Môj benzínový automat mi po cca 4500km ukazuje v meste 9.2 (bez klímy), na diaľnici 8.1 (s klímou), na okreskách cca 5.9 (klíma). Má niekto podobné hodnoty, resp. by ma zaujímalo, či sú tieto hodnoty normal. Hlavne v tom meste to nejak nejde po 9...

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
tomiboy píše:hmmmm no pani, ta spotreba co tu uviedol mr. Linsseason sa mi zda akosi dost az moc na automat a danu motorizaciu, a navyse ked to mam zrovnat voci manualu na 1.6 GDi (cca 7.5 mesto), alebo mam neopodstatnenu obavu? mam dojem, ze niekde tu na fore som cital otrochu nizsie cisla...
Po 4500km bych sa tym nezaoberal...lebo okrem zabehu,to sam musis dostat aj do nohy...vzdy je to len o tvojej nohe,nehladaj za tym mágiu alebo chyby auta. Verim,ked na 4st automate ix20 sa da ist na spotrebu,tak aj na 6st i30 to pojde...otazka je,ci tak jazdit chcesLinsseason píše:Ahojte, malá variácia témy o spotrebe.
Môj benzínový automat mi po cca 4500km ukazuje v meste 9.2 (bez klímy), na diaľnici 8.1 (s klímou), na okreskách cca 5.9 (klíma). Má niekto podobné hodnoty, resp. by ma zaujímalo, či sú tieto hodnoty normal. Hlavne v tom meste to nejak nejde po 9...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |