okenní deflektory
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: okenní deflektory
Zalezi na ofucich, nektery jsou v pohode a jsou uzky, nektery maj ten plast tlustej a motorek to vic trapi.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
Tak ofuky mám již delší dobu na R19 cca pět let, předtím na Š Rapid, nyní druhým rokem na Hyundai a naprostá spokojenost. Jak zde nějakej chatrák psal o motorkách tak vše v pohodě, a další chytrák psal o lepidlu tak mám Heko a to je tam nasazeno pouze mechanicky (jen já to mám ještě přes průhlednej silikon) tak nechápu....
Připadá mi že když to nemám aspoň to pohaním....
Připadá mi že když to nemám aspoň to pohaním....
.........
Ja mam taky Heko, ale original je original. Uprimne, Heka jsou smejdy, krehkej plast, jeden ofuk mi uplne popraskal do krystalu. Jenze tyhle staly 500Kc a originaly 1800Kc, takze to mame vyreseny.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
jo...a někteří se letos vykašlali na lepení oboustrankou a pak je zadní ofuky na dálnici s efektním "vzzzzm" opustily na věčné časy:DHardcam píše:Zalezi na ofucich, nektery jsou v pohode a jsou uzky, nektery maj ten plast tlustej a motorek to vic trapi.
Sračkám se nevyhneš..
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
Osobni zkusenost, jo?
ka predni nelepil..jeste toho trochu, pak se jich nezbavim, az to bude ptoreba
ka predni nelepil..jeste toho trochu, pak se jich nezbavim, az to bude ptoreba
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Jura
- **
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem zastáncem ofuků. Na Ácovi jsem je měl , na novém bohužel ještě ne. Jeden z důvodů byl i nepříjemný "švistot" v rychlostech nad 80 km kolem oken, po nasazení ofuků se to eliminovalo na přijatelnou mez. Zadní jsem měl taky na tvrdo přilepené, boť samy při jízdě s pootevřeným oknem moc nedržely /jsou krátké a jen horní rovina, přední v poho drží v rámu/ a představa jak opouští své místo a děsí řidiče za mnou to radši trochu lepidla .
Kia cee´d SW, 1,6 GDI, 99 kW, Comfort+packet plus+ r.v: 2013
Bylo:
Kia cee´d 1,4 CVVT 80kW /2008/
Hyundai Accent 5dv. 63kW 12V 1.3 /2000/
Škoda Rapid 130 5-speed /1985/
Bylo:
Kia cee´d 1,4 CVVT 80kW /2008/
Hyundai Accent 5dv. 63kW 12V 1.3 /2000/
Škoda Rapid 130 5-speed /1985/
Nějaký ofuk bych neřešil,mýmo otci upadl ve 160km/h zadní nárazník z Mondea a jelo se dál..
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
Chcel som tie deflektory, vyzerá to celkom pekne a určite je to aj efektívne. Odrádza ma však fakt, že nastávajú také problémy, aké nastávajú. Od blbého lepidla v teple až po záťaž motorčekov pri vysunutí okna. Škoda, ale asi od toho predsa len upustím.
Hyundai i30 1,4 CVVT , 80kW , ročník 5/2010
Ja som si objednal deflektory pre moju i30 priamo z Nemecka z firmy ClimAir a som s nimi spokojný perfektne sadli.Boli síce drahšie ako Heka keďže prakticky iná značka sa tu zohnať ani nedá ale na výber bol z troch odtieňov a samotný fakt že je tam Made in Germany ma lákalo viac mať takýto produkt na aute ako nejaké heko.pl ale to je môj názor