Zdravím, ráda bych se zeptala co znamená v té aplikaci Odometer? Či ta druhá volba? Kterou používáte?DEE píše:Já si spotřebu vedu ve FuelLog (skvělá aplikace pro Android). Poslední stav mám v podpisu.
Díky JJ
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Zdravím, ráda bych se zeptala co znamená v té aplikaci Odometer? Či ta druhá volba? Kterou používáte?DEE píše:Já si spotřebu vedu ve FuelLog (skvělá aplikace pro Android). Poslední stav mám v podpisu.
nicolas.tesla píše:U me je to cca 3000km na benzinovou nadrz (na tu se jen startuje a jede prvnich 500m). Ale jezdim stridave mesto a Praha-Morava. Podle posledniho pocitani, tak 7,5l LPG na 100km dosahnu kdyz jezdim na Sumavu. Kdyz jezdim ciste jen Prahu a uzasne kolony, tak to muze byt i 10l. Kdyz jedu D1 a plyn mam porad na podlaze, tak to dela 8,5 (proste s ix20 nejde jet Vyskov-Brno na D1 v pravem pruhu).
Severni trasa Praha-Morava pres Hradec a Mohelnici (takze 50% dalnice, 50% okresky) sezere neco okolo 7,8-8 a to to taky nesetrim. Klimu mame zaplou cca pulku doby co se jede (dnesku uz ne-je zima).
Mam ix20 Tri 1,6i LPG a najeto po 2,5 mesicich 7500km.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |