Přestalo fungovat čtení usb ...

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Oldschoolsk8

Přestalo fungovat čtení usb ...

Příspěvek od Oldschoolsk8 »

Ahoj mám problém,..

k přehrávaní hudby sem pouzival 1 gb falash disk. Z niceho nic flashka nenacita, resp ukazovalo se connected i když jsem flashku vyjmul. Rozhodl jsem se ji otestovat doma na notebooku a zjistil jsem, ze flashka nefachá. Koupil jsem si teda novou flash disk. Tu jsem nacpal mp3kama ktere jsem tam měl i dříve. Zasudu do slotu v autě a tentokrát se objeví reading a pote reading error. Neví někdo kde je chyba a jak postupovak k jejímu odstranění ? Na CD si zvykat nehodlám !!!
Reklama

PPP
**

Re: Přestalo fungovat čtení usb ...

Příspěvek od PPP »

Zkusil bych další typy flash disků, mě načte tak každý druhý typ co mu dám ochutnat. Mám dojem že čím větší kapacita tím menší pravděpodobnost přečtení...
1990...všelicos....2012...Hyundai Elantra Style 97kW
iGz
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iGz »

Ja tam mam tento :
http://usb-flash-disky.heureka.sk/sandi ... blade-4gb/
a funguje bez problemov.
i30cw 1.6 CVVT, 93kW Style, 2/2009
Oldschoolsk8

Nevim nevim, neni spise chyba někde v autě ? Preci by to neukazovalo connected, kdyz tam nemam flash disc zasunuty ne ? Jinak, nema nekdo ozkousenou nejakou 16 ti gigovku? Jestli ano sem s ni.
willy50

Příspěvek od willy50 »

Mám tam trvale vraženo toto:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0121WF1LDV
Jinak ke Tvému problému: taky si myslím. že je v čudu rádio, zkusil bych ještě klasický PC lék - vypnout od napájení (alespoň na hodinu)
Pro PPP: mi teda fungovalo vše co jsem do USB vrazil.
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Kdyby se tema resilo tady: https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... &start=195 mozna by jste z toho byli chytrejsi :wink:
ja pouzivam MicroSD karty v adapteru, nestalo se mi, ze by nejaka nesla. To samy s fleshkama.
Ale vic ldii si stezovalo na to, ze jim fleshky s vetsi kapacitou nefunguji. Na K.O. radio bych to nevidel.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
69pavel

Příspěvek od 69pavel »

jak je ta flaska naformatovana,pokud v NTFS tak radio stim ma problemy a nenacita to,je to treba naformatovat bud FAT16 nebo FAT32,dalsi problem u radia pri nacitani je pokud jsou vytvorene podslozky na flashce,taky je treba dat pozor aby hudba byla skutecne ve formatu mp3,mp3 je nekolik druhu takze pro jistotu hudbu prekonvertovat do tohoto formatu ktery prehrava radio
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
matysekul
Moderátor

Příspěvek od matysekul »

Mně fungovala normálně,ale poslední dobou se po pár písničkách kousne,tak už to ani nepoužívám.Zkusím nějakou jinou,ale vidím to bledě.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
pietro32i

Příspěvek od pietro32i »

Od istého času mi nefunguje žiadna ďalšia fleshka, ktorú tam strčím, len tie, ktoré fungovali aj predtým. S kapacitou to asi nemá nič spoločné (tipujem), pretože som skúšal rôzne. Neviem, či to nemôže byť tým, že tie novšie sú USB 2.0 a tie staršie sú asi (neviem to isto) USB 1.0.
i30 1.4 CVVT, 80 kW (2010) Obrázek
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

A zkusili jste baterku na 15 min odpojit, aby i radio zapomnelo? Treba by to pomohlo.
Jediny co mi nefungovalo bylo kdyz jsem propojil pres USB nejaky telefon (Nokia, Samsung)...ani se nenabijeli, coz pri spojeni s PC bezne udelaji.

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Oldschoolsk8

Tak koupil jsem si novou flash 32 gb a facha. Ale je tu dalsi problem, vetsina pisnicek se po par minutach kouskne, achjo achjo.
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Tebe ty pokusy koukam stojej dost penez.

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
matysekul
Moderátor

Příspěvek od matysekul »

Já použil jinou flashku a uz to normalne funguje.Ještě jsem ale nezkousel přehrát původní obsah.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Thom@s
**

Příspěvek od Thom@s »

Mne zase radio po case flesku smaze a to tak dukladne, ze je pryc i FAT tabulka. Uz jsem asi trikrat formatoval a kopiroval z5 16GB hudby, ale uz me to nebavi tak uz mi hraje jenom radio. Za tu dobu co :hyu: mam jsem se naucil si na zavady zvyknout, ale to sem nepatri... ](*,)
:hyu: i30 Trikolor Plus Exclusive, 2011; 1,6i MPI DOHC CVVT; 92,7kW
severtom

Příspěvek od severtom »

Oldschoolsk8 píše:Nevim nevim, neni spise chyba někde v autě ? Preci by to neukazovalo connected, kdyz tam nemam flash disc zasunuty ne ? Jinak, nema nekdo ozkousenou nejakou 16 ti gigovku? Jestli ano sem s ni.

Funguje mi 16 GB modrý pogumovaný Flash Voyager. Fungují mi všechny flashky, které jsem tam strčil, pravda byly jen 3 :-) Nestartuju se zasunutou fleškou a nestrkám ji dovnitř při zapnutém rádiu - ani nevytahuju. Chápu že pro někoho to může být problém uhlídat, ale jsem z letadla prostě zvyklý na úkony před startem a před vypnutím.

To by mě zajímalo, jaké zkušenosti máte vy, co si platíte drahé garančky, třeba s tímto problémem. Mrtvá flashka, zničená flashka, nenačtená flashka. Podle reakcí a opakovaných stížností soudím, že vás servis i automobilka vyfakovali, co?

Proto jim taky už rok a čtvrt nedávám ani halíř.
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor :-)
Odpovědět

Zpět na „i30 Elektronika“