Pánové začaly první menší mrazy a já říkám,že gumy u dveří určitě začínám mazat Do dnes jsem to vůbec nedělal ale dneska tady máme -4C a mě zatuhly levé zadní dveře,strašně ztuha šli otevírat a hodně se přilepovaly.Po namazání pantů,gum,kliky a rozchození dveří to přestalo dělat,pro jistotu jsem udělal všechny dveře.Vše jsem dělal WDčkem
Takže jako prevenci doporučuji
priprava pred zimou
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: priprava pred zimou
Blata BXM 125
Hyundai Accent 1.4
Hyundai Accent 1.4
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Alesi, ked to tak citam - ty na tom WDcku snad doma robis aj rizky
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Na tesnici gumy skvele funguje glycerin, da se koupit bud v lekarne v klasicky skleneny hnedy lahvicce nebo v nekterych autodilech. Ja do ted pouzival z lekarny a u dodavatele se objevila obdoba, tak snad bude nemene dobre fungovat. Zatim dobry.
Muj postup:
1/ zimni smes do ostrikovacu
2/ nove sterace
3/ zimni pneu stejne na obou napravach
4/ retezy do kufru
5/ vymena kobercu - gumove
6/ zmerim baterku primitivnim testerem (diody)
7/ osetreni gumovych casti a kontrola podvozku (letos jsem prvne daval nastrik od Wurtha)
Kapalinu v chladici nemerim, servis ji meni v ramci prohlidek. Starost mam jen o baterku, je pet let stara.
Muj postup:
1/ zimni smes do ostrikovacu
2/ nove sterace
3/ zimni pneu stejne na obou napravach
4/ retezy do kufru
5/ vymena kobercu - gumove
6/ zmerim baterku primitivnim testerem (diody)
7/ osetreni gumovych casti a kontrola podvozku (letos jsem prvne daval nastrik od Wurtha)
Kapalinu v chladici nemerim, servis ji meni v ramci prohlidek. Starost mam jen o baterku, je pet let stara.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
tak určitěMexican píše:Alesi, ked to tak citam - ty na tom WDcku snad doma robis aj rizky
Blata BXM 125
Hyundai Accent 1.4
Hyundai Accent 1.4
Rudolfe by si sa cudoval na fir. aute a je to uplne novy passat som min. tyzden odtrhol klucku na dverach co tak primrzlo tesnenie na dverach