Zimní pneu na Getze???
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Zimní pneu na Getze???
Chtěl bych poradit se zimníma gumama na Getze (mám 1.5 CRDI VGT). Chtěl bych kvalitní a cenově přijatelné. Jestli máte zkušenosti....? Dobré i špatné. Dík
- Reklama
Já mám od Baruma..ale teď vím prd,jaké přesně...jsou pod plachtou v garáži...ale byly loni v akci našeho chebského Hyundaje,myslím kus za 2000 i s nazutím..a u nás se nesolilo...lázeňské město..jen písek,a docela držely stopu,a byly tiché,..když tak se stavím na garáži a dám sem přesně typ....
Getz UG 1341
-
- *
debica+kormoran
používám nejlevnější zimní gumy: zima 2003 a 2004 debica frigo1 (175/65R14)-X víkendů na českých horách+týden v Bormiu v Itálii (1500km),překonávání passa 2800m--bez problémů a bez řetězů, zima 2005/06 předek kormorán a zadek pův. jetá debica-i přes nedodáčivost getze 1,6 předek lepší než zadek (v orlických horách hodiny na zadek), kormorán jsem měl i na felině, brácha je má i na alfě: poměr cena(cca1000kč)/výkon hodnotím velmi pozitivně.
(pozn.mám letní barum bravuris a v porovnání s orig. kumho power max na getz 1,6l jsou po dvou sezonách horší než původní kumha, německé testy hodnotí barum (i polaris) dost bídně a cena je také vyšší..)
(pozn.mám letní barum bravuris a v porovnání s orig. kumho power max na getz 1,6l jsou po dvou sezonách horší než původní kumha, německé testy hodnotí barum (i polaris) dost bídně a cena je také vyšší..)
- Pajk
- **
- Kontaktovat uživatele:
Mám Debica 2 a super.Sice na Lantře,ale snad neva.Tady je recenze na Polarisky.Nic moc,asi bych do nich nešel. http://www.rajpneu.cz/katalog-pneu.htm? ... 059&page=0
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
ABS,klima,dálka
sice mam Lantru, ale mam cesky semperity, otec tvrdi, ze viteze nejakyho testu, hodnotim prumerne...ale jsou tiche.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Winterhawk
Ja mam Firestone Winterhawk. Pred tim jsem mel Polaris2. Podle meho nazoru jsou ve vsech smerech o neco lepsi nez Polaris (ale nic proti Polarisu - byl jsem moc spokojen). I podle slov prodejce je Firestone o neco lepsi a pritom byl vloni i o neco levnejsi. Kupoval jsem je na www.dobrepneu.cz , protoze to mam blizko. Letos tam jsou 14´´ za 1229Kc. Ale nevim, kde budes ponejvic jezdit, a na cem Ti nejvic zalezi (trakce, opotrebeni, hluk....) Muzu Ti doporucit testy na www.adac.de . Tam jsou celkem objektivni a aktualni.
Naposledy upravil(a) XMira dne 05 říj 2006, 18:49, celkem upraveno 1 x.
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
No,sice mas pravdu, ze uz to tady bylo, ale je fakt, ze pneu na velky auto ve velkym rozmeru muzou mit uplne jiny vlastnosti, nez maly pneu. Dokonce jsem v nejake recenzi vloni cetl, ze si lide maji hledat testy a srovnani ve sve rychlostni kategorii a rozmeru. Pry se muze stat ze nejaka 205R16 bude v testech pro auto stredni tridy vychazet suprove, ale v rozmeru 175 to uz nebude moc slavny. Takze me osobne docela vyhovuje, ze nekdo resi pneu primo pro "moje" auto
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
semperit
Dovolím si tvrdit, že SEMPERIT je rakouský výrobce patřící do holdingu Semperit AG..Hardcam píše:sice mam Lantru, ale mam cesky semperity, otec tvrdi, ze viteze nejakyho testu, hodnotim prumerne...ale jsou tiche.
www.ochranamotoru.cz