![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Ak by som ako tak prizmuril vsetky oci a usi nad pomerne slabym prijmom FM stanic tak ak mam hodnotit zvuk, tak to je jedna velka katastrofa.
Potichu to hra ako by som si niekde v utrobach auta pustil telefonne sluchatko (volume 5-6), na strednu hlasitost (10-12) je to stale uplne zliate v kope a ked si to chcem pustit o nieco hlasnejsie (nad 13-15) tak skor ako sa dostavi aspon nejaky zvukovy prejav tak tie reproduktory chrastia ako by tam boli snad tie najlacnejsie smejdy ktore sa daju kupit niekde na blsaku (pozn. su to smejdy!)
Hotova katastrofa.
V podstate nech robim s equalizerom cokolvek je vysledok bud zalostny alebo tragicky.
V aute v hodnote nad 20k € je nieco taketo neslychane a doslova vysmechom. V porovnani s oktaviou je to uplne priepastny rozdiel a to sa jedna o podobnu cenovu kategoriu.
S istotou mozeme povedat, ze tak zle ozvucene auto som doteraz nemal.
Takze co s tym?
- predpokladam, ze vymena radia nie je zrovna easy job takze najskor by som sa zameral na ine
- tym inym myslim vymenou repro za nieco co aspon ako tak dokaze vyludit normalny zvuk bez nutnosti zosilovaca
Na nete som nasiel celkom fajn zdokumentovanu vymenu fabrickych repro http://www.russ-smith.de/kicker.html za Kicker KS650 teda su to 165mm koaxialne reproduktory s impedanciou 4Ohm vykon 65W.
Uvazujem ze by som dal aj dopredu aj dozadu rovnake aj ked v predu by som ponechal vyskove reproduktory fabricke.
Mate s tym niekto skusenost? (vymenou fabrickych repro)