Problém s rychlostí
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Problém s rychlostí
Ahoj všichni jsem na těchto stránkách dnes poprvé a věřím že jste všichni suproví kolektiv a jste jistě zkušenější nežli já je mi teprve 18 let potřeboval bych poradit . Koupil jsem Hyundai cupe 2.0 16v benzín rok výroby 2000 . koupil jsem ho v Praze auto vypadalo že je bez problému . Z Prahy jsem jel do Liberce rychlostí 170.kmh 180.kmh motor táhnul bez problému tet jezdím asi měsíc a auto z ničeho nic začalo ztrácet výkon a nejelo rychleji jak 120 kmh a dosud rychleji nejede měl jsem prasklí vlnovec dal jsem nový vzduchové filtry dávané nové pak jsem nechal v servisu zkontrolovat katalyzátor a tam my řekli že je vysypaný tak my ho vybrakovali a znovu vrátili a furt se nic nezměnilo už si nevím rady děkuji za případné rady či tipy jak na to
- Reklama
Re: Problém s rychlostí
Tema nepatri do sekce O tomto foru, ale do COupe 1G. Presunuto. Priste nez zalozis tema se trochu rozhlidni.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Piskotkiller
- Moderátor
18 let a už to líta 180km/h pak nemaj být ti mladí na sračky od stromů kolem cest Třeba ti to tatík přiškrtil na rozumnou rychlost ( já musel )
Hyundai Scoupe GT
zeptal bych se toho kdo ti to prodal, myslím, že o tom bude vědět
... mohlo by začít platit něco podobného co je u motorek zde bych ale tu hranici snížil minimálně na polovinu ne li na třetinu !!!
Řidičské oprávnění skupiny Bo (B s omezením) opravňuje k řízení automobilu do výkonu 55 kW nebo do poměru 0,06 kW/kg a věk 24 let
Moje první auto mělo 37kW a taky sem s nim byl 2x v poli ... naštěstí to víc jak 130 nejelo
... mohlo by začít platit něco podobného co je u motorek zde bych ale tu hranici snížil minimálně na polovinu ne li na třetinu !!!
Řidičské oprávnění skupiny Bo (B s omezením) opravňuje k řízení automobilu do výkonu 55 kW nebo do poměru 0,06 kW/kg a věk 24 let
Moje první auto mělo 37kW a taky sem s nim byl 2x v poli ... naštěstí to víc jak 130 nejelo
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012