Kdo smazal?
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
hcam
Raději někam zalez, pod polovinou problémů na fóru jsi podepsaný ty. Tvé připomínky neberu. Mám své metody a možnosti. I ty nedestruktivní.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
- Reklama
To beru jako kompliment..no co, jsem primej...se s tim tak rikajic neseru...o co Ti vlastne jde? O toho kokota nebo o ty znamosti na bengarne?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Nebyls v tom autě i ty?
Já nemám čas a ani vůli se přetahovat na fóru kde o nic nejde, jen o akademickou debatu. Za tu dobu co uvažuji jak tě poslat slušně do jižních krajin, jsem mohl mít vypracovaný projekt na rozvaděč řízení polarizace na poligonu. Takže co udělám je má věc, kdo mě podpoří je taky má věc, a již nyní můžu říct, že tebe, myslím tím Hardcama neberu a nebudu ani reagovat na cokoliv zde na fóru napíšeš.Má ústa jsou tímto pro tebe zamčena.
Já nemám čas a ani vůli se přetahovat na fóru kde o nic nejde, jen o akademickou debatu. Za tu dobu co uvažuji jak tě poslat slušně do jižních krajin, jsem mohl mít vypracovaný projekt na rozvaděč řízení polarizace na poligonu. Takže co udělám je má věc, kdo mě podpoří je taky má věc, a již nyní můžu říct, že tebe, myslím tím Hardcama neberu a nebudu ani reagovat na cokoliv zde na fóru napíšeš.Má ústa jsou tímto pro tebe zamčena.
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
rade: polozils mi otazku - reaguji. Nebyl, ani netouzim jet v Impreze a uz tuplmen ne v ohrany modry metle se zlatyma litakama.
Uprimne, tez si s tebou nemam co rict. Pro me jsi suchar.
Uprimne, tez si s tebou nemam co rict. Pro me jsi suchar.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Už se perou Tady to je ale hustý,velebnosti.
Jirko,smazání byla chyba,ale velkoryse ti odpouštím a dělej admina určitě dál.Jinak je o mě známo,že jsem proti mazání nebo zamykání
Musím přiznat,že po přečtení příspěvků Xmraka-o chybě všech,kromě řidiče Subaru,který jediný narazil ,jsem se chtěl zeptat,jak je možné,že velká a těžká bedna LandC.dokázala bezpečně zastavit za údajně stojícím autem a závodník v supr autě,to do něho napere?Tady snad o vině nemůže být stín pochybnosti.Nedodržení bezp.vzdálenosti(bezpochyb) A psát,že L.C. mu nedovolil předjet,je určitě žert ,když vezmeme v úvahu oba typy aut.Prostě pán si HRÁL na závodníka a neměl na to-to by ještě šlo,každý na to občas šlápne,ale házet vinu na druhé v tak jasné situaci ,to se mě nelíbí
Tohle jsem chtěl napsat,ale protože jsem tušil,že by se strhla vlna osočování ,tak jsem to přešel jen s krátkou poznámkou.Nemám chuť se s někým hádat o cizí bouračce-tohle je můj názor a má-li někdo jiný....Proč ne,ale ty nadávky Rademu od Xmraka,byly opravdu zbytečné. Xmrak chtěl určitě ukázat,ať dáváme pozor(to byl dle mého názoru původní dobrý záměr článku,ale trochu se to zvrhlo.)
Prostě,je to vymazané,vyřešené,zanechte popichování a jedeme dál.
Jirko,smazání byla chyba,ale velkoryse ti odpouštím a dělej admina určitě dál.Jinak je o mě známo,že jsem proti mazání nebo zamykání
Musím přiznat,že po přečtení příspěvků Xmraka-o chybě všech,kromě řidiče Subaru,který jediný narazil ,jsem se chtěl zeptat,jak je možné,že velká a těžká bedna LandC.dokázala bezpečně zastavit za údajně stojícím autem a závodník v supr autě,to do něho napere?Tady snad o vině nemůže být stín pochybnosti.Nedodržení bezp.vzdálenosti(bezpochyb) A psát,že L.C. mu nedovolil předjet,je určitě žert ,když vezmeme v úvahu oba typy aut.Prostě pán si HRÁL na závodníka a neměl na to-to by ještě šlo,každý na to občas šlápne,ale házet vinu na druhé v tak jasné situaci ,to se mě nelíbí
Tohle jsem chtěl napsat,ale protože jsem tušil,že by se strhla vlna osočování ,tak jsem to přešel jen s krátkou poznámkou.Nemám chuť se s někým hádat o cizí bouračce-tohle je můj názor a má-li někdo jiný....Proč ne,ale ty nadávky Rademu od Xmraka,byly opravdu zbytečné. Xmrak chtěl určitě ukázat,ať dáváme pozor(to byl dle mého názoru původní dobrý záměr článku,ale trochu se to zvrhlo.)
Prostě,je to vymazané,vyřešené,zanechte popichování a jedeme dál.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
"Xmrak chtěl určitě ukázat,ať dáváme pozor(to byl dle mého názoru původní dobrý záměr článku,ale trochu se to zvrhlo.)
Prostě,je to vymazané,vyřešené,zanechte popichování a jedeme dál."
Jo Borku tak to vidím i já.
Rade622
Od kdy?
Prostě,je to vymazané,vyřešené,zanechte popichování a jedeme dál."
Jo Borku tak to vidím i já.
Rade622
Od kdy?
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Dobrá, uznávám.
Jsem slabomyslný atd.
Učelem bylo ukázat na to co se děje na našich silnicích.
A tímto bych se chtěl omluvit uživateli Rade622, za veškeré výroky které jsem proti němu napsal.
Rade622 : můžeš tuto omluvu u přijmout a nebo nemusíš. Záleží na tobě.
Klidně se do mě pust znova, tentokrát budu jen mlčet.
Jsem slabomyslný atd.
Učelem bylo ukázat na to co se děje na našich silnicích.
A tímto bych se chtěl omluvit uživateli Rade622, za veškeré výroky které jsem proti němu napsal.
Rade622 : můžeš tuto omluvu u přijmout a nebo nemusíš. Záleží na tobě.
Klidně se do mě pust znova, tentokrát budu jen mlčet.
Hyundai Getz 1,3/63kw cvvt Elegance 5HB Tundra Green
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
Se na to vybodněte! Jak malý haranti na pískovišti! Jirko, seš dobrej a takovej buď dál . Pánové se vykecaj, vybouřej a bude zase pohodička.
Jinak pro klid duše - mazal jsem jen jednou a to část velmi otevřené zpovědi MartasZe, k čemuž jsem se přiznal v daném vlákně i na SZ autorovi, protože jsem to bral jako potřebnou korekci. Jinak pouze zamykám nebo přesouvám.
Jinak pro klid duše - mazal jsem jen jednou a to část velmi otevřené zpovědi MartasZe, k čemuž jsem se přiznal v daném vlákně i na SZ autorovi, protože jsem to bral jako potřebnou korekci. Jinak pouze zamykám nebo přesouvám.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........