Hyundai Accent 1.6 benzín
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Hyundai Accent 1.6 benzín
S tim podvsetlenim KIA nesetri, muj pro_ceed byl v podstatne nizsi vybave nez i30, ale podsvetlene mel uplne vsechno. i30 nema podsvetleni ovladani vnejsi zrcatek, regulaci svetlometu (resp. podsvetlene neni to kolecko, funkce ano) a tusim jeste jedna funkce nesviti. Je to takovy osizeny no s tema clonitka u Matrixe je to divny, nejsou vebyheny? To prece neni normalni.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
Mají tak silnou pružinu, že když je vyklopíš napůl, tak vystřelí buď zpět anebo do do krajní polohy.V podstatě fungují jen v obou krajních polohách.Rozbité to určitě není
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
Tak moje ručička tam zase chodí dost často ..... právě proto mě to štve ale přežiju to, co mi zbývá. Koukal jsem, jak sem na forum dával fotku 69pavel, tak mu taky červený pole otáčkoměru nesvítí ..... oni v budících diody jsou, jen to červený pole prostě nastříkali neprůhlednou barvou ... ve dne je to červený, ale v noci tu barvu diody neprosvítí takže celý to pole je černý ....zolda píše:Vildo, tak jsem koukal na mého Ácu - model 2010 a nechci Tě naštvat, ale mně červená na otáčkoměru svítí červěně ... ale tam stějně moje ručička nechodí
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Vildo mi to ani nevadi ze to nesviti cervene,jaksi mi tam rucicka nedochazi k te hranici v rodine nemame zadneho variota ktery by tam hnal do tech policek
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40