Impulzní stahování oken

Moderátoři: frawd, Moderátoři

frawd
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Impulzní stahování oken

Příspěvek od frawd »

Pokial viem, tak u mna vodicove okno vyjde aj hore bez drzania tlacidla. Na ostatnych oknach mi tato funkcia nechyba.
2014 Hyundai ix20 1,6 A/T Style
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
Reklama

HonzaD
*

Příspěvek od HonzaD »

Mne tedy daleko víc v této roční době štve, že se při stažení oken (jakkoli) nesetře vlhkost. Jsem asi jeden z mála, kterým vadí, že z auta není vidět, takže poctivě každý ráno obejdu okna z venku se stěrkou . No co už včil ....
Hyundai IX20 Trikolor 1,4CVVT PalmGreen
pietro32i

Příspěvek od pietro32i »

Nie si sám, mňa to serie tiež, hlavne keď už sedím a až potom si všimnem, že okná sú zvonku zahmlené. Vždy spravím pokus so stiahnutím okien a tajne dúfam, že dnes to snáď vyjde... a potom musím vstať a utrieť to ručne :evil:.
i30 1.4 CVVT, 80 kW (2010) Obrázek
HonzaD
*

Příspěvek od HonzaD »

Taky mne docela štve, že nejen že se okna nesetřou, ale podle mne musí téct do dveří. Když jsem to "zkoumal", tak ta spodní gumová lišta taktak doléhá na okna v zavřeném stavu, na zadních asi ani úplně ne. Při otevření o asi 5 cm je už
mezera, takže všechna voda musí natéct dovnitř dveří. Není to nějaká chyba ?
Hyundai IX20 Trikolor 1,4CVVT PalmGreen
PPP
**

Příspěvek od PPP »

- teče do všech dveří u všech aut odjakživa, není to nic co by vadilo. Dveře spolu se svými vnitřnostmi jsou na to stavěné, anebo by alespoň měly být. Těsnění tam jsou prioritně aby vedly sklo a proti vnuknutí nečistot.
- u Elantry je to stejné, taky mi těsnění vlhkost nesetřou a taky mi to vadí. Otírám skla každé ráno :|
1990...všelicos....2012...Hyundai Elantra Style 97kW
Odpovědět

Zpět na „ix20“