalo i na denni jezdeni.. akorat hold budu muset mit vic penez na palivo
Tak to proste je... nedelejme si z Genesise nebo bozskeho...
Jak jsem uz psal, GC 3,8 po FL si chci casem koupit, protoze mi to auto vyhovovalo i na denni jezdeni.. akorat hold budu muset mit vic penez na palivo
H Tucson 1,6 T-GDI Go! od 10.5.2018
S Octavia combi SLX 2,0 od 3.5.2017 - 10.5.2018
H Genesis coupe 3,8 od 29.5.2014 - 22.3.2017
K Magentis 2,7 V6 EX+ od 8.5.2014 - 23.3.2016
H i30 1,4 Comfort+ESP od 25.8.2010 - 8.5.2014
H Sonata 2,5 V6 LPG - do 21.7.2010
hlobilp: tady si někdo popletl závodění a sportovní jízdu... je jedno jak to nazveš (kategorii aut) - ta využitelnost daná výrobcem je jasná - auto pro radost z jízdy a výkonu. Taky bych mohl tvrdit, že pro mě je např. sportovní jenom F1...
hawk: ja jsem majitelem Coupe nikdy nebyl stejne tak jako GC a pravdepodobne ani nikdy nebudu, proto je mi uplne sumak, k cemu se priklonit. Pro me je GC se svymi naklady a vyuzitim naprosto nesmyslna koupe. Pro me je to jen auto s velmi nadprumernym vykonem a prapodivnou existenci - kdyz uz vyjdu s takovouhle, jak bys ty urcite nazval, peckou na trh, tak se vsim vsudy. Holobyt s 303 koni na me celkove dojem neudela, preferuju vybavu a uzitecnost pred vykonem a to je to, co si nedokazes pochopit. To je cele. Tecka. A co si o tom myslis ty je mi vicemene jedno.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
no jedno ti to není, když na mě neustále reaguješ...
ne, ja naprosto chápu, že máš jiné priority než já, a je to jenom dobře - byla by to nuda, kdyby měli všichni stejné věci a názory. Já jsem jen vyjádřil svůj podiv nad reakcí té ženské, nic víc a hned se tady strhla vlna odporu - respektujte tedy i vy můj názor. Imho je ale nesmysl se bavit u "sportovního" auta o jeho denní využitelnosti jako hlavnímu argumentu pro jeho pořízení - to si ale posoudí každý čtenář sám Peckou bych GC nenazval (já osobně bych bral určitě radši 370Z), ale nazvat GC holobytem, to ti trošku ujelo.....
Chybějící xenony mi také vadí,ale to je asi jen jedna věc, kvuli jejíž absenci auto určitě není holobyt.
ne, ja naprosto chápu, že máš jiné priority než já, a je to jenom dobře - byla by to nuda, kdyby měli všichni stejné věci a názory. Já jsem jen vyjádřil svůj podiv nad reakcí té ženské, nic víc a hned se tady strhla vlna odporu - respektujte tedy i vy můj názor. Imho je ale nesmysl se bavit u "sportovního" auta o jeho denní využitelnosti jako hlavnímu argumentu pro jeho pořízení - to si ale posoudí každý čtenář sám Peckou bych GC nenazval (já osobně bych bral určitě radši 370Z), ale nazvat GC holobytem, to ti trošku ujelo.....
Chybějící xenony mi také vadí,ale to je asi jen jedna věc, kvuli jejíž absenci auto určitě není holobyt.
-
- Kontaktovat uživatele:
muzu to upravit.. na sportovni jizdu tohle auto dvakrat neni... te zenske se nedivim, pokud srovnavala GC s dvoulitrem... tam opravdu neni zadny diametralni rozdil co se tyce jizdnich vykonu... vyrobni zpracovani auta je dost tragedie, obzvlast, kdyz Hyundai dokaze udelat tak dobra auta jako je i30 a i40. To se snad ted zlepsi a potom to bude jina... ale soucasne modely nejsou zadna slava... za ty prachy.
H Tucson 1,6 T-GDI Go! od 10.5.2018
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Pod Hlobilpova slova se můžu podepsat
Hawk-chlape,ty asi máš pravdu v tom,že já si GK koupil nové a stále vše funguje na 100% bez jediné byť sebemenší závady,vrzání.......a ty jsi koupil olítaný vrak,ve kterém se stále jen vrtáš,tak se tvým slovům nedivím .Věřím,že tě moje chvála na GK štve(mám snad nadávat,když nemám na co ),ale v tom je to kouzlo a můj hluboký úklon před ,že dovedlo tak pěkné,funkční a i po letech provozu 100% fungující,bezproblémové auto udělat.
Když jsme v Hradci Králové s Rastym nebo teď na celorepublikovém srazu ve Žďáru postavili vedle sebe GK a Gen.-tak ty rozdíly ve zpracování jsou bohužel v případě Genesisu oproti GK naprosto katastrofální .Nelícující megadíry kolem všech světel,nesedící víka kufrů,křivě montované nárazníky,které nelícují s blatníky .....to co sedí u starých GK tip ťop na mm bez mezer,je u současného Genesisu za bratru 900000,-Kč běs a děs .Kvalita montáže a materiálů jdou v současné době u (a nejen u něho)pěkně do kytek.
Že to neplatí jen pro Genesis,dosvědčuje i to,že když jsem si v v Č.Třebové prohlížel Veloster,tak říkám-to víko kufru nesedí(mělo viditelně na jedné straně skoro 2x takovou mezeru než na druhé).A odpověď-pane,to vidíte už po narovnání v servisu.Když jsme ho dostali na prodejnu,tak to bylo daleko horší .Ten Veloster/slícování jsem ukazoval klukům ze srazu ve Vysokém Mýtě,když jsme byli s Tringim v servisu v Č.Třebové.
My se v pohledech na auta nikdy nemůžeme sjednotit-ty se na auta díváš pohledem-za 5-10 roků koupím olítanou slepeninu za pár šlupek a budu se v ní vrtat,hlavně,že to jede(tak ti takové "drobnosti"už u nového auta nevadí).Já se na ta auta dívám pohledem člověka,který by měl těch 900000,-Kč za to "nové"auto dát.Proto mě rozčilují odfláknuté věci,které měl před lety naprosto vychytané.A tady má Hardcam naprostou pravdu-cituji"Pro me je GC se svymi naklady a vyuzitim naprosto nesmyslna koupe.".A nejen pro něho(odpovídají tomu i bídné počty prodaných ks G.)-jakkoliv jsem zarytým nadšencem sportovních "karoserií",Genesis prostě za ty peníze nestojí ani náhodou BOHUŽEL .
Kdybych dnes musel kupovat auto-šel bych i přes odpor k více dveřím v případě do i40,kterou považuji za pěkné auto za +-odpovídající cenu.V případě Genesisu a Velosteru jsou ceny naprosto nesmyslné
Hawk-chlape,ty asi máš pravdu v tom,že já si GK koupil nové a stále vše funguje na 100% bez jediné byť sebemenší závady,vrzání.......a ty jsi koupil olítaný vrak,ve kterém se stále jen vrtáš,tak se tvým slovům nedivím .Věřím,že tě moje chvála na GK štve(mám snad nadávat,když nemám na co ),ale v tom je to kouzlo a můj hluboký úklon před ,že dovedlo tak pěkné,funkční a i po letech provozu 100% fungující,bezproblémové auto udělat.
Když jsme v Hradci Králové s Rastym nebo teď na celorepublikovém srazu ve Žďáru postavili vedle sebe GK a Gen.-tak ty rozdíly ve zpracování jsou bohužel v případě Genesisu oproti GK naprosto katastrofální .Nelícující megadíry kolem všech světel,nesedící víka kufrů,křivě montované nárazníky,které nelícují s blatníky .....to co sedí u starých GK tip ťop na mm bez mezer,je u současného Genesisu za bratru 900000,-Kč běs a děs .Kvalita montáže a materiálů jdou v současné době u (a nejen u něho)pěkně do kytek.
Že to neplatí jen pro Genesis,dosvědčuje i to,že když jsem si v v Č.Třebové prohlížel Veloster,tak říkám-to víko kufru nesedí(mělo viditelně na jedné straně skoro 2x takovou mezeru než na druhé).A odpověď-pane,to vidíte už po narovnání v servisu.Když jsme ho dostali na prodejnu,tak to bylo daleko horší .Ten Veloster/slícování jsem ukazoval klukům ze srazu ve Vysokém Mýtě,když jsme byli s Tringim v servisu v Č.Třebové.
My se v pohledech na auta nikdy nemůžeme sjednotit-ty se na auta díváš pohledem-za 5-10 roků koupím olítanou slepeninu za pár šlupek a budu se v ní vrtat,hlavně,že to jede(tak ti takové "drobnosti"už u nového auta nevadí).Já se na ta auta dívám pohledem člověka,který by měl těch 900000,-Kč za to "nové"auto dát.Proto mě rozčilují odfláknuté věci,které měl před lety naprosto vychytané.A tady má Hardcam naprostou pravdu-cituji"Pro me je GC se svymi naklady a vyuzitim naprosto nesmyslna koupe.".A nejen pro něho(odpovídají tomu i bídné počty prodaných ks G.)-jakkoliv jsem zarytým nadšencem sportovních "karoserií",Genesis prostě za ty peníze nestojí ani náhodou BOHUŽEL .
Kdybych dnes musel kupovat auto-šel bych i přes odpor k více dveřím v případě do i40,kterou považuji za pěkné auto za +-odpovídající cenu.V případě Genesisu a Velosteru jsou ceny naprosto nesmyslné
Pokud zvazujes i40, mel bys do srovnani pridat Optimu, ta totiz narozdil od i40 nema GDI, ale CVVL 120kW, coz je patrne stejne, jako 2.0 DCVVT v Sonate, kterou ma Dextrone. IMHO je Optima levnejsi (alespon v konfiguraci 2.0 Exclusive + metla, prvni dodani az v srpnu, uz mam objednanou jizdu ) a o krok dal pred i40 (napr. kozena palubka a spousta ruznych drobnosti, ktere i40 chybi). Bohuzel a nesmyslne ma misto plynovvych zper v kufru klasicky haky, to se soudruzi trochu po*rali
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Ne,o i40 neuvažuji(má moc dveří ).Tu jsem dal jako příklad daleko lepšího poměru cena.....a co za ni dostanu.
Za auta,která v současné produkci mají rozumný poměr ceny/výkonu a dobře vypadají,považuji novou i30,i40 a i20(i když ta starší verze se mě líbí víc než facelift).Hodně dobře vypadá Elantra(škoda,že se tady neprodává s 1,8l jako v USA).Jen ty vzpěry kufru jsou nepraktické a předpotopní .Jinak pěkný auto,za rozumný peníze.
Na Genesis jsem se minulý rok nedočkavě moc těšil a měl stát za v garážích. jsem chtěl posunout manželce....Ale to zděšení a znechucení z reality Genesisu----denně by mě vytáčelo provedení a řešení interiéru i exteriéru za ranec peněz,když vím,že to uměl daleko lépe a měl bych to porovnání vedle sebe v garáži.Umím čekat na auto,které mě chytne za srdce a bude snad dělat radost.Po prázdninách se začne prodávat facelift-ten snad podle obrázků pár chyb vyřeší,ale ta nelakovaná mega tlama místo masky moc krásy alespoň na obrázcích nepobrala(snad to v reálu bude lepší).Na trh přicházejí coupe od Subaru a Toyoty za 800000,-Kč a určitě se ještě něco ukáže.
Stejně chci do podzimu vyměnit auto manželky-myslel jsem v poslední době i na to,že jí koupím mírně jetý GK.Manželka jezdí dobře,ale výhled je z mizerný,člověk sedí na zemi za motorem(není vidět ani předek,ani blatníky)a tak se toho trochu bojí na denní užívání. Z toho důvodu jsem uvažoval i o Accentu,i20 nebo Riu(i když ty bych srdcem nekupoval,spíše jen pro účel přesunu).Naprosto nejvíc by se mě pro ni líbil Veloster-pěkné auto z venku i uvnitř.Líbí se mě ta odvaha i pěkně a odvážně udělaný vnitřek,palubka,madla dveří... Ale opět ta cena je naprosto nesmyslná.Po prázdninách přijde Veloster turbo a předpokládám,že cena současné 1,6l půjde do rozumných mezí,tak možná.....
Za auta,která v současné produkci mají rozumný poměr ceny/výkonu a dobře vypadají,považuji novou i30,i40 a i20(i když ta starší verze se mě líbí víc než facelift).Hodně dobře vypadá Elantra(škoda,že se tady neprodává s 1,8l jako v USA).Jen ty vzpěry kufru jsou nepraktické a předpotopní .Jinak pěkný auto,za rozumný peníze.
Na Genesis jsem se minulý rok nedočkavě moc těšil a měl stát za v garážích. jsem chtěl posunout manželce....Ale to zděšení a znechucení z reality Genesisu----denně by mě vytáčelo provedení a řešení interiéru i exteriéru za ranec peněz,když vím,že to uměl daleko lépe a měl bych to porovnání vedle sebe v garáži.Umím čekat na auto,které mě chytne za srdce a bude snad dělat radost.Po prázdninách se začne prodávat facelift-ten snad podle obrázků pár chyb vyřeší,ale ta nelakovaná mega tlama místo masky moc krásy alespoň na obrázcích nepobrala(snad to v reálu bude lepší).Na trh přicházejí coupe od Subaru a Toyoty za 800000,-Kč a určitě se ještě něco ukáže.
Stejně chci do podzimu vyměnit auto manželky-myslel jsem v poslední době i na to,že jí koupím mírně jetý GK.Manželka jezdí dobře,ale výhled je z mizerný,člověk sedí na zemi za motorem(není vidět ani předek,ani blatníky)a tak se toho trochu bojí na denní užívání. Z toho důvodu jsem uvažoval i o Accentu,i20 nebo Riu(i když ty bych srdcem nekupoval,spíše jen pro účel přesunu).Naprosto nejvíc by se mě pro ni líbil Veloster-pěkné auto z venku i uvnitř.Líbí se mě ta odvaha i pěkně a odvážně udělaný vnitřek,palubka,madla dveří... Ale opět ta cena je naprosto nesmyslná.Po prázdninách přijde Veloster turbo a předpokládám,že cena současné 1,6l půjde do rozumných mezí,tak možná.....
Borek: to jsem tě asi hodně rozdráždil co?
Já se v GK vůbec nevrtám a žádné závady jsem ještě neřešil (najeto cca 40.000 km), takže celý tvůj text je naprosto mimo GK mám jen na víkendové projížďky, ale už je to slabé a pokukuju po něčem lepším (imho má GK trochu obraz auta pro nemajetné pozéry - vypadá totiž mnohem líp než jede )
Mám jedinou větu pro tebe: přijeď se někdy podívat na sraz, a já ti ukážu jakej mám "vrak"
Jo a jinak můj pohled na auto jsi také netrefil (ale co se divím že)? Já nemám jen jedno auto jako ty a když si představím, že bych vozil rodinu v coupe, tak to Vás jako rodinu teda dost lituju se v tom mačkat - děs běs. Je to o osobních preferencích, pokud jseš nenáročný na komfort tak prosím - to ti nikdo nebere, ale já mám trošku jiné nároky. A prosím už nepiš zase tu story (jeto tady na foru jako zaseklá gramodeska) o tom, jak máš to auto nové a skvělé a jak jseš moc spokojen - to už tu všichni znají a opakoval by ses...
Já se v GK vůbec nevrtám a žádné závady jsem ještě neřešil (najeto cca 40.000 km), takže celý tvůj text je naprosto mimo GK mám jen na víkendové projížďky, ale už je to slabé a pokukuju po něčem lepším (imho má GK trochu obraz auta pro nemajetné pozéry - vypadá totiž mnohem líp než jede )
Mám jedinou větu pro tebe: přijeď se někdy podívat na sraz, a já ti ukážu jakej mám "vrak"
Jo a jinak můj pohled na auto jsi také netrefil (ale co se divím že)? Já nemám jen jedno auto jako ty a když si představím, že bych vozil rodinu v coupe, tak to Vás jako rodinu teda dost lituju se v tom mačkat - děs běs. Je to o osobních preferencích, pokud jseš nenáročný na komfort tak prosím - to ti nikdo nebere, ale já mám trošku jiné nároky. A prosím už nepiš zase tu story (jeto tady na foru jako zaseklá gramodeska) o tom, jak máš to auto nové a skvělé a jak jseš moc spokojen - to už tu všichni znají a opakoval by ses...