Ahoj,
tak jsem si včera zakoupil předváděčku, najeto 7 400km, i30 CW, 1.4.80kw, listopad 2011, paket plus, kozenej volant a paka + zimni + dalnicka do konce roku + gumovy podestlyky pod nohy + plna nadrz k tomu za 229.000 Kč
Do týdne dohodím nějaké foto - je to béžová metalíza, silver champaigne, nebo jak se to píše...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zatím jen zkouším a osahavám, ale vzhledem k tomu, že předchozí vůz byla mazda 121 r.v 91
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ještě mě napadá - kupoval jste si někde plecháče na zimu? Mám gumy, na ty původní letní alu co dává hyundai,... ale nevím kde a jaké koupit disky.. asi plech - kvůli ceně... doporučení?
Nějaký dobrý servis na jihlavsku doporučíte?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ještě přihodím včerejší spotřebu a řekněte - co si o tom myslíte a co si myslíte o LPG? Dole je anketka
DATUM;ODO km;UJETÉ km;PUMPA; SPOTŘEBA dle PP (l/100km);TANKOVÁNO (litru); CENA (za litr Kč);CENA (celkem Kč);SPOTŘEBA (dle tankování);POZN.:
26.9.2012;7520;202;ONO Jihlava;7,1;16,59;35,5;589;8,2;POZN.: 115 km/h dálnice 90% + 10% město + klima 5% (byl anulován měřič před doplněním paliva, VELMI nepřesné měření)
Snad poznáte co patří k sobě je to jakože pod sebou, co patří k sobě a je to odděleno ";" (středníkem)
Díky za odpovědi a za komenty
Doufám,
že to na úvod stačí, časem budu doplňovat další info, fotky a zábavu s novou Hyenou v Jihlavě;))
DiFazz