Noví členové....
Moderátor: Moderátoři
Re: Noví členové....
Dobrý den.
Jako nový člen Hyundai clubu se musím představit.Jmenuji se Roman,jsem z Liběšic okres Litoměřice.Již brzy budu vlastníkem vozu Getz 1,3 Comfort.
Jako nový člen Hyundai clubu se musím představit.Jmenuji se Roman,jsem z Liběšic okres Litoměřice.Již brzy budu vlastníkem vozu Getz 1,3 Comfort.
- Reklama
Tak jsem se po několikadenním študováním tohoto fóra prokousal až sem, takže přidávám i pár informací o sobě: Stejně jako Hardcam se jmenuju Pavel, ale jsem o pár týdnů starší - je 34... Momentálně už asi patnáctým rokem pobývám v Praze a živím se prodejem dveří - interiérových, vstupních i garážových vrat.
Kombíka i30 vlastním necelý měsíc a jsem rád, že můžu na tomhle fóru najít spoustu užitečných informací.
Jinak nejsem žádný Hyundai fanda, auto si vždycky vybírám podle toho, jak sedne mně, mojí práci a v neposlední řadě i mojí peněžence. Tentokrát to vyhrála "ítřicítka" a zatím nelituju. S prostorem i designem jsem spokojen, spolehlivost a provozní náklady posoudím později, až bude najeto víc km.
Kombíka i30 vlastním necelý měsíc a jsem rád, že můžu na tomhle fóru najít spoustu užitečných informací.
Jinak nejsem žádný Hyundai fanda, auto si vždycky vybírám podle toho, jak sedne mně, mojí práci a v neposlední řadě i mojí peněžence. Tentokrát to vyhrála "ítřicítka" a zatím nelituju. S prostorem i designem jsem spokojen, spolehlivost a provozní náklady posoudím později, až bude najeto víc km.
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
- rudolf.tomka
- **
Ahojte, volám sa Rudolf , som zo Zborova pri Bardejove .I keď som majiteľom KIA SOUL 1,6 CVVT od r.2009 , rád si prečítam viaceré príspevky na tomto fóre / hlavne v sekcii i 30 /, som registrovaný aj na KIA fóre a keďže sú to vlastne podobné automobily koncernu -KIA , nájdem tu veľa zaujímavých spoločných tém a "problémov" , ktoré riešime s našimi vozítkami aj na našom KIAckom fóre
KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red
- alvin
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ako novačkovi sa patrí predstaviť,na Chverolet fóre, ma už poznajú,ale tu som takmer úplny nováčik,tak skopírujem svoj profil s ostatných fór
meno: Vlado
Pseudonym: Alvin
Datum narozeniny: 25.7.
Bydliste: Bratislava
Bydlis s rodice / partnerkou / sam / s kamosi: s partnerkou
Povolani: SBS- strážnik
Auto: modrý GETZ 1,1i /2004 zvaný "Veľrybák"
Kolik ma tvuj auto najeto: vyše 80 000 km
Jak dlouho mas soucasni auto: mal som ho rok ako fungláča a po 6 rokoch som sa k nemu vrátil v auguste/srpnu 2011
Predesly auta: predtým OPEL ASTRA G,DAEWOO MATIZ 0.8 ešte predtým Š100,Š120L, SEAT IBIZA,TICO SX,a používal som aj Wartburg 353W , Moskvič 2140 a Opel ASTRA F,
Jak dlouho ridite:o nedlho tomu bude 30 rokov
Kolikrat jsi naboural (vlastni vinou):1x,ak nerátam ešte 3x čiste škrabanec
rodinný stav: rozvedený,vo vzťahu
Nejoblibenejsi jidlo: vyprážaný syr s hranolkami a tatarkou,holt žijeme len raz
Nejoblibenejsi piti: keď nejazdím a nepracujem tak pivo,inak kofola
Nejoblibenejsi auto: VW chrobák-klasika a trabant 600,a ďalšie dvojtakty z 50 a 60 rokov
Nejoblibenejsi hospoda vchatovaj osade v Maníne a hospoda v kempe Olšovec
Nejoblibenejsi hudba: rock´n ´roll,hardrock,oldies
Nejoblibenejsi film nebo serial: Staršie české komédie ,najradšej Z. SvĚráka a L. Smoljaka
Posledni vec co jsi koupil do auta: nové stieracie lišty
Posledni vec co jsi koupil pro sebe:strihací strojček
Posledni vec co jsi koupil pro partnerku: kabelku a nejakú tú kozmetiku
Bydliste: Bratislava
Bydlis s rodice / partnerkou / sam / s kamosi: s partnerkou
Povolani: SBS- strážnik
Auto: modrý GETZ 1,1i /2004 zvaný "Veľrybák"
Kolik ma tvuj auto najeto: vyše 80 000 km
Jak dlouho mas soucasni auto: mal som ho rok ako fungláča a po 6 rokoch som sa k nemu vrátil v auguste/srpnu 2011
Predesly auta: predtým OPEL ASTRA G,DAEWOO MATIZ 0.8 ešte predtým Š100,Š120L, SEAT IBIZA,TICO SX,a používal som aj Wartburg 353W , Moskvič 2140 a Opel ASTRA F,
Jak dlouho ridite:o nedlho tomu bude 30 rokov
Kolikrat jsi naboural (vlastni vinou):1x,ak nerátam ešte 3x čiste škrabanec
rodinný stav: rozvedený,vo vzťahu
Nejoblibenejsi jidlo: vyprážaný syr s hranolkami a tatarkou,holt žijeme len raz
Nejoblibenejsi piti: keď nejazdím a nepracujem tak pivo,inak kofola
Nejoblibenejsi auto: VW chrobák-klasika a trabant 600,a ďalšie dvojtakty z 50 a 60 rokov
Nejoblibenejsi hospoda vchatovaj osade v Maníne a hospoda v kempe Olšovec
Nejoblibenejsi hudba: rock´n ´roll,hardrock,oldies
Nejoblibenejsi film nebo serial: Staršie české komédie ,najradšej Z. SvĚráka a L. Smoljaka
Posledni vec co jsi koupil do auta: nové stieracie lišty
Posledni vec co jsi koupil pro sebe:strihací strojček
Posledni vec co jsi koupil pro partnerku: kabelku a nejakú tú kozmetiku
Naposledy upravil(a) alvin dne 25 pro 2012, 21:17, celkem upraveno 4 x.
DACIA Sandero 1,0 SCe Arctica, ex-HUNYADI GETZ 1,1i/2004 ,zvaný Veľrybák, 132 000 Km,kupovaný ako fungláč-nedám naň dopustiť,len zub času
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,
Zdravím všechny lantráky.Jsem tady novej , jmenuji se Josef, jsem z východních čech a jsem velkým příznivcem této značky.Třináct let mám Lantru J1 r.v.1992,krásný kočár a od roku 2004 novou Elantru.Dlouho jsem otálel,ale nyní jsem dostal odvahu a přihlásil se do klubu.Tedy ještě jednou zdarec !!
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Joseph-zdar krajane. Vítej v klubu a ať ti dělají jen radost.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
takže, tiež sa predstavím, som Tomáš, žijem a pracujem v okrese Martin, i ked momentálne jazdím opel zafiru, po novom roku plánujem kúpu i20 1.2 classic plus jediné v čom nemám jasno je farba na forum som sa dostal, ked som hľadal nejaké bližšie info ohľadom i20 aby som vedel do čoho idem...
Hyundai i20 1.2 16v, 57kw crystal white (4000 km)
- smokeflypaper
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj taky se představím, i když nevím zda-li je to stále zvykem. Poslední příspěvek je tu z roku 2011
Vždy jsem měl jen škodovku a chtěl jsem škodovku. Hyundai jsem rezolutně odmítal, nevěřil jsem tomu.
No ale donutil mě rozpočet, tak jsem začal pátrat. Nejdříve na hyundai.cz pak na guglu pak na YT pak tady a nakonec u dealerů.
Už jsem objel všechny dealery v Praze a všude se svezl. Jen ve dvou měli diesel prý se neprodává na dračku jdou benzíňáky. Jsem snad jinej že pasu po dieslu?
Zajímavé je že co se týká cen nepředváděcích aut, tak jsou celkem velké rozdíly v tom jaký dealer poskytne jakou slevu. Asi to bylo podle toho jakou jsem měl ten den zrovna košili a nebo jestli jsem byl oholen.... (pro představu jeden nabízí slevu 25.000 Kč druhý 6% z celkové ceny + dalších extra 30.000 Kč dolu )
Každopádně jsem měl dnes poslední zkušební jízdu a po návštěvě autosalonu v daný termín mi prodejce řekl že na mě nemá čas, a že mám jet sám. "tady máte klíčky, tady mi to podepište a támhle stojí auto. Vraťte se za hodinu!" Vyrazil jsem na dálnici (nikdy jsem neměl 6ti kvalt a chtěl jsem ho zkusit) a dojel do Neratovic a pak okreskama zpět do Prahy.
No během této cesty jsem se rozhodl, že moje příští auto bude na 100%
Konkrétně i30 combi 2012 1.6 CRDi (style)
Už jen vybírám barvu...
Sobě i Vám všem přeju maximum kilometrů bez nehody a mnoho hezkých zážitků z řízení
Zdravím Zdeněk aka SmokeFlyPaper
Vždy jsem měl jen škodovku a chtěl jsem škodovku. Hyundai jsem rezolutně odmítal, nevěřil jsem tomu.
No ale donutil mě rozpočet, tak jsem začal pátrat. Nejdříve na hyundai.cz pak na guglu pak na YT pak tady a nakonec u dealerů.
Už jsem objel všechny dealery v Praze a všude se svezl. Jen ve dvou měli diesel prý se neprodává na dračku jdou benzíňáky. Jsem snad jinej že pasu po dieslu?
Zajímavé je že co se týká cen nepředváděcích aut, tak jsou celkem velké rozdíly v tom jaký dealer poskytne jakou slevu. Asi to bylo podle toho jakou jsem měl ten den zrovna košili a nebo jestli jsem byl oholen.... (pro představu jeden nabízí slevu 25.000 Kč druhý 6% z celkové ceny + dalších extra 30.000 Kč dolu )
Každopádně jsem měl dnes poslední zkušební jízdu a po návštěvě autosalonu v daný termín mi prodejce řekl že na mě nemá čas, a že mám jet sám. "tady máte klíčky, tady mi to podepište a támhle stojí auto. Vraťte se za hodinu!" Vyrazil jsem na dálnici (nikdy jsem neměl 6ti kvalt a chtěl jsem ho zkusit) a dojel do Neratovic a pak okreskama zpět do Prahy.
No během této cesty jsem se rozhodl, že moje příští auto bude na 100%
Konkrétně i30 combi 2012 1.6 CRDi (style)
Už jen vybírám barvu...
Sobě i Vám všem přeju maximum kilometrů bez nehody a mnoho hezkých zážitků z řízení
Zdravím Zdeněk aka SmokeFlyPaper
i40cw,1.7 CRDi 100kW, AT,style+navi (seznamuji se :)
Vitej na foru
Ale to ctu prvne ze by bylo mozne se v predvadecce projet sam bez cloveka z autosalonu, je jina doba
Ale to ctu prvne ze by bylo mozne se v predvadecce projet sam bez cloveka z autosalonu, je jina doba
Aj mne dali i30 a ix20. Išiel som sám. Mal som u nich auto v servise, tak som dostal klúče od toho čo mali zrovna na parkovisku. Bol som sa najesť, nakúpiť, povoziť. Pýtal som sa ako dlho možem jazdiť- vraj kolko chcem- asi vedel, že čoskoro zasvieti "večné svetlo" v tvare stojanu na tankovanie. V oboch bol dojaz iba 100km.
Santa Fe 2,2 CRDi 143kW TM
ex
H1 Tour 2,5 CRDi 125kW TQ
i30 1,4 cvvt 80kW LPG FDh
Santa Fe 2,2 CRDi 147kW DM
ex
H1 Tour 2,5 CRDi 125kW TQ
i30 1,4 cvvt 80kW LPG FDh
Santa Fe 2,2 CRDi 147kW DM
milosh: IMOFA Praha mi půjčila Punto i Pandu Multijet, dokonce i bez podpisu. A to mně neznali. Jenom mi prodejce dal klíčky.
Honda Liberec taky nebyl problém, ale tam už nás znali...
Honda Liberec taky nebyl problém, ale tam už nás znali...
6 x Š 120/125 (95 - 02)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
- smokeflypaper
- *
- Kontaktovat uživatele:
milosh: Puvodne jsem se pri prvni navsteve chtel domluvit na pujceni do druheho dne abych to mohl nalozit po strechu a vyzkouset. Bohuzel mi bylo sdeleno ze je zvyseny zajem a nemaji predvadecich aut nazbyt, takze jsem mel prijet druhy den a tam mi nabidli vyse popsane. Myslim si ze kdybych chtel pujceni auta na vikend tak by to nebyl problem u starsiho modelu nebo tam kde je predvadecek vic. a ted nemluvim jen o pred lety jsem mel pujcenyho smarta na celky vikend a platil jsem jen benzin.
Naposledy upravil(a) smokeflypaper dne 15 říj 2012, 21:23, celkem upraveno 1 x.
i40cw,1.7 CRDi 100kW, AT,style+navi (seznamuji se :)
ahoj kluci... taky se krátce představím...
jsem "vorlajz"
od 9.10.12 vlastním i30CW (starší model) ... tak doufám, že bude dobře sloužit! jinak jsem doposud jezdil výhradně Škodovkama a tenhle ten Hyundai je moje první vlastní auto...
jsem "vorlajz"
od 9.10.12 vlastním i30CW (starší model) ... tak doufám, že bude dobře sloužit! jinak jsem doposud jezdil výhradně Škodovkama a tenhle ten Hyundai je moje první vlastní auto...
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
tož vitaj!
Taky doufám, že ti vozítko bude dobře sloužit. Hlavně si nedělej hlavu z hluku od podběhů (to máme všichni) a loupacího volantu (to máme skoro všichni). Zbytek je v drtivé většině v cajku
Taky doufám, že ti vozítko bude dobře sloužit. Hlavně si nedělej hlavu z hluku od podběhů (to máme všichni) a loupacího volantu (to máme skoro všichni). Zbytek je v drtivé většině v cajku
6 x Š 120/125 (95 - 02)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
Chasníku, twe, to je přivítání... hluk od podběhu nepozoruju.... a celkově musím konstatovat, že je auto velmi tiché... a to už jezdím na zimákách...
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ