Nedivím se, že Rapid netáhne - cena vysoká, výbava žádná, navíc dodávat dnes auto v ceně pod 300 tisíc bez "blbosti" jako je rádio... jednoznačně NE! Navíc fakt, že od řidiče si neotevřete ani nezavřete zadní okna (jestliže okna v elektrice jsou), protože se šetřilo na dvou tlačítkách a pár metrech kabelu - nepochopitelné
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Ale v ceně je škrabka, hurá!

Samozřejmě, člověk si nekupuje auto kvůli rádiu, ale když ho dokáže nabídnout i již spomínaný P301 / C-Elysée za úplně jinou a vůbec ne základní cenu...
Citát z článku:"Nad nimi ční škodovka jen velkým kufrem a místem na zadních sedadlech." - myslí se tím Ceed + i30. Jako majitel minulé generace i30 jsem nevidel moc aut, které by měli víc místa na zadních sedadlech. A kdo má CW, ten je na tom úplně luxusně, tam se klidně může poměřovat s vozítky o třídu výš. A kufr? Rapid ho má větší, no a co? Kolikrát do roka ho zaplním úplně?

Když tak nad tím přemýšlím, zatím jsem si vždy vystačil s tím, co mám.
Jen pro zajímavost, zkusil jsem se trochu pohrát s konfigurátorem Rapida. Zajímavý kus by mně stál 420.000,- (1,2 TSi 77 kW, metalíza, pár doplňků). Za tu cenu už opravdu raději Octu nebo krásně vybevenou novou generaci i30, což by byla v mém případě jasná volba.