Za par dni idem na 2. garancku. Interval je rok alebo 30000km od prvej prehliadky. A predbezny vypocet ukazuje, ze by to malo byt 397,46 Eur s DPH. Myslim, ze by som tym dosiahol rekord pokial ide o ine prispevky v tomto vlakne.
Servis je Alteria v Ziline. Takze radsej pridem s vlastnym matrosom: olej, chladiaca zmes, filter pelovy - podla ich specs.
Vraj OK ale nezabudli spomenut, ze na iny matros ako od nich nepreberaju zaruku. Pouzitim mojho matrosu by to mohlo stat "iba" celkom 298EUR.
Nechapem s akeho mimozemskeho materialu je palivovy a vzduchovy olej z ich ponuky ked stoja
Filter paliva 58,16 eur
Filter vzduchu 31,92eur
To ho donesu z tej Ciny v plecniaku?
Inak, uz asi pol roku mam problemy: kontrolka paliv. a emis. systemu svieti a niekedy aj blika. Problem sa doteraz nevyriesil. Aj z toho dovodu, chcem aby mi tam dali ich palivovy, vzduchovy a olejovy filter, nechcel by som platit napr. za nove common rail. Osobne si myslim, ze mali davno vymenit palivovy filter alebo vycistit nadrz ale zrejme cakali na prehliadku
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
ked si to zacvakam sam.
Som znechuteny tym servisom, prva garancka ma stala 248 EUR, vsetok matros od nich..
Ozvem sa ked budem vediet viac.