Hyundai Accent 1.6 benzín
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hyundai Accent 1.6 benzín
ono aj povodna zelena to presvieti. Vilda ma ale iny typ pristrojovky (novsi model).
ak by ta cervena svietila silnejsie IMHO by to bolo casom neprijemne pre oci
PS - tatto fotka je tak stara sa divim, ze je uz farebna
ak by ta cervena svietila silnejsie IMHO by to bolo casom neprijemne pre oci
PS - tatto fotka je tak stara sa divim, ze je uz farebna
- Přílohy
-
- pristrojovka.jpg (44.54 KiB) Zobrazeno 2703 x
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Reklama
No fakt že jo tak teď jsem zdeprimovanej úplně ..... tohle prostě nerozdejchám Marťas, až dorazíš, tak se budeme muset vážně zamyslet, jak tenhle nedostatek napravit řikáš bílá dioda, jo ??Martun píše: podívej se na teplotu. U maxima máš taky červený bod, kteý ti taky nesvítí.
P.S. A jak vidíš, tak normálně píšu .... takže jsem žádnou slepotu po slivovici nedostal a letos je fakt moc dobrá !!!!
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Mexican
Jojo, mě to taky takhle prosvítilo, Vilda má bohužel s tou novější palubkou smolíka..
Máš recht, ty KM jsou opravdu pravěký
Vilda
No hlavně že vidíš, jen jestli jsi si jen necucnul?
Přeci by ses neopičil? Třeba celočervený tady ještě nikdo nemá.. a nechal bych zelený displeje
Jojo, mě to taky takhle prosvítilo, Vilda má bohužel s tou novější palubkou smolíka..
Vilda
Přeci by ses neopičil? Třeba celočervený tady ještě nikdo nemá.. a nechal bych zelený displeje
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Malá ochutnávka
- Přílohy
-
- 23092010831.jpg (40.36 KiB) Zobrazeno 2698 x
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
mna irituje ta modra na ovladani teploty. Svieti az prilis silno a nikdy som si na to nevykol. Je skoda ze sa neda regulovat intenzita.
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
Tak vidím, že už opravdu nevíte, co byste řešili
Já motor přes 5000 snad nikdy nevytočil a výrazněji přes 4000 jen zřídka
Já motor přes 5000 snad nikdy nevytočil a výrazněji přes 4000 jen zřídka
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Márty, tak to se podívej na moje kilometry na nočním fotu slivovice jsem vypil tak pět panáčků, takže kdyby to byl metanol, tak jsem na odd. ARO .... ale nenutim ti jí. S tou bílou diodou si mě špatně pochopil, já myslel jen tak dvě - tři .... dvě pod červený pole otáčkoměru a jednu pod tečku teploměru jinak mě se zelený podsvícení líbí a neměnil bych ho ... tohle, co máš teď ty v Ácovi, jsem měl v Primeře ..... takže je pro mě docela okoukanýMartun píše:
Vilda
Gandalfe, tohle nevytáčení zrovna pro motor moc dobrý není, ale jak Tě znám, tak si stejně pojedeš po svým v omezovači jsem každou chvilku protože mám na paměti rčení svého mistra " Motor kterej se nehoní stojí za ho...o a klekne " .... a striktně se ho držim ...
To by nebylo pěkné. Svítilo by ti kus rychloměru zeleně , pak kousek bíle a tam kde už je červená, tam červeně... Nebo vy máte palubku zelenou i když to nesvítíte?? My bílou..Vilda píše:.... S tou bílou diodou si mě špatně pochopil, já myslel jen tak dvě - tři .... dvě pod červený pole otáčkoměru a jednu pod tečku teploměru
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Copak Gandalf Já mám podezření že mu na otáčkoměru sedí už pěkně starej pavouček, je hezky usazenej za 4000 a libuje si, že ho ručička nešťouchá do prdelky...Vilda píše: ...Gandalfe, tohle nevytáčení zrovna pro motor moc dobrý není, ale jak Tě znám, tak si stejně pojedeš po svým v omezovači jsem každou chvilku protože mám na paměti rčení svého mistra " Motor kterej se nehoní stojí za ho...o a klekne " .... a striktně se ho držim ...
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Je to tak, byť zde trochu OT, ale když vezmu, že ideální provozní otáčky jsou 2-2500, tak při předjíždění nebo jiných podobných manévrech jdu ke 4000, občas to ještě podržím na 4500, ale víc ani ťuk. Ale, že jste to Vy, kluci, tak občas v létě se zahřátým motorem tu ručičku pošlu na 5000
Ale mé pravidelné jízdy jsou do 18-20 km a při těch se motor (podle některých odborníků) vlastně teprve dostává na optimální provozní teplotu. Jasně, že topení začne hřát už po pár km, ale všechny části a náplně motoru ještě zdaleka nejsou připravené na maximální výkony
Ale jinak můj styl zřejmě nemá negativní vliv na motory (i dřívější), spotřeba dobrá, olej to nežere a výkon vnímám jako zcela dostačující
Ale mé pravidelné jízdy jsou do 18-20 km a při těch se motor (podle některých odborníků) vlastně teprve dostává na optimální provozní teplotu. Jasně, že topení začne hřát už po pár km, ale všechny části a náplně motoru ještě zdaleka nejsou připravené na maximální výkony
Ale jinak můj styl zřejmě nemá negativní vliv na motory (i dřívější), spotřeba dobrá, olej to nežere a výkon vnímám jako zcela dostačující
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Musel by si porovnat stejné auto, ale od někoho, kdo motor vytáčí mnohem víc a častěji než Ty ..... rozdíl ve výkonech motorů bude určitě hodně znát. Nicméně samozřejmě respektuji Tvůj styl jízdy ..... každý z nás jezdíme tak, jak mu to vyhovuje jsem od svých šoférských začátků zvyklý motory točit a už se na tom nic nezměníGandalf píše:
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak u mě červené pole otáčkoměru svítí.
Přidám jednu momentální zkušenost s 1,6l CVVT a jeho řídící jednotkou.Někdo se mě už ptal na E85 v tomto motoru.Starty a jízda bez problému.Problém je v tom,že řídící jednotka je oproti jednoduchá a hloupá .Jakmile jsem dal 2/3 E85,rozsvítila se kontrolka emis.systému,protože ubylo "smradu".To je OK.Ale na rozdíl od ,kde se ze začátku při velkém množství E85 také rozsvítila,ale jednotka si vstřik upravila a zhasla kontrolku(nebo stačilo přidat trochu benzínu a kontrolka zhasla),tak u 1,6l ji to rozsvítí a i když se vezme plná nádrž benzínu,jednotka už chybu(její odstranění)nekontroluje/není schopna poznat a svítí dál.Po zresetování samozřejmě zhasne a vše funguje normálně dál.Vyzkoušeno na pár nádržích.Prostě zkoušet provoz 1,6l na větší množství(nebo dokonce čistý,což nedělá problém a z motoru dělá raketu)nemá smysl.Spotřeba šla rapidně nahoru-9,4l/100km(takovou nemám ani u 2,0l s cihlou na podlaze a sakra jiném užívání si radosti z jízdy).Navíc na výkonu Ria to znát nijak citelně není.Zklamalo mě hlavně vyhodnocování chyb-u 1,6l to funguje jednoduše-je zaznamenána chyba-rozsvítí kontrolku a dál už nic nekontroluje,neřeší(i když už tam chyba není). :-kNatož aby se učila(přizpůsobovala kvalitě/složení benzínu). Ještě že to nemá tak zk..é řešení,jako u jiných aut(všetně Škůdky),že se při rozsvícení kontrolky CHECK,auto plouží v nouzovém režimu.Tady jen svítí kontrolka,ale auto jede úplně stejně dravě dál.No,tuhle hloupou jednotku holt novým kouskům nenaučím a bude mlsat BA95 .
Jinak na jízdu mám přesně stejný názor a zkušenost,jako Vilda a jeho citace-" Motor kterej se nehoní stojí za ho...o".U ho točím od novoty/prvních kilometrů a i dle desítek jízd na srazech na letištích,byl tenhle motor vždy nejrychlejší(i proti ostatním :tus:i papírově silnějším autům ...).Je přeci radost vidět jak ručička letí vzhůru a motor neustává v tahu až k 7000 ot. Přidám jednu momentální zkušenost s 1,6l CVVT a jeho řídící jednotkou.Někdo se mě už ptal na E85 v tomto motoru.Starty a jízda bez problému.Problém je v tom,že řídící jednotka je oproti jednoduchá a hloupá .Jakmile jsem dal 2/3 E85,rozsvítila se kontrolka emis.systému,protože ubylo "smradu".To je OK.Ale na rozdíl od ,kde se ze začátku při velkém množství E85 také rozsvítila,ale jednotka si vstřik upravila a zhasla kontrolku(nebo stačilo přidat trochu benzínu a kontrolka zhasla),tak u 1,6l ji to rozsvítí a i když se vezme plná nádrž benzínu,jednotka už chybu(její odstranění)nekontroluje/není schopna poznat a svítí dál.Po zresetování samozřejmě zhasne a vše funguje normálně dál.Vyzkoušeno na pár nádržích.Prostě zkoušet provoz 1,6l na větší množství(nebo dokonce čistý,což nedělá problém a z motoru dělá raketu)nemá smysl.Spotřeba šla rapidně nahoru-9,4l/100km(takovou nemám ani u 2,0l s cihlou na podlaze a sakra jiném užívání si radosti z jízdy).Navíc na výkonu Ria to znát nijak citelně není.Zklamalo mě hlavně vyhodnocování chyb-u 1,6l to funguje jednoduše-je zaznamenána chyba-rozsvítí kontrolku a dál už nic nekontroluje,neřeší(i když už tam chyba není). :-kNatož aby se učila(přizpůsobovala kvalitě/složení benzínu). Ještě že to nemá tak zk..é řešení,jako u jiných aut(všetně Škůdky),že se při rozsvícení kontrolky CHECK,auto plouží v nouzovém režimu.Tady jen svítí kontrolka,ale auto jede úplně stejně dravě dál.No,tuhle hloupou jednotku holt novým kouskům nenaučím a bude mlsat BA95 .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Borku, fakt že jo ...... u Ria je podsvícenej celej tachometr tak nějak jsem si myslel, že jsem už dotáhnul do konce všechno, o co nás v rámci ořezávání Accentíka obral a je tu další zjištění, že ne Takže je jasný, že tam prostě ty diody nedaly ... je to síla, dvě skoro stejný firmy, dvě skoro stejný auta a přitom tak jiný jen by mě zajímalo, jestli tuhle nesmyslnou politiku oškubání výbavy odskákal jen Accent, nebo i jiný značky vozů Hyundai .... tak nějak si pomalu začínám bejt jistej, že další nový auto už Hyundai nebude škoda je, že Kia nedělá Cedníka v 1.6 CVVT ..... dneska mi přijde Kia jako mnohem solidnější značka, nežli
Vildo, tak jsem koukal na mého Ácu - model 2010 a nechci Tě naštvat, ale mně červená na otáčkoměru svítí červěně ... ale tam stějně moje ručička nechodí Nic si z toho nědělej, já mám na mém Ácovi očesané zase jiné věci, to si nevybereš ...
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
Vilda:co nejvíc chybí mě, je neosvětlená přihrádka u spolujezdce a zdaleka nejvíc sluneční clona, která drží pouze ve dvou polohách a to buď úplně zaklopená nebo úplně vyklopená, což je při zimním slunci a v podstatě kdykoliv je slunce níž, úplně k ničemu!
Jinak takový věci jako neosvětlená tlačítka mlhovek, to mě taky vadí, ale už ne tolik. Jo a žárovky pod budíky mi po čtyřech letech odešly 4 z 8, naštěstí jdou svépomocí jakš takš vyměnit.
V mém momentálním výběru je Suzuki Grand Vitara, pokud překousnu spotřebu, tak do ní půjdu.
Jinak takový věci jako neosvětlená tlačítka mlhovek, to mě taky vadí, ale už ne tolik. Jo a žárovky pod budíky mi po čtyřech letech odešly 4 z 8, naštěstí jdou svépomocí jakš takš vyměnit.
V mém momentálním výběru je Suzuki Grand Vitara, pokud překousnu spotřebu, tak do ní půjdu.
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw