vlado1979 píše:Služby cestovek ? Mám internet, ovládam angličtinu.
Keď idem na dovolenku, tak sa nechcem o nič starať, ale oddychovať. Vybavovať transfer (auto alebo letenku), potom ubytovanie, možno parkovanie (v Chorvátsku 10 eur na deň) a neviem čo všetko ešte. To je dovolenka ? Možno ušetrím pár eur, ale za tie nervy to nestojí.
minuly rok som bol na 5 tyzdnov na zapadnom pobrezi. Torzo zajazdu ponuka Cedok. S plus/minus rovnakym stylom ubytka, jazda busom. My sme mali vp dvojici auto. Vratane vsetkoeho (ale fakt vsetkeho) nas to vyslo tolko, kolko chce cedok za zajazd bez jedla . A to sme tam mali este letenku na havaj (big island) a let medzi ostrovmi (na Oahu). Jednak ze absolutna vacsina cestoviek ti nie je schopna ponuknut tak komplexnu cestu, jednak ze ma clovek absolutnu slobodu rozhodovania (ci tam stravim o den - dva viac a nieco zoskrtam. Priprava na cestu je minimalne pre mna extremna zabava, je mi jasne ze to ale par ludi nemusi bavit. Ale uspora penazi je znacna. U nas to bolo cca 2000 euro na osobu odhadom. A to mi uz za trochu casu stoji