Kolesa na zimu
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Kolesa na zimu
Ja som mal dobrú skúsenosť s pneu SAVA S3 (nie na i30), na i30 som kúpil tiež SAVA ale už sa vyrábajú S3+. Som s nimi spokojný. Cena dobrá, výkon tiež.
V čr so zákonom 4+4... Budeme jazdiť celý rok na zimných, preto treba vybrať tie s nizkým valivým odporom...
V čr so zákonom 4+4... Budeme jazdiť celý rok na zimných, preto treba vybrať tie s nizkým valivým odporom...
Santa Fe 2,2 CRDi 143kW TM
ex
H1 Tour 2,5 CRDi 125kW TQ
i30 1,4 cvvt 80kW LPG FDh
Santa Fe 2,2 CRDi 147kW DM
ex
H1 Tour 2,5 CRDi 125kW TQ
i30 1,4 cvvt 80kW LPG FDh
Santa Fe 2,2 CRDi 147kW DM
- Reklama
jak je přesné znění toho zákonu o zimních pneu? 4mm určitě, na všech 4 kolech u aut do 3,5t... ale ty 4 roky tam nejsou ne?
EX - i30 1.4 CVVT Patriot BRC SQ 24
Taky jsem koupil Dunlopy 4D v téčku - tak snad jsem udělal dobře.
takže s těma Nokianama žádné zkušenosti nemáte?
gumu můžeš mít starou klidně 5 let, ale už nemá tak dobré vlastnosti... ségra má na Fabii zmiňovaně Klebry, jsou dobrý, ale žu maj právě 5 let a jsou prostě tvrdý, takže letos dá nový, i když maj furt dobrej vzorek...
gumu můžeš mít starou klidně 5 let, ale už nemá tak dobré vlastnosti... ségra má na Fabii zmiňovaně Klebry, jsou dobrý, ale žu maj právě 5 let a jsou prostě tvrdý, takže letos dá nový, i když maj furt dobrej vzorek...
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Když si projdeš fórum na plno podobných témat tak se tu už o Nokianech psalo. Já je měl na Aničce a nemohl jsem si je vynachválit. I po dvou sezónách měli perfektní vzorek jak kdybych je teprve přivezl. Držely jak prdel na hrnci a na Moravu do Jeseníků jsem s nima jel jako by žádnej sníh a ledovka nebyly. Pro představu mi to trvalo z Jeseníku do Prahy asi tři hodiny, když jsme jeli zpátky. Cestou tam to bylo podobné, což je hodně dobrý čas. Takže je klidně s ledovým klidem kup.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
super díky... na zimu se nákup s "ledovým" klidem bude hodit... na autě je mám už nazuté... jen si ho vyzvednout díky
Disky 15" posují (6x15 5x114.3 ET 48) na 1,6 GDI Style s originál koly 16". Dopoledne jsem cvičně jedno kolo přezul.VitekP píše:Ahoj, řeším také otázku zimního obutí. Mám předváděcí 1.6GDi Style a když jsem se v ptal, kolik si zhruba mám připravit na zimu pro komplety (kola + gumy) vybafli na mě cca 29.000,-. Chci se tedy porozhlédnout jinde.
Jenže:
1. Bylo mi oznámeno, že můj vůz má 16'' brzdiče a tedy nová kola mohou být také pouze 16''. To je pravda?
2. Dále, že mám ve výbavě měření tlaku v pneumatikách a potřebuji ke kompletu také spec. ventilky. Pokud ale vím, paket Style by měření tlaku neměl mít. Ale nevím jistě, zda předváděcí vozy to neměli navíc.
3. Sice jsem se v neptal, ale může použití kol a pneumatik od jiného prodejce mít vliv na záruku?
Díky za reakce.
i30 2012 Style - 1,6 GDI - Hazel Brown
- kubad
- **
- Kontaktovat uživatele:
jedno kolo nestaci musis testnout obe
:hyu: IX55 3,0 V6 Premium +/- 10,5ltr/100km, 64tkm na tachometru 06/2010
New Yaris 1.33 Style Dual VVT-i Multidrive S mé drahé polovičky 01/2012
New Yaris 1.33 Style Dual VVT-i Multidrive S mé drahé polovičky 01/2012
Ked som sa bavil s predajcom o kupe diskov na novu i30 tvrdil mi presne to iste. Ze bude potrebne dokupit ventilky pre meranie tlaku v pneu.VitekP píše: 2. Dále, že mám ve výbavě měření tlaku v pneumatikách a potřebuji ke kompletu také spec. ventilky. Pokud ale vím, paket Style by měření tlaku neměl mít. Ale nevím jistě, zda předváděcí vozy to neměli navíc.
Rychlo som ho ale vyviedol z omylu, ze meranie tlaku pneu ma az vybava Premium a v Style nic takeho nie je.
Predajca nazrel do cenniku a ejhle vazne to ma az Premium
Takze niekedy je to dost tazke, ked kupujuci vie o aute a vybave viac ako predajca
Hyundai i30 kombi 1.6GDI Style cool red 10/2012 -
jostrih: ten zmatek u prodejcu je mozna zpusobeny predchozi generaci - TPMS bylo uz ve vybave Style a ty disky se rozlisovaly. Dokonce i poklice - CZ a Korejske nebyly zamenitelne.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Je to mozne a vysoko pravdepodobne.
Kazdopadne to neposobi vocec profesionalne. Ja som sa nad tym len pousmial ale niekto by tie ventilky uplne v pohode kupil a ked by mu dodali auto zistil ze su mu na dve veci
Nova generacia sa predava uz viac ako pol roku. Za tu dobu by uz tie rozdiely mohli mat v malicku
Kazdopadne to neposobi vocec profesionalne. Ja som sa nad tym len pousmial ale niekto by tie ventilky uplne v pohode kupil a ked by mu dodali auto zistil ze su mu na dve veci
Nova generacia sa predava uz viac ako pol roku. Za tu dobu by uz tie rozdiely mohli mat v malicku
Hyundai i30 kombi 1.6GDI Style cool red 10/2012 -
stará i30 pro faceliftu má ve výbavě Style kontrolu tlaku v pneumatikách???
jj
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
aha... a že to není napsáno v ceníku.... ?! nebo jsem to tam alespoň nenašel....
ale asi to možná pletu, protože já budu mít výbavu Trikolor s paketem Style... a to je asi něco jiného, než výbava Style, že? díky
ale asi to možná pletu, protože já budu mít výbavu Trikolor s paketem Style... a to je asi něco jiného, než výbava Style, že? díky
vybavy se ruzne menily, ale mas pravdu Trikolor Style totez jako Style
Start (auto+volant), Classic (lepsi Start), Classic Plus (man.kl.), Comfort(aut. klim.), Style (polokuze, TPMS), Premium (do roku 2010 mela jen tato vybava zrcatka s blinkry ci samostmivaci zrcatko), ESP bylo za priplatek, tempomat byl jen pro CRDi motor pomalu za jeden prumernej plat....a pak to prislo, zavedly ty uchylny Trikolor vybavy s paketama, ve kterych aby se prase vyznalo, benzinum se dal elektonicky plyn a tempomat se stal prakticky nejdostupnejsim priplatkem... ty puvodni vybavy byly jasne citelny, nicmene auto slo vic nabouchnout vybavou ted ke konci vyroby.
Start (auto+volant), Classic (lepsi Start), Classic Plus (man.kl.), Comfort(aut. klim.), Style (polokuze, TPMS), Premium (do roku 2010 mela jen tato vybava zrcatka s blinkry ci samostmivaci zrcatko), ESP bylo za priplatek, tempomat byl jen pro CRDi motor pomalu za jeden prumernej plat....a pak to prislo, zavedly ty uchylny Trikolor vybavy s paketama, ve kterych aby se prase vyznalo, benzinum se dal elektonicky plyn a tempomat se stal prakticky nejdostupnejsim priplatkem... ty puvodni vybavy byly jasne citelny, nicmene auto slo vic nabouchnout vybavou ted ke konci vyroby.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP