příčníky na i30 kombi 2012
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: příčníky na i30 kombi 2012
Ne nee, jsem z Karlovych Varu mas nejakou zajimavou nabidku?
1.6 GDI, paket Style, Hazelbrown
- Reklama
Tak jsem koukal na Thule fit guide a vidím,že už kit mají,takže to vážně vypadá na ten 3120.
V tom případě cena u nás vypadá takhle http://www.th-store.cz/thule-753-wingbar-montazni-kit ,pokud bysi nechtěl hliníkové tyče,můžeš mít ocelové(nosnost 75 kilo místo 100 a poněkud horší vzhled ) s cenou cca o 1000,- menší.
Zítra se každopádně podívám,co se dá udělat s cenou,pro kolegu.
V tom případě cena u nás vypadá takhle http://www.th-store.cz/thule-753-wingbar-montazni-kit ,pokud bysi nechtěl hliníkové tyče,můžeš mít ocelové(nosnost 75 kilo místo 100 a poněkud horší vzhled ) s cenou cca o 1000,- menší.
Zítra se každopádně podívám,co se dá udělat s cenou,pro kolegu.
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
Hmm tak ta cena uz je skoro ako od Ale je to aspon o nieco menej
Enjoy asi sa budem musiet u vas stavit. Zatial som na internete nasiel len jeden shop, kde to maju.
A preferujem Prahu pre nakup
Enjoy asi sa budem musiet u vas stavit. Zatial som na internete nasiel len jeden shop, kde to maju.
A preferujem Prahu pre nakup
Hyundai i30 kombi 1.6GDI Style cool red 10/2012 -
Zitra zjistim jestli tento kit mame a kdyz ne,tak ho na prani objedname.. .
Také mám zájem, za týden budu mít i30kombi.enjoy píše:Zitra se ti podivam jestli ho mame a na kolik to u nas vyjde..
2002-XI.2012 Elantra 1.6
XI.2012 Hyundai i30 1.6 GDI kombi
A kde to mají? Je nějaký odkaz na web, popřípadě cena na i30 kombi (2012)?PremekC píše:Také mám zájem, za týden budu mít i30kombi.enjoy píše:Zitra se ti podivam jestli ho mame a na kolik to u nas vyjde..
Viz příspěvky nahoře, víc nevím...bony píše:A kde to mají? Je nějaký odkaz na web, popřípadě cena na i30 kombi (2012)?PremekC píše:Také mám zájem, za týden budu mít i30kombi.enjoy píše:Zitra se ti podivam jestli ho mame a na kolik to u nas vyjde..
2002-XI.2012 Elantra 1.6
Takže informace je taková,že pokud máte přípravu ve střeše,tak platí kit 3120.Pokud máte integrované podélníky(to znamená podélníky bez mezery mezi střechou a podélníky),tak na to kit ještě není.
Dostupnost kitu 3120 je cca 14 dní a není problém je objednat,případně se u nás zastavit,podívat se,klidně i vyzkoušet jak to sedí atd.. zítra řeknu šéfovi,že by bylo dobré alespoň jeden kus držet skladem a pak není problém přijet,před koupí vyzkoušet jak to sedí na střeše atd..
Dostupnost kitu 3120 je cca 14 dní a není problém je objednat,případně se u nás zastavit,podívat se,klidně i vyzkoušet jak to sedí atd.. zítra řeknu šéfovi,že by bylo dobré alespoň jeden kus držet skladem a pak není problém přijet,před koupí vyzkoušet jak to sedí na střeše atd..
Zdravím, ten poslední příspěvek mě mate. Existují snad 2 varianty provedení střechy, myslím u kombi? Nebo 2 způsoby uchycení nosiče? Pokud ano, v ČR nebo například pouze někam pro export? Zlaté hagusy, nechápu proč to takhle zvrzali jen kvůli designu. Osobně si Hyundai nekupuji kvůli designu, ale na ježdění a užitek.. Na hagusy jsem dal příčníky za pár minut, po několika otočeních plastovou růžicí a uzamčení, tady to bude děs, zřejmě 4 šrouby na každý příčník pro uchycení kitu Thule 3120, na to patky tuším 753. Ty plastové krytky montážních bodů se polámou po pár cyklech montáž/demontáž, kolem šroubů bude v zimě sníh a sůl... Už jsem byl rozhodnutý koupit ke svým stávajícím příčníkům ten kit a patky a pak ta poslední informace mi vrtá hlavou, dá se to snad vyřešit i nějak jinak? Střechu jsem radši nafotil, ať je jasné o čem mluvím. Díky za názor, info atd.
- Přílohy
-
- P1010073.jpg (37.6 KiB) Zobrazeno 3639 x
-
- P1010068.jpg (33.49 KiB) Zobrazeno 3639 x
-
- P1010067.JPG (119.19 KiB) Zobrazeno 3639 x
i30 1.6 CRDi combi
Ja by som sa este spytal jednu blbost Ako sa ti to podarilo otvorit? Stacii zapacit napriklad sroubovakom do tej malej strbinky? Skusal som to, ale nechcel som priliz zabrat, aby som to hned nezlomil. Manual opat v tomto bode "nezklamal" a je tam nakres ku kratkej verzii, ktora to ma riesene uplne inak
Hyundai i30 kombi 1.6GDI Style cool red 10/2012 -
Re: příčníky na i30 kombi 20
Mely by byt dve verze strechy,ta vase je s pripravou ve strese a plati ten kit 3120 a pak je verze s integrovanymi podelniky,coz jsou hagusy,ale nemaji mezeru mezi strechou a temi hagusy.
a na ty hagusy bez mezery mezi strechou jsou jake pricniky. Na i30 kombi 2012 jsou pouze hagusy bez mezery mezi strechou,ne?
Příčníky jsou stejné,pouze bude jiný kit.
nemuzu je nikde krom prodejce Hyundai sehnat a za ty prachy co je maji at si je narvou tak kde konci zada.
A co ty máš?rovnou střechu nebo integrované hagusy?
Jestli integrované hagusy,tak doporučuji počkat až bude kit i na ně.Rozhodně je to poměrně nejlepší nejlepší řešení,co Thule vyrábí,oproti jiným.
Nicméně nevím kolik je cena u ,u thule by to bylo něco kolem 5 tisíc,s hliníkovou tyčí.
Jestli integrované hagusy,tak doporučuji počkat až bude kit i na ně.Rozhodně je to poměrně nejlepší nejlepší řešení,co Thule vyrábí,oproti jiným.
Nicméně nevím kolik je cena u ,u thule by to bylo něco kolem 5 tisíc,s hliníkovou tyčí.