privstrik naturalu se nastavuje na pomer ke spotrebe plynu
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Ročne najazdím cez 30.000 km. Tých 5,5 l v meste je reálnych, ale nie je toHyena i30 2011 píše: Ve městě ...? s 1.6... s benzinem? za 5,5? Jaký město? Jaký auto? a Jakej benzin?... a pak... jestli umíš takhle šetrně....kolik km najedeš ročně, že sis pořídil LPG a vyplatí se ti to ? 300000?
tleskám a biju se, protože mi to přijde jako nesmysl... mám 14 dní 1.4 i30, model 2011... a spotřebu jsem měl podle PP 6,8 - 110 tempomat (když jsem jel do kopce, vypnul jsem ho a nechal at to vklidu vyjede samo, dolu z kopce jsem zase pridal..., bez klimy, s posádkou o hmotnosti 170 kg, jinak zadny zavazadlo - z jihlavy do prahy ... a to si neumím predstavit jak s benzinem 1.6 ve meste clovek muze mit 5,5....
Chjo...
Hardcam píše:Caruser asi nemyslel i30. S i30 1.4 se za 5,5 neda po meste ani za boha.
ZIKMUNDA Josef: ptas se na zaruku auta nebo plynu? Pokud splnis podminky dany importerem, tak montaz plynu zaruku na auto neovlivni - tedy plnohodnotnych 5 let. Jaka je konkretni zaruka na zarizeni LPG netusim, ale jednotlivy komponenty nejsou drahy, tak dva roky staci.
Právě jsem přečetl CELÝ tohle vláknoHardcam píše:zkus vic cist![]()
privstrik naturalu se nastavuje na pomer ke spotrebe plynu
Ok,Hardcam píše:Na jedny z predchozich stranek jsem psal "mel by byt 20%"...zvyraznene si vyloz po svym a vic bych se k tomu nevracel, aby pak nebylo narizeni 50% jen proto, ze si tu zase bude nekdo stezovat.
Ja udrzuju pulku nadrze, ale uz jsem dotankovaval benzin, protoze mi na dalncii dosel plyn (umyslne, jinak tezko neco zmerim), takze prehled o benzinu moc nemam. Ale predtim jsem si pohybu rucicky zrovna moc nevsimnul. Jestli je ta spotreba mala (kolem toho litru), tak muzu dotankovavat klidne za stovku, kterou slozim z drobnejch a ty cloveka tak nebolej
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |