V autostylu v Brne maji moc pekne - dela jim to nekdo na zakazku, ale nevim, jestli to maji i nekde v Praze...Avalanche píše:Nevíte kde bych sehnal koberečky do Getzíka. Někde v Praze. Všude mají takové obyčejné...
Příslušenství
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
jako tuzemský Hyundai je z hlediska doplňků zcela mimo mísu, taky jsem nakoupil nějaké doplňky venku (USA, Korea, Kanada) a v salonu na to koukali jak z jara, přitom to dělá dceřinná společnost Hyundaie jako origo doplňky. No na to, že tady staví továrnu, tak tohle moc vychytaný zatím nemají.vipe píše:Už jsem to tu někde psal tak ještě jednou. Kolega mi je přivez z Holandska ale pak jsem jedny ještě objednával z Koree cca 1800,- ale paráda něco stojí . Jinak po dotazu na hyundaimotor.cz jestli se dají u nich objednat napsaly že bohužel kde že jsem to vůbec viděl ( poslal jsem jim fotku ) oni o tom neměly ani páru cca Leden 2006.
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
koberečky
Ahojky,nevím,jaké myslíš,já dostal k novému Getzíku na dokoupení takové gumové s čtvercovými jako rošty,krásně se o ně opucují boty ,ale zase se to lehce vyndá a vyklepe,jsou vpředu i vzadu a pod nimi je origoš polepený koberce stále nový čistý....
Getz UG 1341
Re: koberečky
Tak to já tam neměl vůbec nic Už jsem ale sehnal. NA zimu si však koupím gumový s vysokým okrajem, aby se mi autíčko nezašpiniloharyk píše:Ahojky,nevím,jaké myslíš,já dostal k novému Getzíku na dokoupení takové gumové s čtvercovými jako rošty,krásně se o ně opucují boty ,ale zase se to lehce vyndá a vyklepe,jsou vpředu i vzadu a pod nimi je origoš polepený koberce stále nový čistý....
Re: koberečky
Mimochodem, koupil jsem si stříbrné gumové koberečky. Imitace ALU desky. Jsou luxus. Fakt tam vypadaj skvěle. 490,- a musel jsem si je objednat, páč je mají na krámě tak den a hned je prodaj. Měli ty stejné, ale s obšitým lemem, což nechápu, protože to vypadá hrozně, navíc stály 890,- Takže jsem naprosto spokojen.
-
- *
příslušenství
Zdravím, našel jsem další věci na Getze - autovrakoviště Hyundai - včetně servisu - www.hyundai.autovrakoviste.cz ; tuning - čirá světla www.rusmich-tuning.cz ; olej, filtr - www.automatejcek.cz ; katalog tažného zařízení - www.hook-tz.cz ; střešní nosič - www.auto-nosice.cz ; centrální zařízení - www.autoalarmy.cz ; další - www.bezpol.cz
Zdraví Zdeněk-stříbrný Getz
-
- *
příslušenství
Zdravím,chtěl jsem se zeptat,zda někdo má výztuhu předního nárazníku v Getzi-je to z výroby nebo se to montuje dodatečně?
www.aci.cz-2 313 kč
Ptal jsem se v Hyundai v Nových Butovicích-mají předváděcí vůz Hyundai Getz-Cross-zda je možné dokoupit plastový kryt na podvozek auta Gyundai Getz a napsali mně,sada plastů a krytů včetně hliníkových ráfků stojí 51 000 kč bez montáže,tak jsem si to rozmyslel.
Opravovací sady-www.netpraha.cz
Našel jsem přístroje pro zkoušení brzdové kapaliny,pokud by měl někdo zájem-dodává to výrobce do servisů,je to tvar plnícího pera,tak jsem měl za to,že to bude málo stát.
Přístroj pro zkoušení brzdové kapaliny EasyCheck
Elektronický přístroj velikosti plnicího pera umožňuje rychlé zjištění stavu brzdové kapaliny specifikace DOT 4. Sonda se ponoří do brzdové kapaliny a stiskne se tlačítko. Automaticky se rozsvítí některá z LED-diod: zelená (brzdová kapalina v pořádku), žlutá (kapalinu nutno do 3-6 měsíců znovu zkontrolovat) nebo červená (nebezpečný stav, kapalinu vyměnit). Přístroj je napájen 1,5 V baterií, rozměry dl. 137 mm, průměr 17 mm, hmotnost 25 g (včetně monočlánku).Cena bez DPH ... Kč 2.990,-
www.autotech-chotebor.cz
Další věc regulátor tlaku v pneumatikách,ale bohužel je to dovoz z Itálie a tam mi řekli,že firma s nima skončila,ale aspoň představa-
Pressure check Vám nabízí řešení:
Jedná se o ventilek pro kontrolu tlaku, který jednoduše vyměníte za ten stávající. Světelný indikátor Vám jednoduše ukáže stav tlaku v pneumatice pomocí barevné signalizace:
Zelená – tlak je správný
Žlutá – 15 % tlaku uniklo
Červená – 30 % tlaku uniklo a pneumatika musí být okamžitě dofouknuta
zlepšuje bezpečnost
prodlouží životnost pneumatiky
optimalizuje spotřebu paliva
Kontrolor tlaku je k dostání v několika různých velikostech pro ty vozidla, která vyžadují rozdílný tlak u předních a zadních pneumatik:
Řidič motocyklu bude požadovat 2 balení po jednom ventilku, jestliže tlak přední pneumatiky se liší od tlaku zadní pneumatiky.
Taktéž někteří vlastníci aut budou možná žádat 2 balení po 2ventilcích, jestliže tlak předních pneumatik se liší od tlaku zadních pneumatik.
Balení po 4 ventilcích je k dostání pro čtyřkolá vozidla, která mají stejný tlak ve všech pneumatikách.
26/28 psi (1.8Bar)
29/30 psi (2.0Bar)
32/34 psi (2.2Bar)
35/37 psi (2.4Bar)
38/40 psi (2.6Bar)
41/43 psi (2.8Bar)
44/60 psi (3.0Bar)
Vizuální kontrolor tlaku Vám umožní včas zjistit podhuštění Vašich pneumatik a předejít tak jejich poškození!!!
Další věc na pneumatiky-www.ultrasel.cz
Poslední prosba na Vás,když autu končí záruka a chtěl bych si ho prohlédnout,na co ja kladen největší důraz,co se musí zkontrolovat,co nejvíce trpí.
Děkuji všem a přeji hezký víkend
www.aci.cz-2 313 kč
Ptal jsem se v Hyundai v Nových Butovicích-mají předváděcí vůz Hyundai Getz-Cross-zda je možné dokoupit plastový kryt na podvozek auta Gyundai Getz a napsali mně,sada plastů a krytů včetně hliníkových ráfků stojí 51 000 kč bez montáže,tak jsem si to rozmyslel.
Opravovací sady-www.netpraha.cz
Našel jsem přístroje pro zkoušení brzdové kapaliny,pokud by měl někdo zájem-dodává to výrobce do servisů,je to tvar plnícího pera,tak jsem měl za to,že to bude málo stát.
Přístroj pro zkoušení brzdové kapaliny EasyCheck
Elektronický přístroj velikosti plnicího pera umožňuje rychlé zjištění stavu brzdové kapaliny specifikace DOT 4. Sonda se ponoří do brzdové kapaliny a stiskne se tlačítko. Automaticky se rozsvítí některá z LED-diod: zelená (brzdová kapalina v pořádku), žlutá (kapalinu nutno do 3-6 měsíců znovu zkontrolovat) nebo červená (nebezpečný stav, kapalinu vyměnit). Přístroj je napájen 1,5 V baterií, rozměry dl. 137 mm, průměr 17 mm, hmotnost 25 g (včetně monočlánku).Cena bez DPH ... Kč 2.990,-
www.autotech-chotebor.cz
Další věc regulátor tlaku v pneumatikách,ale bohužel je to dovoz z Itálie a tam mi řekli,že firma s nima skončila,ale aspoň představa-
Pressure check Vám nabízí řešení:
Jedná se o ventilek pro kontrolu tlaku, který jednoduše vyměníte za ten stávající. Světelný indikátor Vám jednoduše ukáže stav tlaku v pneumatice pomocí barevné signalizace:
Zelená – tlak je správný
Žlutá – 15 % tlaku uniklo
Červená – 30 % tlaku uniklo a pneumatika musí být okamžitě dofouknuta
zlepšuje bezpečnost
prodlouží životnost pneumatiky
optimalizuje spotřebu paliva
Kontrolor tlaku je k dostání v několika různých velikostech pro ty vozidla, která vyžadují rozdílný tlak u předních a zadních pneumatik:
Řidič motocyklu bude požadovat 2 balení po jednom ventilku, jestliže tlak přední pneumatiky se liší od tlaku zadní pneumatiky.
Taktéž někteří vlastníci aut budou možná žádat 2 balení po 2ventilcích, jestliže tlak předních pneumatik se liší od tlaku zadních pneumatik.
Balení po 4 ventilcích je k dostání pro čtyřkolá vozidla, která mají stejný tlak ve všech pneumatikách.
26/28 psi (1.8Bar)
29/30 psi (2.0Bar)
32/34 psi (2.2Bar)
35/37 psi (2.4Bar)
38/40 psi (2.6Bar)
41/43 psi (2.8Bar)
44/60 psi (3.0Bar)
Vizuální kontrolor tlaku Vám umožní včas zjistit podhuštění Vašich pneumatik a předejít tak jejich poškození!!!
Další věc na pneumatiky-www.ultrasel.cz
Poslední prosba na Vás,když autu končí záruka a chtěl bych si ho prohlédnout,na co ja kladen největší důraz,co se musí zkontrolovat,co nejvíce trpí.
Děkuji všem a přeji hezký víkend
-
- *