vorlajz: pokazde to mame jinde at nemame stereotyp,akorat ted posledni dobou to je kvuli nakladum nekde na puli cesty mezi zapadem a vychodem at to kluci maj priblizne stejne-napr. ja to mel do zamberka 205Km- bez spanile jizdy a nevrcim.vorlajz píše:no, jestli to bude zase na Pastvinách, tak to mám "opět" 240 km... grrrrr
ono zalezi jak se kdo k tomuto stavi,treba co jsme ciste Accentaci tak v podstate ted je nas par skalnich kteri jezdi pravidelne na oba srazy jarni-podzimni-taky jsou takovi kteri chteli jet ale jsou sluzebne mimo a nemohli se zucastnit.
je pravda ze ja zacal se srazy oproti nekterym skalnim sice pozdejc ale ted uz se taky muzu prohlasit za skalniho-od podzimu 2009-sraz Milovy, jsem byl na vsech.
ja auto koupil 10/2008 a na jarni v telci 2009 jsem jet chtel ale bohuzel jsem byl sluzebne pryc,navic jsem tehdy forum spis jen cetl a sledoval,mozna semtam nejaky prispevek.
taky je pravda ze nas Accentaku jezdilo vice,posledni dobou se pocet zmensoval az jsme pribrali i ostatni vozy Hyu aby nas bylo vice a ne jen par lidicek.
pro me neni treba problem prijet k Praze ci jeste dal ale vem si, ze dnes uz to stoji nejakou kacku,pro benzina je to horsi-drazsi,ja s dieslem dokazi zajet pod 5l tak me to tak neboli ale i presto je to dnes uz pekna palka ktera dokaze zatizit rodinny rozpocet.
priklad: kdyby by byl sraz nekde kolem Plzne tak to mam od Ostravy za den nejakych cca 1000km(tam i zpet-i spojizdeckama) coz je plna nadrz a pri dnesnich cenach nafty........je hodne na zvazeni zda za den vyvalis 2000 do paliva+nejakej obed pro 2osoby coz mas v prumeru dalsi 500 +dalnicni znamku za 300 tak to mas hned 2800 za jeden den v cudu anebo za to 4clenna rodina ma na skoro 14dnu krmeni v lednicce,zvlast v dnesni dobe kdy nekteri uz zacinaji bojovat z mesice na mesic a jsou radi ze vyjdou a kde pak maj vzit na takovy vylet
taky si vem ze kdyby chtelo od ostravy do plzne jet vice zajemcu Hyu tak uz jen kvuli te dalky by to nekteri vzdali,kor kdyz maj benzina,proto posledni sraziky byly jakoby v puli republiky.
dalsi srazik se muze pro zmenu udelat nekde okolo Tabora ci Jindrichova hradce,kdovi co nas napadne treba okoli Brna a nebo ze byste se prijeli podivat k nam na Ostravsko? i kdyz tu uz nic neni co obdivovat, sachty jsou pozavirane,vsude jen same nakupni centra,ale par veci by se naslo-kdo vi?
pro Vildu ja EEG,psychotesty tehdy delal kvuli ridice z povolani,navic jsem mel svoji dopravu a uz nevim ci to bylo i kvuli profesaku-to je jedno,lec utekl jsem od tohoto remesla (dopravy), zivnost mam prerusenou a ted si ten profesak udrzuji jen proto abych o nej neprisel,takze nejake novinky ktere jsou kolem toho tematu-profesak,doprava---vubec nemam paru a ani to nesleduji,jednou za rok udelam skoleni a zas to rok lezi v supliku.