Zdravim vsechny cleny Hyudai-clubu uz jsem tu nebyl ani nepamatuju,zravim predevsim
black_sheepa kterej me sem dostal nez jsem zradil a koupil si auto s jinym H chtel jsem se zeptat zda nekdo nezahlid mi byvali Scoupe nebo zda ho tu nekdo nevlastni jestli jeste vubec nekde jezdi
Hledam Scoupe
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Hledam Scoupe
- Přílohy
-
- P1000440.JPG (54.74 KiB) Zobrazeno 6600 x
-
- p1060832.jpg (55.11 KiB) Zobrazeno 6600 x
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: Hledam Scoupe
ahoj draku,
o tvém scoupé tu nebylo slyšet od té doby, co jsi ho prodal.. nemáš už kontakt na nového majitele? nebo šlo přes bazar?
tuhle jsem jel okolo vašeho domu na kole, tak jsem si říkal, jestli nezkusit zavolat jak se ti vede
o tvém scoupé tu nebylo slyšet od té doby, co jsi ho prodal.. nemáš už kontakt na nového majitele? nebo šlo přes bazar?
tuhle jsem jel okolo vašeho domu na kole, tak jsem si říkal, jestli nezkusit zavolat jak se ti vede
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Helemese kdo se dostavil po třech letech
No já myslím že jsem ho pak zahlédl prodávat ještě jednou ale jinak ačkoli bedlivě sleduju všechno dění kolem Scoupátek jsem ho nezaregistroval.
No já myslím že jsem ho pak zahlédl prodávat ještě jednou ale jinak ačkoli bedlivě sleduju všechno dění kolem Scoupátek jsem ho nezaregistroval.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Ahoj Chalpci po Scoupu ani pamatky,ten samponek co ho mel ho dal do bazaru a prodal naposled ho nekdo ze znamich videl v Jablonym ale to uz je par let zpatky ... a od kdy Ty Black_sheepe jezdis na kole,porad bydlim jak jsem bydlel a cislo mam take stale stejne. A jestli stale na dvore modra felda a nebo civic coupa oranz tak jsem byl doma
To vis Yurii nak nebyl cas a pak jsem zradil koupi jineho H (civic coupe Swap na 118 Kw) nez sikmeho ac to momentalne ted take prodavam ale bydleni je prednejsi a Felda take jezdi a pak pribyl jinej asiat (acces warior sp 450 38KW) to je take pekne ac drahe povozeni
To vis Yurii nak nebyl cas a pak jsem zradil koupi jineho H (civic coupe Swap na 118 Kw) nez sikmeho ac to momentalne ted take prodavam ale bydleni je prednejsi a Felda take jezdi a pak pribyl jinej asiat (acces warior sp 450 38KW) to je take pekne ac drahe povozeni
Tak scoupopry udajne jezdi nekde v Jablonnem pod Jestedi
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Jezdi jo? To je fajne, alespon ze se naslo Od te doby co zmizlo z inzeratu se po nem slehla zem
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!