Čím budeme jezdit, až nebude Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Čím budeme jezdit, až nebude Accent
No jo, jenže ta Fóbie je v provedení RS, proto s ní jezdí...... a cena musela být také "lidová"
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
- Reklama
Tak tohle bych opravdu mohl - nový koncept BMW 4 coupé by se měl začít příští rok prodávat. Je to přesně ten sportovně elegantní styl, který se mi líbí. BMW 6 se mi sice také líbí, ale přišlo mi už příliš monstrózní... tohle je tak akorát
Jen ten milion za auto se mi nechce dávat, když za něj dostanu 4 jiné a pro mne zcela dostačující vozy
Jen ten milion za auto se mi nechce dávat, když za něj dostanu 4 jiné a pro mne zcela dostačující vozy
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Tento fejk ma do RSa opravdu hodne daleko, asi tak 80 koni.rokolo píše:No jo, jenže ta Fóbie je v provedení RS, proto s ní jezdí...... a cena musela být také "lidová"
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
fejk to nie je.. David RS nema, ma tam ale RS pack (+DSG)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mex: tak rokolo si myslel, ze to RS je, ostatne, na neho jsem reagoval. Na silnicich je to sama imitace RS (hlavne FI, OI), ale do kopce to predejedes i na kole. Ja byt ridicem, tak zcervenam jak rajce Tohle je to samy http://auto.bazos.cz/inzerat/20108399/F ... -paket.php
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
A co je este horsie te male srace co maju tuningu tolko ze sa skoro ani neunesu motor 1,2 a vytunene az po strechu aj dnes som jednu corsu obehol tuningu tolko az sa skoro neuniesla a po rovinke z nej skoro plechy odleteli co to do nej tlacil a ja ju na accente na štvrtom prevodovom stupni nechal
Já tyhle auta na silnicích miluju, člověk má pak takový hřejivý pocit u srdce, když se svým sleeperem mizí v dáli
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
a pak v hospode vyklada, jak nalozil eReSu
nicmene novymu RS jen tak neco nenalozi, oproti starymu. Jel jsem novou zqbickove uelenou predvadeckou a bylo to, nutno priznat, nehorazny zlo ...pokud se oprostim od designu a skodovackyho fujtajxl vnitrku, jako vikendovka je to paradni...ale pak tu jedte jsou Citroeny DS a naprosto uzasny novy Clio, jen netusim, jestli tradicne dostane ”ostrou" verzi...
nicmene novymu RS jen tak neco nenalozi, oproti starymu. Jel jsem novou zqbickove uelenou predvadeckou a bylo to, nutno priznat, nehorazny zlo ...pokud se oprostim od designu a skodovackyho fujtajxl vnitrku, jako vikendovka je to paradni...ale pak tu jedte jsou Citroeny DS a naprosto uzasny novy Clio, jen netusim, jestli tradicne dostane ”ostrou" verzi...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
Jinak ta kombinace TSI s DSG jede ve Fabii velmi dobře. Původně sem chtěl RS ale nakonec nakonfiguroval to samé jen ze slabsím TSI 105 koní a vyšlo to o 130 levněj. I tak 400tis za Fabii kroutili ve škodovce hlavou Bohužel sem potřeboval automat... Před týdnem sem zkoušel Golf 7 a super. Aut je dnes hodně jen ty peníze to chce... Kdybych neměl manželku a díte dnes bych si vzal Swift SPORT
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km