Prosím o pomoc, jsem v koncích
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Prosím o pomoc, jsem v koncích
Prosím poraďte, jsem už zoufalý. Když zapnu v Santovi topení tak u řidiče normálně topí, ale u spolujezdce ne. Na straně spolujezdce se při zapnutém topení to skoro přestane foukat, ale když pustím chlazení tak to začne foukat tak jak má. U řidiče je vše v pořádku. Dnes jsem byl na diagnostice a tam nic nezjistili, včera jsem to měl rozebrané a všechno bylo v pořádku, neviděl jsem žádnou závadu ani na servomotorcích jak jsem se tady dočetl. Servomotorky běžely oba stejně. Nejde mi do hlavy proč se při topení u spolujezdce sníží otáčky foukání a netopí. Pište prosím co by mohlo být špatně. Prosím o radu, jsem v koncích.
- Reklama
Re: Prosím o pomoc, jsem v koncích
no a jak se nataci klapky, neni nektera urvana, motorek se sice toci jak ma ale na klapce to slo jakoby naprazdno,klapka se nepretoci a tim uzavre privod ci vyvod vzduchu do pruduchu
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Re: Prosím o pomoc, jsem v koncích
Jdu se na to podívat, ten vzduch tam proudí, ale minimálně oprototi řidičové strany. Děkuji moc za radu jdu na to