Koupím Hyundai Accent,Kiu Rio,Fiat Grande Punto...
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Koupím Hyundai Accent,Kiu Rio,Fiat Grande Punto...
Kdo uvažuje o prodeji,může mě napsat SZ.
Dcera dělá řidičák,tak bych ji chtěl pořídit nějaké spolehlivé auto.Takového nenáročného a spolehlivého pracanta.
Představuji si auto od roku 2005,najeto max.kolem+-100000km,po prvním majiteli s jasnou serv.minulostí a hlavně v dobrém stavu.
Vildo-tvůj jezevčík by jistě uvítal svezení v i30.Nechceš mu koupit novou autoboudu a mě nechat svého Áccu?
Budu rád i za odkaz,jestli někdo nějaký dobrý Accent,Rio,Punťu.. viděl(třeba poblíž v bazaru,od známého...).
Dcera dělá řidičák,tak bych ji chtěl pořídit nějaké spolehlivé auto.Takového nenáročného a spolehlivého pracanta.
Představuji si auto od roku 2005,najeto max.kolem+-100000km,po prvním majiteli s jasnou serv.minulostí a hlavně v dobrém stavu.
Vildo-tvůj jezevčík by jistě uvítal svezení v i30.Nechceš mu koupit novou autoboudu a mě nechat svého Áccu?
Budu rád i za odkaz,jestli někdo nějaký dobrý Accent,Rio,Punťu.. viděl(třeba poblíž v bazaru,od známého...).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Reklama
Re: Koupím Hyundai Accent,Kiu Rio,Fiat Grande Punto...
Myslim, ze dcera by nejvic uvitala prave to Grande Punto...
budu koukat a kdyz o necem budu vedet, predam info...
budu koukat a kdyz o necem budu vedet, predam info...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Víš jak dlouho chudák hledal Twingo, když jsem ho prodal a na mokrý papíry je Accent 1.6ka dost velká raketa .... 1.2ka v Puntu pro ní bude mnohem lepší pro řidičský začátky určitě. Kdybych Ácu prodával, tak bych s přechodem do Tvý rodiny určitě problém neměl .... byl by v dobrých rukou, ale zatim o tom neuvažujuBorek píše: Vildo-tvůj jezevčík by jistě uvítal svezení v i30.Nechceš mu koupit novou autoboudu a mě nechat svého Áccu?
Jinak přeju hodně stěstí při hledání !!!
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Borku, asi nejsi jedinej, který si myslí, že by měl Vilda obnovit autopark. Já už po tom jeho bouráku taky pošilhával
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
- black_sheep
- Moderátor
z uvedených bych také preferoval grande punto
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi,v sobotu jsem si udělal výlet do Prahy,prošel pár bazarů(ESA,AAA,Autodiskont..)a tolik ŠROTU jsem dlouho neviděl .Všude tolik nebouraných,neolítaných "leštěnek" ,že jsem si nemohl v té záři aut po doktorských důchodcích,co za 6 roků ujeli 30t.km(na tacho ) ani vybrat .
Vilda-ty to máš fakt opečovávanou leštěnku.To by bylo škoda prodávat.I barvu máš pěknou-mému harému(i mě) se na srazu líbila.Jsem milovník zvířat,tak jsem jen měl strach,jestli nemá tvůj jezevčík v autě skrčené nohy a nedonutí tě prodat.
Nepatřím mezi lidi,co často mění auta,tak chci i v tomhle případě stroj,který je v dobré kondici a nějaký ten rok odjezdí.
Jo,ještě jsem nenapsal do inzerátu---JEN A POUZE BENZÍN
Punťa se mě jako auto pro ženský dost líbí,ale většina je dotažená z venku a po takovém autě s nejistou minulostí netoužím.Zvlášť teď,když se proflákla aféra s tisíci dotaženými kradenými auty s faleš.techničáky. Jinak je to vzhledově moc pěkné auto.
Trochu jsem procházel i Citróny C4-jsou za dobrou cenu a nevypadají také špatně,ale se značkou(spolehlivostí) nemám žádné osobní zkušenosti.
Prostě nemám vybrané žádné konkrétní auto(typ)...Nic velkého,nic pidi..aby s tím moje ženský jezdili a já neměl starosti s opravami .
U auta pro sebe bych měl víc "zásadních"požadavků-třeba to hlavní-max.počet dveří 2 (u Velostera bych udělal vyjímku(3 )-tam by pro ženský i ten motor stačil-pro ně ideální,pěkný,ne moc velký auto-jenže ojetý nejsou a nový ).
Tak když třeba v bazaru,ve svém okolí,zahlédnete nějaké slušné auto z jmenovaných,dejte vědět.
Dík Borek .
Vilda-ty to máš fakt opečovávanou leštěnku.To by bylo škoda prodávat.I barvu máš pěknou-mému harému(i mě) se na srazu líbila.Jsem milovník zvířat,tak jsem jen měl strach,jestli nemá tvůj jezevčík v autě skrčené nohy a nedonutí tě prodat.
Nepatřím mezi lidi,co často mění auta,tak chci i v tomhle případě stroj,který je v dobré kondici a nějaký ten rok odjezdí.
Jo,ještě jsem nenapsal do inzerátu---JEN A POUZE BENZÍN
Punťa se mě jako auto pro ženský dost líbí,ale většina je dotažená z venku a po takovém autě s nejistou minulostí netoužím.Zvlášť teď,když se proflákla aféra s tisíci dotaženými kradenými auty s faleš.techničáky. Jinak je to vzhledově moc pěkné auto.
Trochu jsem procházel i Citróny C4-jsou za dobrou cenu a nevypadají také špatně,ale se značkou(spolehlivostí) nemám žádné osobní zkušenosti.
Prostě nemám vybrané žádné konkrétní auto(typ)...Nic velkého,nic pidi..aby s tím moje ženský jezdili a já neměl starosti s opravami .
U auta pro sebe bych měl víc "zásadních"požadavků-třeba to hlavní-max.počet dveří 2 (u Velostera bych udělal vyjímku(3 )-tam by pro ženský i ten motor stačil-pro ně ideální,pěkný,ne moc velký auto-jenže ojetý nejsou a nový ).
Tak když třeba v bazaru,ve svém okolí,zahlédnete nějaké slušné auto z jmenovaných,dejte vědět.
Dík Borek .
Asi si na vás budu muset dávat pozor plantážníci !! Koupil jsem si korejce, protože se nekradou a koukám, že jsem se spletChasnik píše:Borku, asi nejsi jedinej, který si myslí, že by měl Vilda obnovit autopark. Já už po tom jeho bouráku taky pošilhával
takže jak se mi ztratí, tak vim na koho jít .. a vemu si sebou jezevčíka .... to budou fofry
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Já ti unesu jezevčíka a ty na mě ještě rád přepíšeš Ácu jako výkupné.
Borku, tak s toho strach nemám ..... už jsem viděl, jak krvácel pošťák když si ho chtěl pohladit a nějak nepochopil jeho vrčení taky jeden neopatrnej veterinář, kterej si mohl dát do nosu piersing, když se k němu sehnul víc, než bylo bezpečný moje chlupatá trubka dokáže bejt dost ostrá ..... takže se únosu nebojim
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
skoda ze len beznin.. to sa tej mojej dymiacej rejze asi nezbavim
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Jsi prvni majitel, o takovy auta v Ackach jevi zajem...nebal bych se toho
a Borku, jelikoz ted nemam moc cas na vypisovani - ten Ceed je muj a bylo to pod 150tKc, muzes to zkusit. Co ale vim, tak opet nebezi digialni klima (takze reklamovat u KIA), bourany nebyl, lakovana kapota a kufr na zaruku. Spotrebu melo velmi nizkou a technicky je v poradku. Uzitne bych rekl, ze je na podobny urovni jako tvoje Coupe, ma hodne variabilni zadni cast vcetne vyndavacich sedacek bez nutnosti sroubovani...podstatny je, ze do roku 2015 je v zaruce.
a Borku, jelikoz ted nemam moc cas na vypisovani - ten Ceed je muj a bylo to pod 150tKc, muzes to zkusit. Co ale vim, tak opet nebezi digialni klima (takze reklamovat u KIA), bourany nebyl, lakovana kapota a kufr na zaruku. Spotrebu melo velmi nizkou a technicky je v poradku. Uzitne bych rekl, ze je na podobny urovni jako tvoje Coupe, ma hodne variabilni zadni cast vcetne vyndavacich sedacek bez nutnosti sroubovani...podstatny je, ze do roku 2015 je v zaruce.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Borku, ty máš za ušima. Já trouba měl v úmyslu za něj zaplatit normálně penězi . No jo, jsem já to trotl, zase jsem zůstal myšlenkově opožděn ještě ve 20. století
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
6 x Š 120/125 (95 - 02)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Jen benzín,protože to bude auto pro ježdění jen "kolem baráku",na nákupy....Jezdit s ním bude dcera(dělá řidičák,tak ať se má na čem učit ),manželka-tak pro ně hledám nějaké jednoduché,bezúdržbové a hlavně spolehlivé auto.Jak jsem se víc díval kolem Accentů,tak mě dost vyděsil hodně častý problém s EPS (nebezpečný a drahý problém).Tak se rozhlížím i po Puntech,C4...(ty mají třeba zase jiný problém o kterém nevím ).Mexican píše:skoda ze len beznin.. to sa tej mojej dymiacej rejze asi nezbavim
Ty už tam máš stejně natočeno víc než hledám .Chci tak max.kolem 100000km.
Hardcam-nehledám auto s velkým kufrem(touhle českou nemocí netrpím ).KIA by určitě stačila a holkám by se líbila,ale jak vidím,v AAA si k té výkupní ceně dost přihodili a to jim nedám.Teď vidím,že jsem udělal chybu,že jsem sem nedal inzerát dříve-viz.také ta Fiesta,co jsi prodával-ta by jim také stačila a já bych měl alespoň jistotu její minulosti/údržby.
No,nic-jdu hledat dál .
Borek: to byla nahoda, Petr mi psal, ze shanej auto, tak jsem mu zaridil odkup z firmy, protoze novy Ria uz cekaly
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Borek:skús sa informovať na Veloster priamo u importéra.V SK ich ponúkal zopár málo jazdených za celkom slušné peniaze.
Napríklad toto http://www.hyundai.sk/auta-bez-cakania/ ... carId=1271
Napríklad toto http://www.hyundai.sk/auta-bez-cakania/ ... carId=1271
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...