Nestartuje
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Nestartuje
Zdravím, prosím Vás mám dotaz ohledně startování.Poslední dobou mi auto nechce nastartovat, občas chytne tak na 5tý pokus ale někdy nechytne vůbec. Když už se mi podaří nastartovat a vyjet tak má tendence chcípnou a taky to někdy udělá a při poslední jízdě dokonce padaly otáčky. Měla jsem to na diagnostice ale ta nic neukázala. Mechanici si s tím neví rady. Uvažovala jsem, že by to mohlo být palivové čerpadlo. Máte někdo takovou zkušenost?
- Reklama
- Lhoty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nestartuje
svíčky, kabely, filtry-vzduch, benzin
čidlo teploty, čidlo klepání, čidlo polohy škrtící klapky, taktovač volnoběhu, vše OK?
čidlo teploty, čidlo klepání, čidlo polohy škrtící klapky, taktovač volnoběhu, vše OK?
Lantra 1.8 J2 Wagon 1996
4 x Trabant 601 1970 - 1991
Svíčky jsou vyměněné, čidlo teploty taky, to jsme vyměnili jako prví i přesto, že to diagnostika neukázala. Vzduchový filtr, jsem nechávala profukovat asi rok zpět. A ty ostatní čidla co tady píšeš by měla ukázat diagnostika ne?
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
čidla by se na diagnostice ukázat měla, ale vizuální kontrola neuškodí, ještě bych zkontroloval ten palivový filtr, pak tuším někde u motoru je čidlo přes které se dá po odpojení pal. filtru vypouštět palivo a tím tak zkontrolovat funkci čerpadla
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
Díky, zkonzultuju to s mechanikem a dám vědět co to bylo. Teda pokud se to najde
čo tak vyrovnavač tlaku paliva.Pred naštartovaním motora je v sustave určitý tlak,ktorý ten vyrovnávač udržuje.Ten sa dotláča 2-3 sekundami pred štartom v polohe klučika 1 pri rozsvietení kontroliek. A pokial su sviečky,vzduch.filter a pal.filter v poriadku chybu by videl v tom vyrovnávači tlaku. To znamená pred štartom je príiš malí tlak /treba dlho točit motorom/ a po naštartovaní motora je ten tlak malí /motor sa dusí/.
Hyundai Accent LC 1,3í 12V 63kw r. v. 2005
suzuki sx4 1,6 GS 4x4 SE-SNOW Outdoor Line r.v.2011
suzuki sx4 1,6 GS 4x4 SE-SNOW Outdoor Line r.v.2011
Tak filtr vyměněn a stále mám problémy se startem
Co mám ještě zkontrolovat? Nechci to prodat na ND
Prosím poraďte.
Co mám ještě zkontrolovat? Nechci to prodat na ND
Prosím poraďte.
- Lhoty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
co imobilizér? nemá? nemohl by to dělat?
Lantra 1.8 J2 Wagon 1996
Tak dnes jsem dala auto opět mechanikovi a jeho teorie je čidlo klikového hřídele. Že to diagnostika nemusí ukázat když to zrovna šlo nastartovat při te diagnostice. Tak drže pěsti ať už je to ono.
Tak hlásím, že byla chyba v řídící jednotce a bylo třeba nové čidlo klikového hřídele. A aby toho nebylo málo tak se mi sesypal systém (nebo jak se tomu nadává(motorek ne)) na el. otevírání okna u řidiče. No nemám já to štěstí
Ahoj mám podobný problém.Akorát mě to nejde někdy "jen"nastartovat.Někdy aj 20x musím otočit klíčkem (napumpovat) aby mi to chytlo,ale jak už nastartuji,auto v pohodě jede i pak následný starty.Čidlo teploty ok.palivové čerpadlo vrčí,palivový filtr nový.Taky už me to pěkně šak víte co,hlavně když spěchám ráno do práce.Asi mi už zbývají jen Hallův snímač (čidlo) a čidlo klikové hřídele.Jen mi nejde na rozum,že kdyby bylo v háji nějaké to čidlo,že když už nastartuji tak auto jede uplně normálně i pak ty další starty.Co myslíte?nezeta píše:Zdravím, prosím Vás mám dotaz ohledně startování.Poslední dobou mi auto nechce nastartovat, občas chytne tak na 5tý pokus ale někdy nechytne vůbec. Když už se mi podaří nastartovat a vyjet tak má tendence chcípnou a taky to někdy udělá a při poslední jízdě dokonce padaly otáčky. Měla jsem to na diagnostice ale ta nic neukázala. Mechanici si s tím neví rady. Uvažovala jsem, že by to mohlo být palivové čerpadlo. Máte někdo takovou zkušenost?
Hyundai Lantra 96 Wagon J2 1.6i/84kw