LPG
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: LPG
Těžko říct, nedávno jsem do toho koukal vlastně poprvé. Ale chyběla tak necelá čtvrtina. Uvidím jak dál.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
- Reklama
Jedna náplň (0,5 L) by mala vystačiť na cca. 10.000 km, závisí to od spotreby paliva. Myslím, že 1 L oleja má vystačiť na 1000 l LPG ak som si to správne zapamätal. Mne to vydrží dlhšie
Hyundai i20 1,2 LPG BRC 02/2011 ice blue metallic 100.000 km
Zdar lidi. Uvažuju taky o přestavbě na LPG, mám sice nájezd cca 10tis ročně,ale spočítal sem si že ikdyž to bude brát o cca 1L víc než na benzín tak úspora cca 12tis ročně. Takže do 3 let je to zpátky. Nikde sem ale neviděl že by si tam někdo namontoval CNG o kterém taky uvažuju a příde my lepší... jde to vůbec??
i30U CW 1,6 CVVT (93kw) Moonlight blue 6/2010
AUDI 80, 1,9D r.v. 1991 (pořád dobře slouží manželce)
http://www.stavmato.cz/ levné stavební materiály
AUDI 80, 1,9D r.v. 1991 (pořád dobře slouží manželce)
http://www.stavmato.cz/ levné stavební materiály
CNG je zajímavé téma. Nastuduj dostupné info a pak sem předej. Docela by mě zajímala hmotnost nádrží kolik kg navíc bude muset auto vozit. No a pak i ochrana ventilů. Na CNG je ještě větší nápor na ventily než na LPG. Jízda na chudou směs a ventily hoří jako žiletka v kyslíku. Tady je nějaké info http://www.autolpg.cz/velikost-nadrzi-cng-27.html
Moc tomu nerozumím, ale 65ti litrová nádrž flaška na CNG bude mít cca 65 kg železa a dáš do ní vlastně ekvivalent 14ti litrům benzínu . Takže na cca 30 litrů paliva musíš do auta nacpat 180 kg železa? To je skoro jako vtip ne? No počti a dej vědět. Za mě zlaté LPG.
Moc tomu nerozumím, ale 65ti litrová nádrž flaška na CNG bude mít cca 65 kg železa a dáš do ní vlastně ekvivalent 14ti litrům benzínu . Takže na cca 30 litrů paliva musíš do auta nacpat 180 kg železa? To je skoro jako vtip ne? No počti a dej vědět. Za mě zlaté LPG.
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
-
- **
Kolik máte najeto autem na LPG a zda vše šlape?
Chtěl jsem se vás zeptak zda vám všem šlape motor na LPG?Já si myslím že Hyundai motor není moc dobrej předělat na LPG!!!!
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Sloučeno. Nemusíš nám tu zakládat nové vlákno s LPG v i30. Jedno či dvě už tu jsou...
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Re: Kolik máte najeto autem na LPG a zda vše šlape?
A nejaké zdôvodnenie, prípadne argumenty prečo by to tak malo byť?Radek Švub píše:Chtěl jsem se vás zeptak zda vám všem šlape motor na LPG?Já si myslím že Hyundai motor není moc dobrej předělat na LPG!!!!
a kterej motor je podle tebe dobrej?
ja jen vim, ze par kusu 1.4 LPG uz je po smrti, vim o deseti, na tri jsem shanel u nas a v Polsku motor...dobry ale je, ze cena pouzityho je mezi 10 v PL - 20tKc v CZ.
ja jen vim, ze par kusu 1.4 LPG uz je po smrti, vim o deseti, na tri jsem shanel u nas a v Polsku motor...dobry ale je, ze cena pouzityho je mezi 10 v PL - 20tKc v CZ.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
-
- **
Re: Kolik máte najeto autem na LPG a zda vše šlape?
Tak duvod je ten že mám najeto 115 000 km a zase potpálené ventily a zajímá mně jak to šlape všem co mají namontované LPGcaruser píše:A nejaké zdôvodnenie, prípadne argumenty prečo by to tak malo byť?Radek Švub píše:Chtěl jsem se vás zeptak zda vám všem šlape motor na LPG?Já si myslím že Hyundai motor není moc dobrej předělat na LPG!!!!
-
- **
Tak motor mám 1.6 -93kw.Systém je tam Landirenzo Omegas/Gi+Flash Lube.Tak jezdím docela pomalu a dálnice max 140caruser píše:Radek Švub
Aký systém je tam namontovaný, akým štýlom sa jazdí s autom, prípadne aká je to motorizácia?
Ventil se dá podpálit i na benzín třeba kvůli chudé směsi a nebo špatné vůli. 140 na dálnici je pomalu jo . Auto má samo seřizování ventilové vůle. S tím souvisí i olejový servis a samozřejmě kontrola toho systému jak vůli nastavuje. Toto vše bylo prováděno v servisu jak má být? Jaká byla příčina podpálení ventilu a který se podpálil? A proč se mění kvůli jednomu ventilu celý motor ? Tady je přece spousta firem co opravují hlavy motorů?
Podobná informace tady asi před půl rokem zazněla ale více jsme se nedozvěděli. Mohli by jste prosím poskytnout na toto téma i pro ostatní pečlivé údaje?
Podobná informace tady asi před půl rokem zazněla ale více jsme se nedozvěděli. Mohli by jste prosím poskytnout na toto téma i pro ostatní pečlivé údaje?
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
Radek Švub
Landirenzo je slušný systém, a nejaký symptómy, nesvietila občas kontrolka motora? Netočil sa motor často do vysokých otáčok. Po koľkých kilometroch sa závada prejavila a čo tam bolo opravované?
Landirenzo je slušný systém, a nejaký symptómy, nesvietila občas kontrolka motora? Netočil sa motor často do vysokých otáčok. Po koľkých kilometroch sa závada prejavila a čo tam bolo opravované?
- smejky2
- *
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
tak to jste mi tedy pěkně zamotali hlavu, zrovinka jsem přesvědčil manželku, jak bude předělání naší třicky 1.4MPI na alternativní pohon výhodné, i když nebude moc jezdit do podzemních garáží, kde ráda nakupuje . Hardcame, těch deset zničených motorů 1.4 bylo zapříčeněno poškozením ventilových sedel? Myslel jsem, že přestavba v servisech Hyundai obsahuje přikapávání maziva Flashlube nebo je to řešeno přepnutím spalování na béňo při vysokých otáčkách nebo volnoběhu. Nevíte někdo, jak to tedy je? Předělával si to někdo z vás po 1.1.2012 v Hyundai servise? Díky, Šmejky.
tak to jste mi tedy pěkně zamotali hlavu, zrovinka jsem přesvědčil manželku, jak bude předělání naší třicky 1.4MPI na alternativní pohon výhodné, i když nebude moc jezdit do podzemních garáží, kde ráda nakupuje . Hardcame, těch deset zničených motorů 1.4 bylo zapříčeněno poškozením ventilových sedel? Myslel jsem, že přestavba v servisech Hyundai obsahuje přikapávání maziva Flashlube nebo je to řešeno přepnutím spalování na béňo při vysokých otáčkách nebo volnoběhu. Nevíte někdo, jak to tedy je? Předělával si to někdo z vás po 1.1.2012 v Hyundai servise? Díky, Šmejky.
exŠkoda Favorit 136
exHyundai i30CW 1.4 CVVT
exHyundai ix35 1.7CRDi
exPeugeot 107 1.0
exHyundai i40 104KW
Škoda Fabia I combi 1.4MPI
Škoda 120 l rv 1988
Škoda Fabia III 44 KW
Hyundai i30 FB 1.4 T-GDi 103KW
exHyundai i30CW 1.4 CVVT
exHyundai ix35 1.7CRDi
exPeugeot 107 1.0